Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığına atananlar burada buluşabiliriz

Ekpss Bolu adliyesine memur yada hizmetli atanan kimler var

Ekpss Bolu adliyesine memur yada hizmetli atanan kimler var

Bursa Adliyesine yerleştim bende.Evraklar için aranan ya da evrakları yayınlanan arkadaş varmı

Merhaba arkadaşlarTrabzon adalet bakanlığına yerleştim bende istenen evraklar hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi

Abali

hayırlı olsun kardeş bende konya adalet bakanlığına atandım evraklar için bekliyoruz

bymoruk

ben varım memur olarak yerleştim...yok mu 2018/2 adalet bakanlığına atananların watsapp grubu falan?

Ben de adalete atandım. Birazdan bakanlığın atama bölümüyle görüşmeye gidiyorum. Şimdi Güvenparkın krdayım. Özelden yazın bana kurayım whatsapp grubu.

Evrak listeniz(MENÜ) daha belli olmadımı sizin?
ADALET BAKANLIĞINA ATANANLARIN.

Erzurum adliyesine atandım Ama kimse aramadı hala.Atanan arkadaşlar sizin süreç nasıl gidiyor?Arayan oldu mu evraklar için?

yolcugenc

Evrak listesi çıkmadımı daha.
ORTAÖĞRETİM ben
aile, çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı
Evrak listesi aralık 28 de belli oldu.

Listeler henüz gelmemiş. Ösym deki kayıtlı numaralarımızdan aranacakmışız.

Henüz atamalar açıklanmadı. Adalet her sene böyle geç açıklıyor. Niye yavaş çalışıyorlar bilmiyorum, bilgi alabileceğimiz yer de yok. Mecbur kendileri arayacak.

yasinsol

hayırlı olsun kardeşim ben atandığım yeri ve ösym aradım adalet bilgileriniz gelmedi dedi ösym ise gönderdik dedi:)

Arkadaşlar forumlarda birkaç yorum okudum adalet bakanlığı evrak listesi açıklamıyor siz gidip öğreniyorsunuz diye şüphe düştü içime şimdi

Abali

Yok aramadılar, AİLE BAKANLIĞI internet sitesinde gerekli evraklar yayınlandı. Duyuruda tarafımızdan 13 adet evrak istenmekteydi. Hazırladım ve gönderdim. Bugün POSTA TESLİM OLDU bugün evrakları teslim etmek için SON GÜNDÜ.
Bu arada Burdur a atandım.

Sizde hiçbir gelişme yokmu?

Arkadaslar benim raporumda ruhsal rahatsizligi isaretli ama ben sinava zihinsel engelliden girdim bi sorun olurmu

Üst Alt