Hezeyanlar paranoyalar hiç bitmiyor. Bu ilaç bi işe yaramiyor. Özgüvenim yok.
Akineton içiyorum 1 saat normale dönüyorum sonra akineton etkisi gecince gene ozgüvenim düşük korku sıkıntı hezeyanlar devam ediyor. Bunu doktoruma anlatmıştım hastalıktan oluyor bu demişti. Sonrasinda rexapin eklemişti yüksek sesle konuşuyordum ve sinirli agresif olmuştum. Ardından leponex vermişti bayıltıyordu o ilaç hayatimda kullandigim en kötü ilaçtı.
Prolixine geri mi dönsem diyorum. Çok halsizlik yapıyordu bende ve de çok donuk maske surat yapıyordu ama adrenalin falan.salgılanmıyordu fakat özgüvenimde düşüktü konuşamıyordum. Biri kızdırınca yüksek sesle cevap verirken sesim titriyordu( bu abilify ile de oluyor)
Bitmedi bu şiddet saldırıya uğrayacağım bana sataşacaklar hezeyanları. Silah almak yanımda bıçak taşımak gibi düşüncelere de kapılıyorum.
Doktor bile ne vereceğini bilemiyor artık ne varsa piyasada kullandım. Evde protein tozu var onları içip spor yapsam boksa gitsem diye düşünüyorum. Ne kötü bişeymiş bu hastalık ya. Sürekli geri çekilmiş vaziyette izliyorum milleti dua ediyorum Allah kötü insanlardan beni uzak etsin diye. Baya baya bıktım artık.
Insanlardan çok zarar gördüm. Dolandırıcı üçkağıtçı yalancı sahtekar ne dersen artık.. biktım bunlardan. Bir yandan bişey ters söyleseler söylesem saldıracaklar diğer yandan söylemezsem beni ezmeye devam edecekler. Heykel gibi dikilip mekani terk etmelerini bekliyorum sabırla duayla.
Benim işim çok zor. Babam kanser hasta, ben de psikolojik hasta. Herkesle kavga edesim var isyan etme baş kaldirma isteğim var ama bunun için cesaretim de yok. Belayamı bulaşicam diyorum.
Benim hastalığım maf ediyor hayatımı kararttı içimde korkuyla yaşıyorum.
Geçirecek ilaç yok mu bu durumdan kurtulayım şiddet olmasin kafamda korku olmasin diger insanlar gibi olayım. Kaynaşayım.
Bütün gün işyerinde saatime bakıyorum 5saat 4 saat falan kaldı eve gitmeme diye. Aşırı şekilde kendimi tehlikede hissediyorum ve çok korkuyorum.
Prolixin le Fiziksel olarak hiç korku belirtisi göstermiyordum dışardan küfür edilse dahi ama aklıma konusacak cevap verecek kelimeler gelmiyordu cevap veremiyordum. Donuk konuşuyordum çekingenlik gene vardı hezeyanlarda gene oluyordu.
Ne yapayım ne edeyim nasıl kurtulucam bu durumdan arkadaşlar.