Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ablam ve yeğenlerimi yanımıza aldık. 2022 için sorun olur mu?

inşallah allah tüm engelli arkadaşlarıma yardımcısı olsun her an aylıklar kesılecek diye her gün ölüyoruz çünkü ben sıkıntısını 9 ay cektim hemde ne bahanelerle
kesınlıkle ablam 1 gün bile gitmemezlik yapamazlar vede yapmazlar hasta oldukları zaman da dr rapor alıyoruz okula verıyoruz
sanadaçok çok tşkler

rica ederi ablacım, ne demek, bizler paylaştıkça dertleri azaltacagız ve güçleneceğiz.

melek ablam eşimin e devlet sitesinde başkasına ait gelir testi cıkıyor
17/06/2013++++++ Seyithan++++G0 (Asgari ücretin 1/3'ne kadar)

ne demek oluyor anlamdım

nasıl başkasına ait gelir testi çıkıyor ablam? detaylı bilgi versene lütfen.

kimlik bilgileri saklayarak tam ekran görüntüsünü ver buraya ablası.

17/06/2013 SeyithanG0 (Asgari ücretin 1/3'ne kadar)SEYHANREŞATBEY MAH.ORDU CAD.62025 SOK YEĞENAĞA APT ASMA KAT NO 23

BENDE şasırdım daha gecen hafta kızımın gss cıkıyordu bimer e yazdıktan sonra bu cıktı

[FONT=Tahoma]peki ablam bu ne oluyor 05.05.2014 de kızım icin vakfa başvurmuştuk G0 (Asgari ücretin 1/3'ne kadar)
bu cıkıyordu[/FONT]

Burda yazan şahıs tanıdık değil mi? yabancı mı?

Bu bilgiler eşine mi ait kime ait?

Bir başkasına ait bilgiler çıkıyor dediğin için soruyorum bu soruyu.

tanıdık eniştem kendisi ama gecen hafta bu yoktu hatta forumda bu bölümde sana kızım icin sormuştum bu sorun yaratırmı

eşimin e devlet sitesınde gelir testinde cıkıyor

ama niye eniştenin bilgisi çıkıyor? sen kendi e-devlet şifrenle girdin bu bilgiyi gördün öyle mi?

eşimin e devlet şifresini girdim sıkıntı olurmu bu

benim kinede giriyorum aynısı cıkıyor

eşinin devlet şifresiyle girdin eniştenin bilgileri çıktı nasıl olur bu ki? sen neyi sorguluyordun kızının saglık güvencesini mi?

evet bide arada bir engelli aylıgını kontrol edıyrum ve de ş.e.y.yardımı yatırılıp yatmadıgı icin

eger bu bilgi eniştenin ismine aitse 2013'te gelir testi yaptırmış ve sonucu G0 çıkmış. Devlet ödüyordur sağlık güvencesi primini.

peki ablam bize sıkıntı yaratırmı engelli aylıgımız icin
bi de niye öyle bir hata yapılıyor

valla e-devlet şifrem yok ve hiç kullanmadım. o yuzden bu nasıl oldu bilgim yok. enişten gelir testinde ayrı aileden sayılır ve eşinle alakası yok ki.
ama kızının saglık güvencesini merak ediyorsan saglık provizyon sorgulaması yapalım senle. Gelir testi yapıldı mıydı kızının ve ne zaman yapıldı? sonuçlanmış mıydı?

[FONT=Tahoma] 05.05.2014 de kızım icin vakfa başvurmuştuk G0 (Asgari ücretin 1/3'ne kadar)
gecen hafta baktıgımda bu vardı eniştem yoktu
benim öğrenmek istediğim aylıklarımıza bi sorun olurmu[/FONT]

hayır aylıklarınızda sorun olmaz G0 çıkması. 2022 aylığını eşin mi alıyordu kim alıyordu?

:D ikimizde alıyorduk benim rahatsızlıgım onun kınde daha ağır 3 çocuk okula yolluyoruz yetiştiremediğizden dolayı 1 senedeir vakfa başvurdugumuz halde yardım yapılmıyor daha öncelerı sureklı nakdı yardım alıyordum kaymakam degişti yardım gitti o yüzden bimere ve c.başkanlıgına mesaj attı

:)
tamam. kızının sağlık güvencesini sorgulayalım bi.

şuradan sorgualama menüsüne gir:https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/SpasSorgula

istenilen bilgileri girdikten sonra da açılan sağlık provizyon sorgulama ekranına bugünkü tarihi yaz.
sonra kimlik bilgilerini gizleyerek ekrandaki bilgilerde ne yazdığını buraya kopyala.
kızının kimlik bilgilerini gir. oradaki istenilen bilgilere kızının bilgilerini yaz tamam mı?

ablam kızım yeşil kartlı ama benım anlamadıgım eniştemin ne işi var e devlette

onu ben de anlamadım ki ablam:) yoksa o e-devlet şifresi eniştene mi aitti?
dediğğm gibi e-devlet şifrem yok ve hiç kullanmadım. o yuzden hiç bilgim yok:) bilen varsa yardımcı olur sana işi çözmene yardımcı olurlar:)

60/c1 Primi Hazine Tarafından Karşılananlar(Yeşilkart)

Tescil Kapsamı
e devlet şifresi bana aıt de cıkıyor

tamam kızın 60/c 1 GSS kapsamında yani eski adıyla yeşil kart. burda sorun yok. enişten nerden çıktı e-devlet bilgilerinizde o sorunun cevabını bulmak sana kaldı:)

kime danışım yada nere ye sorum
sana tşkler ablacığım

ablam cok saol mesaj attım bu durumun düzeltilmesi icin

Üst Alt