Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'nı Kazandım. Ne yapmalıyım şimdi?

Atandıktan sonra 3 ay mı yoksa belgeleri teslim ettikten sonra 3 ay mı

Belgeleri teslim edince soruşturma başlayacak, ortalama 3 ay sürecek.

.Filozof;

Seni bilmiyorum ama ben olsam deliler gibi sevinirdim... sevinçden hayırlı olsun darısı isteyenlerin hakeedenlerin başına

amokachi;

kardeş sen nerde çalışıyon pozisyonun ne ne iş yapıyon çalışma şartların nasıl. ne kadar maaş alıyorsun

kahya67;

kartal adliyesinde memurum , ömss ile atandık geçen sene , çalışma şartlarım çok iyi ortam süper beni çok seviyorlar , kartala atanan varsa beni bulsun alışmanıza yardımcı olurum , maaş standart 2000 civarı

amokachi
ben Merkez den Kartal'a aldıra bilirsem kendimi seni bulucam :) özel mesajt isim ve irtibaat bilgilerini verirse sevinirim...

bende adalet bakanlığı anadolu yakasına atandım oda kartal oluyor herhalde

halil98;
kartal yazıyorsa kartaldır , anadoluda beykoz adliyeside vardı

goktug61;
sen hele bi aldırda , kolay değil o işler öle , hele bi gel ben bulurum seni zaten :)

Az Önce aradılar yarın görüşme için komisyona çağırdılar adliyeden

Belgeleri teslim etmeden mi çağırdılar nasıl oluyor bu

.Filozof;

hangi adliye evrakları yayınlamadan nasıl komisyona çağırıyor anlamadım doğrusu

amokachi
aldıramazsak kalıcaz merkez de ne yapalım :) asaletten sonra köyüme geri denecem zaten :D

Evet belgeleri teslim etmeden çağırdılar yarın hikmetini öğreniriz :)

Belgeleri elden mi teslim etmemiz gerekiyor atandigimiz kuruma sayet aciklarlarsa.

Ankara adalet bakanlığı sıtesinde acıklanmıs istenen belgeler

Bende bu sorunun cevabını arıyorum arayıp sorcam

benim anlamadığım her adliye kendisimi açıklayacak

Öğrenince lütfen paylaşın ben burdan takip edblyrm yanlız şimdiden teşekkürler

Bugün adliyeye gittim bana bazı formlar verdi.(engelli raporu,mal beyanı,askerlik durum belgesi, foto Vb.) bunları 15 gün içinde vermem gerekiyor. Başka da bir şey demedi engelli raporunda olması gerekenlerle ilgili bir kağıt verdi çalışabileceği işlerin niteliği olacak raporda. ayrıca engellilerin memur olarak istihdamına yönelik olması ve sürekli veya süresiz olduğunun belirtilmesi süresiz ise geçerlilik tarihi.belirtilmeli şeklinde yazıyor.

Hala sizi aramadıysalar siz arayın. Yoksa iş uzak

.Filozof;

Beni daha aramadılar yrn ben arcm şimdi sen evrakları ankaraya yollamckmsn?? İnş hepimiz evrakları şehrimizdeki adliyeye veririz

Atandığınız ilin adliyesine elden teslim edeceksiniz.

Bursa 1984 benim ismim samsuna gelmemişti ankarayı aradım gonderdık dedıler samsun gelmedı dedı yogun telefon trafıgı sonucu yenıden gonderdıler ve yarın tebligatı alcam sende gereken yerleri ara

Engelli memur olur diye hiçbir hastane vermez sanırım. Özürlü İşe Giriş olarak veriliyor. Bunu sorun etmezler umarım.

Tamam kardeşim yanlızca ankaranın numarasını yollarmısın bursanın blyorumda ankaranın blmyorum tebligatımı sorucam?

Üst Alt