Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

A.Ö.F ders ekleme silme kayıt yenileme tarihleri

acı gerçek

https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/sinavlar-ve-sorumluluk-uniteleri/sinav-tarihleri

Güz Dönemi Ara Sınavı
25 - 26 Kasım 2017
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı13 - 14 Ocak 2018
Bahar Dönemi Ara Sınavı14 - 15 Nisan 2018
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı02 - 03 Haziran 2018
2017-2018 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı21 Temmuz 2018

kayıt yenileme işlemleri uzatıldı.

https://www.anadolu.edu.tr/duyurula...-2017-2018-ogretim-yili-guz-donemi-1506337492

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri 13 Ekim 2017 tarihine kadar uzatılmıştır. 13 Ekim 2017 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil bankacılığından saat 23:30’a kadar ödeme yapılabilecektir.

@msait19 teşekkür ederim henüz raporu alamadığim için muafiyetim yok aöf harclarindan o yuzden ödeme ypmm lazım

@SphiNX Teşekkürler cvb için ya tam donuk klmaya devam etsin diye karar verdim bgun son gun seneye Allah kerim ddm msj geldi tarih uzatıldı dye sanki illede kayit yap der gibi tarihi uzatp duruyolar ya :) :)

acı gerçek

Rica ederim kayıt yenilemenin uzatılmasının sebebi dikey geçiş yapan kişilerden transkript not durumunu gösterir belge istedile bunu herkes ilk aof bürosuna götürdü sıra oluştu ve geçen hafta çarşamba yada perşembe aof web sitesindeki kayıt bilgilerimizin bulunduğu yerden yükleme imkanı geldi. Yüklenen belge onayını bağlı bulunduğun aof bürosu verdiği için; onda bile perşembe günü online yüklediğim belge cuma günü onaylandı. o yüzden yenileme tarihi uzatıldı.

Himm anladım doğrudur dgs aklıma gelmedi bnm hala yenilesemmi yenilemesemmi dye dsnyom raporu sonuclanmadi dha ucret de fazla geldi hyrlisi olsun hkkmzda SphiNX Teşekkürler tekrardan

@acı gerçek Rica ederim... ders ekleme eklediğin derse göre fiyat artıyor diyebiliyorum öyleyse eğer 1-2 derste olsa ekle istersen. geçerim dediğin sana kolay gelen dersleri ekle not ortalamanı da yükseltirsin.

KKELEBEKK Aöf de ücret muafiyet i icin yapmamız gereken nedir bilginiz var mı raporun orjinal ini falanmi aliolar harçlarin muafiyeti için

acı gerçek
Aslını almazlar, onaylı sureti veya fotokopisi ile başvuru yapmayı deneyin. 0850 200 46 10 arayarak bilgi alabilirsiniz.

Üst Alt