Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

önemli değil bu dönemi nasıl bitirdin:) kaldığın ders var mı

ilk dönem 20 kredi almıştım bu dönem 16 kredi aldım 6 dersten geçtim 6 drsten kaldım
:(

mrb benim bölümüm genel kültür öss icin sosyal bilimleri secmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen:rolleyes: sizce ne yapıyım nasıl bir bölüm

selam hocam size bişey sorcam aç.öğ. lis.den mezun olup öss ye girecem ve iyibir puan alırsam 4 yıllık bir yer yaza bilirmiyim yani istediğim mesleği seçe bilirmiyim? (yardımcı olun lütfeeeeeen............!)

acreml;
benim alanım sosyal bilimler ezbere dayalı ezberin kuvvetliyse seç basit ya bizim dememizle olmaz ama sen konularına kitap içeriklerine çıkan sorulara bak kafana yatarsa seç :D

cücükali;

yazabilirsin tabi sadece alanın farkeder seninde bildiğin gibi :)

asi93 size birşey soracam sor sor bitmiyorda ben mayıs ayında ilk defa sınava girecem o sınavda diyelimki 3 dersten kaldım allah korusun 2.sınavda zorunlu olduğum ortak dersler var 27 kredili 1 dönemden kaldığım dersleri tekrar almak istesem 30 krediyi aşar eski dersler olduğu için olabiliyor mu yoksa hiçbir şekilde aşamammı tekrar almak istememin sebebi kaldığım dersten 3 kere girersem muaf olacagımı düşündüğümden birde benim daha ders seçmedim açık ögretim sitelerinde 2 farklı liste gördüm birinde 25 ortak kredi var dyerinde 27 kredi 25 likte geometri yok sosyal bilimlerde neden birisi eski mi acaba

tsk ederim asi93 bir soru daha öss icin dogru bir tercihmi sosyal bilimler

deniz;
en fazla 30 kredi alınıyor bildiğim belki hak verirler bilmiyorum canım 27 kredi + kaldığın derslerden bi tanesini seçersin diğer dönemlere yayarsın bak 3. dönem alan kredi 18 + ortak derslerin kredisi 5 etti 23 kaldığın derslerden bu şekilde diğer dönemlere yayarak muaf olursun ayrıca ilk dönem dersleri sen seçmiyorsun zaten:) birde diğer listeyi ben görmedim

acreml;

fazla bölümü yok sözelin orası sıkıntılı işte:D

hmm peki TM istemiyorum ezberim iyidir ben sosyal bilimlerden kullanıyım hakkımı:) tsk asi93

peki hayırlı olsuuun arkadaşım:)

biter biter:) dur daha yenisin nasıl geçtiği anlaşılmıyo zaten:)

yok ben yeni değilim sadece yanlıs tercih yaptım:( simdi onu duzelticem yani bu 5. dönemim

:) az kalmıışş ne güzellll işte boşver ya çalışmana bak biteer:) sıkıntı yapma:)

önemli değil elimden geldiği kadar:)

teşekkürler asi93 yani genel kültür olarak mı girecem sosyal bilimler diye değiştirmeyecem mi?

genel kültür müüü:) hani sosyal bilimlerdi ben ona göre söyledim sana:) alan değişikliği hakkında bilgim yok ama değiştir sonra:)

asi bu forum un ogretmeni sensin bundan sonra butun sorular sana gelio :):)

:) öyle deme ya ben bildiklerimi cevaplıyorum sadece :) yardımcı oluyorsam ne mutlu:)

jerzy;
arkadaşım sayfa 3 e bak ben söylemiyorum :D palmiyelerin yazısını oku:D:D

ben sosyal istiyorum kayıt yapan kişi bana düzmü diye sordu evet dedim başka bişey sormadı sormayınca heralde netten kendim seçecem diye bişey sormadım eve geldim kayıtta verilen belgeyi inceledim genel kültür yazıyordu sizde olmadı mı sonradan gittim sordum öğrenci girişinden 1 ay sonra değiştirebilirsin dedi onu söyledim

deniz ben lise 1 i normal okudum sonra açık liseye geçtim normalde lise2 de alan seçiliyor belki öyledir farkeden bişey yok şimdilik 2.dönem sözele geç ortak dersler aynı zaten sıkıntı yapma

denizcimm acık liseye ilk defa kayıt yapanlar genel kültür bölümüyle giriyorlar ilk dönem ondan sonar değitiryorlar:) korkmana gerek yokk... bu kadarrrrr:)

selam arkadaşlar bi sorum olucak 2. kayıt yenileme nereden olucak internetdenmi yoksa halk eğitimdenmi.
internetdeki açmıyorda oldan sordum.
şimdikten teşekkürler

pıtırcık;

öncelikle kimliğinle bankaya para yatırıp banka dekontuyla halk eğitime gidip kaydını yenileyeceksin daha sonra internetten sana verilen derslerden 30 kredilik ders seçeceksin. şu an kayıt yenileme başladı ayın 19 na kadar sürecek yinede son günlelere bırakmaman yararına olur. başarılar

arkadaşlar sağolunda 2. dönemim yanlış anlatmış olmıyım

yok yanlış değil kayıt her dönem yenileniyor:)

ya ben forumalrı okudum meun olmanın neler gerektirdiğini anlmadığım konu 4 secenek sunuyo iste 192 kredi 8 dönem 80 aln kredisi derlerin verilmesi ortak ya bunalrdan hepsınınmı yerıne getırılmesı lazım yoksa bu secenelerden bırnınmı olması lazım?

Üst Alt