Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri 13 Ekim 2017 tarihine kadar uzatılmıştır. 13 Ekim 2017 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil bankacılığından saat 23:30âa kadar ödeme yapılabilecektir.
@msait19 teşekkür ederim henüz raporu alamadığim için muafiyetim yok aöf harclarindan o yuzden ödeme ypmm lazım
@SphiNX Teşekkürler cvb için ya tam donuk klmaya devam etsin diye karar verdim bgun son gun seneye Allah kerim ddm msj geldi tarih uzatıldı dye sanki illede kayit yap der gibi tarihi uzatp duruyolar ya
Rica ederim kayıt yenilemenin uzatılmasının sebebi dikey geçiş yapan kişilerden transkript not durumunu gösterir belge istedile bunu herkes ilk aof bürosuna götürdü sıra oluştu ve geçen hafta çarşamba yada perşembe aof web sitesindeki kayıt bilgilerimizin bulunduğu yerden yükleme imkanı geldi. Yüklenen belge onayını bağlı bulunduğun aof bürosu verdiği için; onda bile perşembe günü online yüklediğim belge cuma günü onaylandı. o yüzden yenileme tarihi uzatıldı.
Himm anladım doğrudur dgs aklıma gelmedi bnm hala yenilesemmi yenilemesemmi dye dsnyom raporu sonuclanmadi dha ucret de fazla geldi hyrlisi olsun hkkmzda SphiNX Teşekkürler tekrardan
@acı gerçek Rica ederim... ders ekleme eklediğin derse göre fiyat artıyor diyebiliyorum öyleyse eğer 1-2 derste olsa ekle istersen. geçerim dediğin sana kolay gelen dersleri ekle not ortalamanı da yükseltirsin.