Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

98 sigorta girişim ve %50 raporum var. Ne zaman emekli olabilirim?

18.05.2016 tarihini tam olarak doldurmanız gerekiyor, tabi bu tarih için doğum yılınızın da, 18.5.80'den önce olması gerekiyor.

[FONT=sans-serif]18.05.2016 tarihini tam tamamlamanız gerekiyor 18 yılı.[/FONT]

Emeklilik olayi beni cok korkutuyor zamani gelince bir pùrùz cikacak diye tekrar rapor istenir oranim dùşer hastaneye tekrar rapor için sevk ederler diye uykularim kaçiyor inanirmisiniz

Abi şimdiden bunun korkusu yaşanır mı, zamanı gelince yaşanacağı varsa engel olamazsın zaten.

Siz olsanız ne yapardınız.....???

[FONT=sans-serif]arkadaşlar ben yuzde 50 bedensel yani ortopedik engelliyim 98 yılından beri çalışıyorum emeklime 14 ay kaldı şu aralarda pek çalışmak istemiyorum artık bıkkınlık geldi 3.derece vergi indiriminden yararlanıyorum prim sayım 5695 gün sigorta kazancım 260,00 milyar emekliye az kaldı ama çalışmak artık beni sıkıyor ne yapacagıma karar vermiş degilim. 10 ay işsizlik maaşı alsam geriye 3 ay zaman kalıyor bu zamanıda tazminattan biraz yeriz diye düşünüyorum ondan sonrada sgk ya emeklilik dilekçemi veririm diye düşünce lere girdim ne yapacagımı bilemiyorum siz olsanız benim yerimde ne yapardınız emeklilik için prim fazlasıyla var rapor var sürekli vergi indirimide var ama kalan sadece 14 ay var .SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ...???[/FONT]

sonuna kadar calısır kesın olarak emeklı olunca ayrılırdım ve oylede yaptım 15 sene calıstın 14 ay mı calısamıyosun bırde emeklı olmadan mutlaka sgk ne zaman emeklı olabılırım dıye dılekce ver sonra yanlıs hesapladık dıyebılıyolar emeklılıgı grantıle oyle cık

Merhabalar..

Bence çalışıyor olmak daha iyi..
Bir şeylerle uğraşmak her zaman iyidir.
Emekli olduktan sonra ne yapacaksınız gibi değerlendirin.
Ayrıca eğer çok bunaldıysanız 1 aylık rapor almaya çalışın.
Hem kendinizi işsiz olarak değerlendirmiş olursunuz hem de dinlenmiş olursunuz.
14 ay çok uzun bir süre değil biraz dişinizi sıkarsanız çabucak biter.
Ben çalışmaktan yanayım..
Geçmiş olsun

SİZCE emeklilik garanti gibi görükmüyormu ssk başlangıç 18-05-1998 prim gün sayısı -5695 sgk toplam kazanç-260.00 3. derece vergi indirimi sürekli rapor oran -50 18 yıl çalışma kalan- 14 ay

güzel ve mantıklı düşünüyorsunuz biraz borcum var ama beni çok etkilemiyor .50-52 bin tl tazminatla ufak birşeylerle ugraşırım ömrüm hep çalışmakla geçti beni düşündüren bu 14 aylık zamanı geçirebilirmiyim

sonuna kadar gidin derim devlet işi belli olmaz evdeki hesap dışarıya pek uymuyor sağlama alın çalışın bunaldıkçada rapor alın izninizden alın o şekilde dinlenin

10 ay işsizlik sigortasından yararlanırım oda en yuksek 930 tl 10 ay bu parayla geçinirim geriside kendiliğinden gelir

merhaba konu başlığını yazılan ve verilen cevapları okuyunca forum moderatörlerimizin sağduyulu ve sabır dolu mesajlarına hayran kalmamak mümkün değil.
sayın uguryaren01 siz sahip olduğunuz haklardan ziyade sorduğunuz sorularla bakılırsa buradaki insanlardan duymak istediğiniz cevapları arar gibisiniz.

Herkezin görüşüne saygi duyarim duymak istedigim bir cevap ta yoktur.akil akildan herzaman ustundür.olumlu veya olumsuz.

Üst Alt