Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Abizol ve Paxil kullanıyorum. Paxil'i bırakabilir miyim?

republix

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
73
Merhabalar,

2.5mg abizol 20mg paxil içiyordum paxili kendim eklettirmiştim doktora sosyal fobi için şimdi bıraksam paxili zaten sosyal fobi için doktora yazmasını ben istedim o da yazdı.

Şimdi paxili bırakıp abizolü de 2 ye bölmek yerine 3 e bölsem diyorum yani 1 hapı 5mg / 3 = 1.6mg günlük 3 günde içsem böylece kilo vermemde artısı olur mu acaba iştahım kesilir belki denemeden bilemeyiz ama şu an fazlasıyla stabilim yani hastalık ne onu bile unutmaya başladım günlük 2.5mg içerken demek ki 1.6mg de yetebilir bana foruma bile çoktandır girmiyordum son 1 ay kala girdim.

böyle bir deneme olacak yorumlarınızı merak ettim

132kg - 185 boy

hedef : 75kg 185 boy

Doktor kontrolü olmadan bence böyle bir şey yapmayın.

@Modality, şöyle zaten stabilken eklettiğim bir ilaç bu ek olarak da asıl önemli ilacı da düşürmeyi düşünüyorum çünkü çok kilo aldım hatta neredeyse 1 gün kullanıp 1 gün kullanmayacağım gibi.

Paxil nasil bir ilac bilmiyorum, bazi ilaclarin etki gostermesi icin duzenli kullanim gerekir. Gun asiri kullanmak o yuzden hastalik seyrini etkileyebilir.

Tabii Dahiliye'ye de gidin, diyetisyene de. Kilonuz sagliginizi etkileyecek vaziyette, zaten biliyorsunuz. Biraz daha bekleyip doktor kontrolunde ilac degisimi yapin bence. Belki abizol'u de degistirebilir mesela, ornek veriyorum, baska kombinasyon deneyebilir.

İlaç ortalama 6 ay sonra kandan çıkıyor.Ayrıca hangi nörotrasmeteri kısıtlıyorsa onun oranını değiştirmiştir.Atıyorum dopamini baskılıyor emilimini önlüyor veya seratonin i.Normal beyninizdeki bunların oranını değiştirmiştir.Yan etkiler kandan çıkanakadar devam eder.Artı ilacınızı doktora danışarak bırakın dozu düşük o ilacın.Sonra değişen bir şey yoksa adapte olabiliyorsanız diğer seviyeye geçersiniz.
İlacı kendi bırakıp kriz geçiren bir çok üye var.İlaçlıyken ki durumunuzu tahmin etmeniz zor ilaç azalınca kanda.

140 kg civarıyım ilaçlar yüzünden insulin direnci hastalığım var.Bırakınca ilaçları hasta oluyorum.Moralsiz oluyorum.Ne yapacam bilmiyorum.

Merhaba hastalığınız nedir acaba öğrenebilirimiiym?Hastalığınızı öğrendiğinizde de bu dozlardamı kullanıyordunuz abizolu yoksa zamanla düşürüldümü @republix düşük dozda kullanıyormuşsunuz ilacı

Üst Alt