Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık lise öğrencisiyken ÖMSS 2014 sınavına girebilir miyim?

Esra_Mustafa

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba bir sorum olacaktı ben bu sene açıkilköğretim ortaokulundan tamamlama belgesi aldım ağustosun sonlarına doğru açık lise kayıtları var bilindiği üzere Ömss 2012 sınavları ve kuralarında ortakuldan mezun olabilecekler sınavlara ve kuralara katılabilir şartı yazıyordu klavuzda acaba açıkliseye başlayıp 2014 ömss kuralarına katılma şansım olurmu yada açıkliseden mezun olabilecekler sınavlara katılabilir durumunamı maruz kalırım 2014 ömss kurasına Katılma Hakkım ortadan kalkar mı açıklise okuyacağım için bu konuda bilgilenmek istiyorum bilgisi olan arkadaşlar bilginlendirir inşallah kadir geceniz mubarek olsun.

Kuraya katılabilirsin, sınava giremezsin.
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Hayırlı Kandiller..

=Esra_Mustafa;

...Lise yi tamamlayana kadar kura ya katılma hakkın lise sonlara doğru ise sınava girme hakkını elde edersin...size de hayırlı kandiller...

mayhan2515;

Peki Ömss Başvurusunda Gerekli Belgeler Arasında Ortakokul tamamlama Belgesini'nin (Diploman'nın) Fotokopisini Götürsem Olur mu?

sınav ilk yapıldıgında 2 yılda bir yapılacak denmiştim ona göre 2014 de yapılması gerek sınavın beklicez bakalım

Esra_Mustafa;
Kardeş biraz geç oldu ama kusura bakma ortaokul tamamlama belgesi derken diplomayı kast ediyorsan olur ama aslını 'da istiyorlar diye biliyorum ve olup olmayacağını tam bilemiyorum... Sadece ilk olsun orta okul olsun kuraya tabidirler daha sağlıklı bilgi için ÖSYM yi ara 4446796 daha sağlıklı bilgi'yi buradan alabilirsin. Hayırla kalın.....

EnemyHunter;
S.a Kardeş Allah'tan bir şey olmaz ise sınav olucak diye bilgi aldım ama neyin ne olacağını zaman gösterir .... Hayırla kalın...

best;
Evet beklicez tabi hazırlıklara şimdiden başlayalım(Ders çalışmaya) inşallah...

Üst Alt