selam arkadaşlar başlıkta da anladığınız gibi Toki dar gelirli engellilerin sesini duydu en sonunda ve dar gelirli engelliler için yapılacak evler için arazi aramaya başladı tabi bu proje nezaman hayata geçer bu yönde bilgim yok tabi araştırmaya devam etmekteyim çekişsiz kurasız ve ön ödemesiz sadece kira öder gibi taksitlerini ödeyerek ev sahibi olacak inş bu güzelim projeyide bazı kendini bilmezler sulandırmaz malum TÜRKİYE de bir işe önce hile girmez ise ayıp olur düşüncesi var neyse konuyu paylaşıp konuyu bilmeyen arkadaşlarında araştırıp takipte olmalar diye paylaştım adana valiliğine gitmenize gerek yok olurda bir gideyim bilgi alayım derseniz boşuna yorulmayın sosyal yardımlaşma vakfı valilik binasından taşınarak galiba MAS taksiydi taksi durağının adı çifte minarenin otarafa gelmiş orayada gitmenize gerek yok ben gittim konu daha çok yeni olduğu için geniş bilgiye sahip olan yok ama yinede bir elin nesi var iki elin sesi var düşüncesi ile bu konu hakkında aldığımız tüm bilgileri bu başlık altında paylaşır isek herkeze faydalı olur diye düşünüyorum bende bu konuyun yakın takipçisiyim bakalım hayırlı uğurlu olması ve hak yolunda bu projenin tamamlanması dileklerimiz ile