Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Acın şu ceti

bence artık helvasını yemek lazım. Açılacak gibi görünmüyor.

sıkıntı paraysa hesap nosu vermen yeterli. karınca kararınca herkes birşeyler koyar açarız abi Allahın izniyle OturanBoğa

OturanBoğa[FONT=sans-serif] hayırdır bülent niye ölmüş gayet ii odaydı engelliler orada arada kapışsakda cok güzel tanışımlarıız oluyordu .hayırlısı genede.[/FONT]

Orda biriniz bi laf ette herkes duyuyor

Dostluklar vardı. Sorulara cevap vardı. Ben açılmasından yanayım. Yapılacak birşey varsa da yanındayım OturanBoğa Bülent abi :)

EYYY CEMAAT sohbet odasını nasıl bilirdiniz?

Sohbet odasının eski halini bilen biri olarak zaten kapanmadan çok önce de ölmüş bir odaydı.helvası çoktan yenmisti zaten.in cin top oynayan bir odaydı kac yıldır.niye o hale dönüştü bilmiyorum ama tadi kalmamisti bana göre.benim fikrim naçizane

Oda tadilattadır eminim ısı ve ses yalıtımı sorunu vardı.Elektriklerde gidip geliyordu bir türlü elektrik alamadım.İlk iletişim aracı mektuptan sonra iletişim hızlansa da heyecan ve bekleyiş de aynı oranda azaldı.Teknoloji cepteydi, artık elden düşmüyor.Sorular anlık- cevaplar anlık.

[FONT=sans-serif]_çalıkuşu_ bayagı eski uyeyim nikin yeniline aldanma bence genede iyiydi sohbet eskileri tutmasada ...[/FONT]

bu forum sitesi biz engellilerin ihtiyacını karşıladığı için
çok seviyorum ve ebediyen yaşasın istiyorum ayrıca
pc basında çok zaman geçiren arkadaşlarımızın olduğunu gözlemliyorum
ve chat bölümün ivedilikle açılmasından yanayım
kendi adıma gerek maddi ,gerekse manevi olarak yardıma hazırım..
Tamamen Erdinç e katılıyorum çok doğru bir gözlem yapmış arkadaşımız OturanBoğa Bülent abim den ricam sıkıntı paraysa verelim. Yok değilse de neden açılmayacağının bilinmesini istiyoruz. Neticede kullanan bizler olarak en doğal hakkımız.

nes bırak bu soguk esprileri bak cetsiz kaldek hepimiz cet bulun banada bildirin beni yabancı cetlere yem etmeyin :D ))))

Dünyanin en iyi chatinda yayin yok,
Annadinmi

dünyanın degelde bizim takıldımız cetin iyisiydi abartmayalım dünyada cok cet var engellilere yonelik bizde lisan yok ama...
[FONT=sans-serif]OturanBoğa ac şu ceti sen istersen haledersin biliyorum bunu :)[/FONT]

Son düzenleme:
dogrudur cete tek gelen benim sankim bu formlarda bunu hisettim :) )))

Açılsa gireriz. Açmıyor ki. Niye olduğunu da söylemiyor. Kullanan biziz. Niye açılmıyor bilmiyoruz. Saçma sapan iş bu. En azından bir açıklama olur.Paraysa destek olalım. Başka birşey se de elden geleni yapalım. Ne şiş yansın ne kebap misali hiçbir yanıt yok.

Arkadaşlar tabii ki konu para değil. Tümüyle teknik bir konu. Site http'den https'ye geçince sohbet odası buna uyumlu hale getirilemedi. Ve genel siteyi riske atmadan da bir çözüm adımı atamadık. Maalesef sohbet odası bu aşamada açılamayacak.

OturanBoğa açıklama için teşekkürler abi. Sağlık olsun, hayırlısı olsun öyleyse. Yapacak birşey gözükmüyor.

[FONT=sans-serif]OturanBoğa kepenkleri indirdik dükkan kapandı dersin :) hadi hayırlısı bakalım nediyelimki başkaca . :)[/FONT]

benim açımdan iyi oldu sanki sohbet odasının kapanması bir süre sonra alışkanlık yapıyor çünki çok zamanım gidiyordu:eek:

Evet Sohbetin Vadesi Doldu Ruhuna El Fatiha Buyrun Helvasını Yiyelim

peki siz helvayı yiyin ben yabancı ülke cetlerine bakim bari lisanda ogrenmiş olurum bahaneylen :D ))))

Hayırlısı olsun artık. Siteyi komple kaybetmektense varsın sohbet gitsin.

Üst Alt