Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[FONT=Helvetica]Önceki Yıllarda Kayıt olmuş arkadaşlar için [/FONT] [FONT=Helvetica]Ders ekle-sil ve kayıt yenileme tarihi: 26 Eylül - 6 Ekim 2017[/FONT]
msait19 ekran görüntüsünü alabilirseniz daha iyi yardımcı oluruz. Çünkü bazen yoğunluktan kaynaklı sistem hataları veriyor, bazen de eksik veya hatalı bilgi girişinden kaynaklı olabiliyor.
tılafsınlı hayırlı olsun. msait19 daha önce yenileme işlemlerini yaptıysanız ve yine aynı şekilde yapıyorsanız, buna rağmen uyarı alıyorsanız, bir süre sonra tekrar deneyin. ders-ekle otomasyonunda onayladıktan sonra problem çıkmıyor, ben de az önce yeniledim ama.
dikey geçiş yapmış 2 yıllıktan 4 yıllığa geçenler için mezuniyet belgesi (transkript) çıktısını e devlette "diploma" diye aratıp mezuniyet belgesiyle AÖF bürosunda kayıt yenilenmesi yapılmasını lazım.
Not: AÖF burolarında sıra çok oluyor son günlere bırakmamanızı tavsiye ederim.
msait19 aynen sendende isteyebilirler mezuniyet belgesinin çıktısını alıp aof bürosuna sabah git işlemlere başla.
bende 2 yıllık bitirip 3. yıldan başladım mezuniyet belgesinin çıktısını aldım giden arkadaşım öğrencinin kendinin gitmesi işlemi yapıp imza atması lazım dedi.
Saadet34 rica ederim saadet hanım amaç bilgi paylaşımı.
birbirimize yardımcı olabildiysek ne mutlu bize... moderatör arkadaşlarda hatalarımız varsa düzeltiyorlar onlar üstatlığı bizi yanlışı yönlendirmeden alı koyup eksikleri tamamlamamıza yardımcı oluyor... iyi ki varlar...
Arkadaşlar Merhaba ücreti atm den mi yatrdiniz bankadan mı atm ye 306, 61 kurus yatmaz cnki bnm o kadar oldu da atm den yatran varsa işlem sieasini söylesin lütfen .. @msait19 @SphiNX @elif_kız @*DORLİ* @KKELEBEKK yrdmlarnizi bekliyorum
Vize tarihleri ni bilen var mı