Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığına atananlar burada buluşabiliriz

#3000engellimemuralimi Cumhurbaşkanı Özel diye twit etkinliğine katılır misiniz

adalet bakanlığı başladı mı benim çevre şehircilik bizde haber yok

Arkadaşlar bende adalet bakanlığı na atandım. Süreç uzun sürebilir ama merak etmeyin er yada geç başlarsınız.

Arkadaşlar WhatsApp grubu kuralım ya da kurulu varsa beni ekleyin ben de Giresun'a adliyesine atandım
Memur olarak hala bekliyorum giden var mı çağrılan

ben ceza ve tevfik evlerine atandım.orası da kurum olarak adalet bakanlığına bağlı.benden de adalet bakanlığına atananlar birlikte daha geç bir şekilde iletişim kurup belgeler falan istediler.yani meb e falan atananlar ile bizden bir kaç hafta önce iletişim kurup belgeler istemişlerdi.

neyse biz sürekli konuşuyor atandığımız yerle.bir kaç hafta önce güvenlik soruşturmasının bitip evrakların bakanlığa gönderildiğini öğrendik. geçen hafta yine konuştuk,bakanlık tayin talebi için atandığım şehirdeki kurumdan ek karar istemiş,onlarda gönderrmiş. bize 2-3 haftaya kadar arar çağırırlar sizi dedi.bende çalıştığım işten çıktım.şimdi de bekliyorum artık.bir hafta geçti ve umarım dedikleri gibi olur ve 1-2 haftaya kadar arar çağırırlar.

merhaba.bilgi için teşekkürler.whatsap gurubunda yokum.katılmaya çalışıyorum ama davet bağlantısı iptal edildi uyarısı veriyor. sınava gireli tam 1 yıl,atanalı 5 ay oldu ama son düzlüğüze girdik sonunda. haydi hepimiz için hayırlısı.

Adliyeden aranan işe başlayan oldumu? 3 ayı gecti evrakları verdiğim bursa bölge adliye mahkemesine benim

Hayirli olsun.60 iş gününde mi sonuçlandı?İnşallah bizde başlarız hergün bir umut ararlar diye bekliyorum sıkıldım artık.

Savunan_Adam

kusara bakmayın 90 gün oldu yanlış yazmışım düzeltiyorum

90 günlük süreç ise böyle

24.ocak.2019 evrak teslim edildi
27. mart 2019 güvenlik soruşturmam bitti
29.mart.2019 evraklarım Ankara gönderildi
9.nisan.2019 evraklarım Ankara'da inceleniyordu (yeni Ankara gelmiş)
22.nisan.2019 evraklarım Konya gelmiş
24.nisan.2019 Konya aradı ataman oldu atandığın yer arayacak dendi
25.nisan.2019 Ereğli aradı pazartesi 9 göreve başlayın dendi

Tekrar hayırlı olsun herşeyi ögrenmişin söylemişler.Ben bursa bölge adliye mahkemesini 3 hafta önce aradığımda 2 hafta oldu gideli Ankara'ya demişlerdi.Açıkcası pek bişey ögrenemiyorum adliyeden.

Savunan_Adam

süreçi takip ettim CTE atanan arkadaşı ataması olmuş aramamışlar arkadaş arayınca 19 nisanda ataman oldu demişler süreç takip etmek önemli ankaranın numarasını özel atıyorum ara sor

adalet bakanlığı işe başlamayan kaldımı ben hala bekliyorum.

bende halâ bekliyorum

Son düzenleme:
coğu kişi başadı bizi neden bekletiyorlar anlamıyorum .

Batman adliyesine atandım hala bekliyorum soruşturma biteli 1 ay oldu evraklar ankaraya gönderdik diyorlar 1 aydır aynı şey Bekleyen varmı hala

Üst Alt