Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Abilify (Aripiprazol) huzursuzluk yapıyor mu?

s!gMa!

Üye
Konular
62
Reaksiyonlar
35
Abilify(ARİPİRAZOL) huzursuzluk yapıyor mu sizlerde kullanım süresi boyunca oynadığım bilgisayar oyunlarından v.s. eskisi gibi zevk almıyorum dopamini engellediği için bu ilaçtan mı kaynaklı başka bir durum mu var bilemedim.

Yıllardır abizol kullanıyorum.Bende huzursuzluk yapmıyor ama yanında mirtaron ve gyrex te kullanıyorum.Tek başına kullanılırsa nasıl etki eder bilemiyorum ya da başka ilaçlarla kullanılırsa huzursuzluk yapar mı bilmem.

@s!gMa!, yaklaşık 6 aydır sabahları selectra ile birlikle aripa(abizol,abilifly) kullanıyorum. yan etkilerini en az hissettiğim ilaç bu diyebilirim. mesela aksamları da redepra ve rexapin içiyorum o kafamı duvar gibi yapıyor ama sabahki içtiklerimde bir sorun olmuyor gün içinde işlerime de engel olmuyor. ama maalesef her ilaç herkes de aynı tepkiyi ve etkiyi vermeyebiliyor :(

aynı etken maddeye sahip abizol kullanıyordum şimdide abilify'in iğnesini kullanıyorum iğneyi olur olmaz etkisini gösteriyor desem yalan olmaz ve hiç huzursuzluk yapmıyor bende.

3 yıla yakındır iğneyi kullanıyorum huzursuzluk yapmadı bende.

Ben de yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Bende sadece biraz uyku yapıyor ama başka yan etkisi pek yok bende. Oyun kısmında bende çok etki yapmadı hala çok olmasada oynuyorum.

bu arada oyunlarda keyifsizlik bendede başladı hatta oyunları bıraktım diyebilirim. zaten ömrümü ve zamanımı boşa harcıyordu iyi oldu oyun zevkimin kaçması

@Adrenochrome, Vaki bolsa vakit öldürmek adına iyi oluyor oyunlar aslıda ben bilgisayarı bir sene önce abim alayım dediğinde biliyordum gerçi oyunlardan da sıkılacğımı her şeyden bir müddet sonra sıkılıyorum. Bazı normal sağlıklı insanlar 1 oyunu 3000 saat oynayabiliyor.

Üst Alt