Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

A.Ö.F ders ekleme silme kayıt yenileme tarihleri

-DORLION-

Aktif Üye
Konular
112
Reaksiyonlar
3
[FONT=Helvetica]Önceki Yıllarda Kayıt olmuş arkadaşlar için [/FONT]
[FONT=Helvetica]Ders ekle-sil ve kayıt yenileme tarihi: 26 Eylül - 6 Ekim 2017[/FONT]

Kayıt yenileme tarihi başladı arkadaşlar, son tarihi kaçırmayın. :)

KKELEBEKK

ders ekleiyorum onayladığımda ''sistemde hata'' diye uyarıyor veriyor...anlam veremedim?

msait19 ekran görüntüsünü alabilirseniz daha iyi yardımcı oluruz. Çünkü bazen yoğunluktan kaynaklı sistem hataları veriyor, bazen de eksik veya hatalı bilgi girişinden kaynaklı olabiliyor.

tılafsınlı hayırlı olsun.
msait19 daha önce yenileme işlemlerini yaptıysanız ve yine aynı şekilde yapıyorsanız, buna rağmen uyarı alıyorsanız, bir süre sonra tekrar deneyin. ders-ekle otomasyonunda onayladıktan sonra problem çıkmıyor, ben de az önce yeniledim ama.

KKELEBEKK

yeni ikinci sınıfa geçtim. daha önce yeni kayıt yapmıştım şimdi kayıt yenileme yapayım dedim olmuyor:) uğraşırım tekrar.. teşekkür ederim

@msait19 @*DORLİ* @KKELEBEKK

dikey geçiş yapmış 2 yıllıktan 4 yıllığa geçenler için mezuniyet belgesi (transkript) çıktısını e devlette "diploma" diye aratıp mezuniyet belgesiyle AÖF bürosunda kayıt yenilenmesi yapılmasını lazım.

Not: AÖF burolarında sıra çok oluyor son günlere bırakmamanızı tavsiye ederim.

dor açıklamayı senin yazına ekler misin

SphiNX

ben ikinci üniversite kapsamında 2 yıllık bi bölüme kaydoldum geçen sene...

msait19 aynen sendende isteyebilirler mezuniyet belgesinin çıktısını alıp aof bürosuna sabah git işlemlere başla.
bende 2 yıllık bitirip 3. yıldan başladım mezuniyet belgesinin çıktısını aldım giden arkadaşım öğrencinin kendinin gitmesi işlemi yapıp imza atması lazım dedi.

@Saadet34 ygs ye girip üniversite tercihi yapıyorsun ya orada eskişehir anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi tercihi yapman lazım.

Başka üniversitelerinde açıköğretim gibi uzaktan eğitim bölümleri vardı 2 sene önce bi arkadaş yapmıştı.
msait19 rica ederim.

KAyıt yeniledim. Alttan da 3 dersi de ekledim. Hadi bakalım...

arkadaşlar size bir sorum olacak. aöf okuyan bir kişi önlisans çift anadal yapabilir mi?

bende yaptım baştan sistem hata verdi sanırım çok oğunluktan oluyor.bu arada bilmeyenler için 1.3.5.7 kuralı kalktı

@Saadet34

Siz sorunuzu @KKELEBEKK hanımefendiye sormuşsunuz ama bildiğim kadarıyla ben cevaplayayım. Sanirim @KKELEBEKK hanımefendi biraz meşgul :)

Aof de öğrenci olmak ıçin önce YGS ye girmek zorundasınız. YGS den barajı geçmeniz yeterlidir. Kafana takılanları sorabilirsiniz

HEART farketmez cevap veren vermeyen ilgilenen ilgilenmeyenden Allah razı olsun konuya ilgili arkaşlarda yardımcı olabiyor

Saadet34 rica ederim saadet hanım amaç bilgi paylaşımı.
birbirimize yardımcı olabildiysek ne mutlu bize... moderatör arkadaşlarda hatalarımız varsa düzeltiyorlar onlar üstatlığı bizi yanlışı yönlendirmeden alı koyup eksikleri tamamlamamıza yardımcı oluyor... iyi ki varlar...

SphiNX;

kaydı yeniledim hocam. galiba yoğunluktan dolayı sistem hata veriyordu...

@msait19 hayırlı olsun
@elif_kız halkla ilişkiler dikey geçişle işletme eğer önlisans okumak istityorsan daha iyi bi bölüm okumalısın

Arkadaşlar Merhaba ücreti atm den mi yatrdiniz bankadan mı atm ye 306, 61 kurus yatmaz cnki bnm o kadar oldu da atm den yatran varsa işlem sieasini söylesin lütfen .. @msait19 @SphiNX @elif_kız @*DORLİ* @KKELEBEKK yrdmlarnizi bekliyorum
Vize tarihleri ni bilen var mı

@zelihaabaydın

1 3 5 7 kurali neydi ki
Bide bu aof ne kadar donuk durabilir blli bi sayı var mı yoksa sınırsız mi

Ücret vermiyorum anadolu üni.aöf ü fotoğrafçılık ve kameramanlık 2.sınıf'a geçtim.Alttan 4-5 tane ders var. :)

Üst Alt