Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Kapı yardım başvurusu nedir, nasıl yapılır?

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!
aynen nakit para desteği için kime nereye başvuru yapacaz bizler taş mı yiyelim ????

92461743_2492754434388295_5765322209887256576_o.jpg

Pluvia

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Birsürü millet başvurdu şimdide böle demişler dün tvde niye dediler bayram harçlığı anlamadım bu işte bişi

Googledede vardı vercekleri haberi

Pluvia

Arkadaşlar sana gereken cevabı vermiş :) umarım doğru haberleri okumuşsundur

enes75

Tek ben değil millet yaptı başvuruyı dün tvde dedi harçlık haberini millet dünden başladı yapmaya asılsızsa haberini niye yapıyolar vercez diye

Tabi ben size demedim sebep sizsiniz, birçok sitede WhatsApp gruplarda da bu saçma haber yayıldığı zamanda ben inanmamıştım saçmalık olduğunu söylemiştim. Burada sizin de bu haberin doğruluğu için ısrarcı olmanızdan dolayı sizi söyledim doğru haberleri okuyun dedim.

Arkadaslar beynim bulamaya döndü acık kapı sadece e devlettenmi yapılıo ve 1000 lira alan 2022 maası alanlar için uygun deglmi bu yardm

arkadaşlar herkez başvurabilir ama önemli olan vermeleri şartları uygun olana verecekler normal başvuru oluyor

Tamm ama binkere denedk olmuo sistemdeki sorundan dolayı dio kaymakamlk valilik ulasılamıo napcagmzı sasrdık

enes75

Sağol seninde yok suçunda googledede bu harçlık haberi vardı dün tvdede görünce yapıverdik başvuruyu millet edince orda zaten harçlıkla ilgili şık yoktu yapmış bulunduk başka şeylere hizmet eden sayfa sanırsam açık kapı

ulan durumu bizden kat kat iyi olan dallamalar yardım alıyor biz neden aamıyoz Allahtan revamıdır bu ??? :( :( :( :(

Kitleyin konuyı bari harçlık marçlık yokmuş😑

nasıl yokmuş beee nasıl yok biz taş mı yiyek ????:mad:

Üst Alt