Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Acile Gitsem Faydası Olur Mu

minik1kedi

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben bipolar bozukluk hastasıyım geçen hafta hipomani atağı geçirdim ama son iki gündür de her şey tersine döndü çok halsizim ve zihnim hiç susmuyor sürekli beni aşağılayıp hakaret ediyor kendimden nefret ediyorum. Annem acile gidelim diyor ama ben hayatımda hiç acile gitmedim hastanede yatmaktan korkuyorum sizce ne yapmalıyım?

Korkmanıza gerek yok. Acil size verirse serum verir. Vermezse ilaç yazar hepsi bu.

@minik1kedi, hastanede yatmaktan korkma ben 3 kere yattim Ankara'da ama sizin oradaki hastanelerin düzeni nasıldır bilemem

@minik1kedi, git yat hastanede 3 öğün sıcak yemeğin geliyor, sıcak yatak, hemşireler sürekli senle ilgileniyor daha ne olsun.

@minik1kedi, çok güzel uyursun. Rahat rahat sizi bile şaşırırsınız ben kaç saat uyumuşum dersiniz. Sizin için güzel olur

Üst Alt