Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Acın şu ceti

-GEBZELİ-

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Bir eglencemiz cet acın şunu bulent ve diger mod arkadaşlar ...

cok sakinimde kafamıza uyan cet burada biz engeliler olarak başka yerlere dagılmayalım acılsın artık diğmi.

tabi ya engellilerin yatıp kalktıgı bi burası var sizler için engelliler ve dostları için açılsın Sohbet odası...:D

sıkıldık bekleriz oturan boga .arkadaşımızın ceti tamirini hayırlısı bakalım ...

Açmayın :)

Hatta tamamen kapansın :))

jehya[FONT=sans-serif] BAK GARİ EMİDE ODA MUDAVİMİ NEDEMİŞ [/FONT]:cool:

Sitenin sohbet bölümü çok iyiydi sorularımıza anında cevaplar alabiliyorduk ve güzel dostluklar kurup güzel zaman geçiriyorduk
Onun için sitenin sohbet bölümünün onarılmasını istiyoruz

Yazılı dilekçelerin ıslak imzaları eksik. Başvurunuz kabul edilmemiş :)

ne yapalım yane kimlik fotokopimizlenmi başvuralım pasaportmu alalım ne edelim de bakalım jehya :) ))))

odanın acılmasını isteyen tek üyeyim gibi hissettim ne uyelerden destek var ne modlardan cevap..hayırdır millet .!

[FONT=sans-serif]Güncelleme yapıldı ve şimdi uyum sorunu yaşanıyor olduğu diğer başlıkta söylendi.
[/FONT]
https://www.engelliler.biz/forum/sohbet-odasi-ile-ilgili-paylasimlar/69942-sohbet-odasi-neden-acilmiyor.html

jem orası eski burası yeni başlık olmuş bilgiye tşk bir an once olsada cetleşsek :) )))

Son düzenleme:
Az kaldı sabır.
Kıymetini de anlamış olduk hep beraber.
Süprizlere hazır olun :)

sizde yeni bana hazır olun bakalım kendimi formatladım ona gore :) ))))

bir ben yazarım. sıkıldım tamir edecem neredeyse arızayı gosterin bana tamir sandıgımlan gelirim tornavida ayarlı pense papagan pensesi sekman pensesi ne lagzımsa soleyin lokmatakımımıda alim gosterin şu arıza nerede bakiim :) )))

oo agam hg mişsin son sistem ne ararsan türünden sıkıntı bastı eski sistemlerden :) )))

yakışır ağama.ağam
oda tamiri uzun sürdü agam bi el atta bitsin.

agam takım sandıklarımı alıp gelirim sen de yeterki :) )))

-GEBZELİ- merhaba dost yakın zamanda yeni bir uygulama ıle rahat rahat çetleşecen az sabır :)

Yaklaşık 8 sene önce chat yapmayı bırakan biri olarak destekliyorum:) Chat sayesinde insanlar birbirlerini daha yakından tanıyıp anında bilgi alışverişinde bulunabilirler.Belki açıldığı zaman bende bir uğrayıp nostalji yaparım.sabırsızlıkla bekliiyorum :)

Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir. Ve aşk öyledir ki nerde imkânsız varsa onu seçer.

[FONT=sans-serif]zeynep82 [/FONT]gercek Aşklar dile düşmüş kaldıki cet aşkı pehhh...!!! :) )))

can sıkıntısından birdaha yazim cet öldu annadıgım helva yapacak dostlar aranır ardından :) ))))

Üst Alt