ben 2 yıllık bılgısayar tekn ve prog bıtırdım kamu yonetımıne kayıt oldum ders kıtaplarını aldım ama süpreye dustum ben ya hangı kıtaplar olmalı bende devlet butcesı,iktısada gırıs,genel işletme,genel muhasebe 2 tane daha verecekler sanırım
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
cnm valla sana attığım linkteki 5.6.7.8 yarı yıl derslerinden sorumlu olman lazım dikey geçiş yaptığın için eğer yanlış kitap verdilersede bu onların sorunu sen arayıp sormuşsun peşine düşmüssün sonuçta sen derslerine çalışmaya bak cnm benceAma dogru mu ben bılmıom ya sence
kayıt yenileme tarihleri [FONT=Verdana]kayıt yenileme tarihleri 22 ekim 16 kasım tarihleri arasında yapılacak.Ama önce internetten ders sil ekle işlemi yapıyorsun ondan sonra büroya gidersin sağlık raporunun aslıdır onaylı hem fotokopisini götüreceksin hemde aslını aslını göster fotopisini verirsin http://www.aofkredilisistem.gen.tr/aof-kredili-sistem-Kayıt yenileyen var mı?
Sistem nasıl işliyor?
Harç ödüyormuyuz?
Raporun Orjinalli ile mi gidiyoruz?