üstümde bıçak silah yok ama edinmek istiyorum. Buna engel olamıyorum
Saldırmak istiyorum buna bugüne kadar engel olabildim ama saldırmamak beni etrafa korkak zayif gösteriyor
Yak yık küfret yan bakanı mahvet. Kaçmak yok saldırmak var
Sokakta yürürken beğenmediğim tipe yumruk atma isteği oluyor ama bunun yanlış olduğunu bilip yapamıyorum ama gördüm ki yapmazsam kafamdan atamiycam
Benim korkum delirmek. Bigün patlayacam patlayacam bu gidişle herkes toplanacak başıma yakacam bu pislikleri
Yerinde duramayan hiperaktif şerefsiz çocukları gördügüm yerde kafayı gömme isteği gecmiyor
Doktor da bıktı benden
Böyle olmasını ben de istemiyorum
Enteresan bişey varsa şu an tanrıya inanmıyorum doktor bana sakinleştirici iğne patlatınca inanıyorum
Her ilaçta aynı şikayetlerim bunu da böyle biliniz.
ben bu abilify maintena kadar pis ilaç görmedim. geçen hafta uyutmadı işe uykusuz gittim diğer günler 3-4 saat uykuyla gittim. bugün gene uyumadan işe gidicem. lanet olsun. bi halta yaradığı yok uykusuzluk yapıyor. birde 800 tl lik ilaç olacak. eski tip norodol clopixol prolixin ilaçlar hem daha iyi hemde daha ucuz. onların tek kötü tarafı maske yüz donuk yapıyor ama işe yarıyor bu etkisiz yeni nesil ilaçlar gibi iştah artışı uykusuzluk falan yapmıyor. hissettiğim yan etki, hastalığı iyileştirmiyor ki etkisini ben göremedim