Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Abim 10 yıl sigortasız çalıştırılıyor ve bunu Alo 170 ihbar etsem sonucu ne olur?

@Omerdursun10,

EVET BEN PAYLAŞIM YAPACAĞIM. KONU HAKKINDA TECRÜBESİ OLAN VARSA PAYLAŞIM YAPABİLİR.

ŞUAN HİZMET TESPİT DAVASI AÇILABİLİRMİ?

1. Adımı yaptım. SGK ya bildirim yaptımdı.

@aydünyavaz,
Dostum geçmişte bir sevdiğim abim vardı sene 2004 yılında bu abimde 7 yıl ssk sız çalışmış bende gidip ssk ya şahit olarak şikayet ettim yemin olsun firmayı öttürdüler geriye dönük cezalar vs ve abi sağlam tazminat almıştı

Kişi BEN HİÇ BİRŞEY İSTEMİYORUM NE SİGORTA NEDE TAZMİNAT derse o halde SGK NE YAPAR ORASINI BİLMİYORUMYA?

OLURYA HER İHTİMALİ DÜŞÜNMEK GEREK.
(KİŞİ HAKKINDAN FERAGAT ETMEK İSTERSE)

@aydünyavaz,

çok güzel bir soru kıymetli dostum bunun en net yanıtını bir avukat verebilir ,tanıdık avukat yok ise bulunduğunuz il ilçe barosu yada adliyeye gidip oradan destek alabilirsiniz.Tabi bunun en iyi çözüm mercii adliyede bulunan arabulucu

bilgi@delilavukatlik.com

DAHA BİR GELİŞME YOK NEDENSE ANLAMADIM.

17.07.2023- 77045793 sayılı yazımız ile Zeytinburnu Sosyal Güvenlik Merkezi denetmenler servisine denetim için yazılmış olup merkezimize ulaşmış denetim raporu bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunulur.

DAHA BİR GELİŞME YOK Kİ?

@AHMET FATİH ERYILMAZ,

1 buçuk yıl oldu alo170 e şikayetten itibaren?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt