Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Abizol kullanan var mı?

Clopixol Depot vurdurmayınca hafif negatif belirtiler geliyor. Demek ki negatif belirtilere iyi geliyor .

@Emir sahin, abizol 5 lik 20 gündür içiyorum hissetmedim bile ilacı hiç içmemiş gibiyim zaten bir daha yazdırmam gerekte yok .

Ben Kullanıyorum Yeni Başladim Sayılır ve iyi geldiğini düşünüyorum.Umarım böyle devam eder.

Bana birkaç gün önce yazıldı. Aynı marka aynı miligram. Ben bir yan etkisini görmedim.

@Pickle,
Prozac ı kullanmayı kesmiştim takıntılarım arttı tekrar kullanmaya başladım ve doktora gittim prozac a devam et dedi bunu da biraz daha erken toparlayayım diye takviye olarak mı neden verdi artık zaten 1 ay kullan değerlendiririz tekrar dedi bitsin bir daha yazdırmayacağım.

Atak sonrası depresyon var dedim. İGNİS(aripiprazol=etken madde aynı) yazdı iğnesini ise Abilify Meintena olarak hali hazırda kullanıyordum.
30 MG civarı arada bir ani iştah açılması gizli şeker tetiklemesi yapar.
*** 5 Mg yan etkiden pek söz edilemez açıkcası.

Üst Alt