Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adana'da TOKİ engellilere ev yapacak

geçen gün derneğe gittim ev işini sordum kayıtlar devam ediyormuş yani eve daha başlanmamış. nasıl oluyorsa bu.

geçen gün derneğe gittim ev işini sordum kayıtlar devam ediyormuş yani eve daha başlanmamış. nasıl oluyorsa bu.
arkadaşım zaten 3000 kota hedeflenmiş bu kota dolunca başlanacakmış bunu orada zaten demişlerdi.diğer pilot illerde bu şekilde yapılmış.önemli olan kotanın dolması.sayı kaçlardaymış onu sorsaydınız keşke.ben sordugumda 2000 (başvuru)dolmak üzere demişlerdi.

bu dernegin dilekçesini dün inceledim 28 3 2012 tarihinde bir dilekçe oluşturulmuş dernekle görüşmedim fakat şöyle bir duyum aldım öncelikle dernege üye olup düzenli olarak aidat ödemek gerekiyormuş aidatlar ne kadar onuda bilmiyorum bana çokda inandırıcı gelmedi

arkadaşlar bimere yazdığım mail e de bu şekilde cevap geldi gelde çık işin içinden

Adana İl Dernekler Müdürlüğü <ildernekler01@gmail.com>
cleardot.gif
13:12 (3 dakika önce)
cleardot.gif

cleardot.gif

cleardot.gif

Kime: bana
cleardot.gif

SAYIN ,
ÇUKUROVA ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ 27.03.2012 TARİHİNDE BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİNE BAŞVURMUŞ,TOKİ'DE 24.05.2012 TARİH VE 34265 SAYILI YAZI İLE ÇUKUROVA ÖZÜRLÜLER DERNEĞİNE CEVAP VERMİŞ OLUP,CEVABİ YAZI EKTEDİR.ANCAK CEVABİ YAZININ VE TOKİ BAŞVURU KABULLERİNİN BAĞLAYICILIĞI YOKTUR.
BİLGİLERİNİZE RİCA EDERİM.
cleardot.gif

İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ

ekrem kanar;
dernege üye olmak isteyen 30 tl karşılında bir kez verme karşılıgında olundugunu biliyorum ama sürekliliği oldugu yalan üye olan arkadaşlar vr çünkü.ama bu projeyle ilgili oraya üye olunacak şartı yok.ben üye olmadım ama evraklarımı aldılar.öyle bişey yok yani.

arkadaşlar memurlar net yayınlamış sanırım haberin dogruluk payı yüksek

anlamadım gitti bunu tmm her yerde duydu yazıyor da hiç mi bunun ile ilgili yeni haber olmaz. eve başlanmış mı, nerde, nereye yapılıyor, ne zaman biter gibi insan merak eder yani.

malatyada yapıldı toki yaptı belediyeye verdi belediyede kura ile verdi tabi bu yoksuk gurubu,şehit, gazi, dul ,yetim hepsi var,bizde aldık 7 ay kira yok şuan oturuyorz allah razı olsun emegi geçenlerden...

Toki evleri siz yazıldıktan sonra kayıtlara yazıldıktan sonra kaç yılda bitti kaç yıl sonra evi size devrettiler. Burda Adana'da ben yazıldım 8-9 ay oldu hiçbir yeni haber yok.

yanılmıyorsam teslim etme kura olayı falan derken abartmayım ama 2 sene sürdü diyebilirim..

bu bizim bahsettiğimiz henüz başlanmış birşey değil yani tokinin açıkladığı veya başlattığı birşey değil sadece çözder derneğinin uygulaması 3000 kişinin başvurusu olduğu zaman çözder derneği başvuruları TOKİ ye verecek diyecek işte bakın ADANA da bukadar engelli ev başvurusu var ev almak istiyorlar TOKİ de o başvuruları değerlendirecek artık ne tür kadar alırlar orasını bilemeyiz sadece çözder engelliler derneğinin bir girişimi diyelim umarım TOKİ başvuruları iyi yönde değerlendirir ve yapmayı kabul eder inş

tam olarak rakamı bilmiyorum ama en son bildiğime göre 3 bin olmasına ramak kalmıştı şuanda belkide 3 bini bulmuştur ben öğrenip son durumunu buradan aktarırım

bekleyin arkadaşlar daha önce yapılmış bir proje bu diğer pilot illerde olmuş ve tutmuşsa buradada olacaktır.önemli olan 3000 kotanın dolması kotayı öğrenmek lazım.ben öğrenince buraya yazarım.

Bence bu hiç iyi bir fikir değil engelli insanların evlerini,de ayırarak onları iyice dışlar toplumdan bana göre ve engellilerin buna müracatını istemem doğrusu niye toki diğer yaptığı konutlardan her siteden 15 daire ayarlasa bu insanları daha toplumun gözünde katılımcı yapmazmı bana göre çok yanlış çifte standart diye buna denir işte niye engelliler adammı yiyoda onlara ayrı konut yapılıyor yoksa bunlarının hepsi engelli bunlar sağlam insanların yanında onların görüntüsünü bozar diyemi toki böyle bir uygulama yapıyor işte ne kadar değersiz leştirildiği ortada engellilerin aslında tokiye tepki için hiç bir tane bile engelli başvuru yapmayacaktı buna haaa tabi bu benim görüşüm :mad::mad::mad:

FATİH MARAŞLI;

ben size katılmıyorum.topluma kendinizi bu zamana kadar kabul ettişrememişseniz bundan sonra ugraşmayın bence.niye olumsuz bakıyosunuz.o zaman normal tokiye yazılın ve çıkmasını bekliyin önden belli bir miktar verin.kimseyi zorlamıyolar.arz talep meselesi..

arkadaşlar böyle bir şey hiç o dediğiniz şeyler olmasa bile engellilere yönelik bir ayrımcılıktır asıl mesele bu olmalı bence

ben olumsuz bakmadım bu olya o yüzdende o şekilde düşünmek istemiyorum.imkanlar olanaklar kolay sunulmuş dediğim gibi arz talep meselesi zorlanan bişey yok.isteyen başvuru yapar.sunulan kolaylıklardan dolayı millet başını sokacagı bir ev istemesi kadarda doğal bişey yok diye düşünüyorum.sonuçda insan sadece oturdugu yerle kalmıyor herkesin belli bir çavresi,ahbabı,akrabası her neyse vardır.sosyal olmak istendikten sonra olunur diye düşünüyorum ben.

bence çok güzel düşünülmüş bişeyharka bi organizasyon engellilere sunulmuş bir fırsat ,ben ayrımcılık oldugunu düşünmüyorum burada bile bakınız engelli sitesindeyiz dimi ,art niyet aramamak lazım diger türlü hem çok zor olurdu plan program felan ...

Duyduğum kadarıyla 25 yaş üstü olmak şartmış doğru mu? Altındakilere vermiyorlar mı?

Engelliler için yapılacak olan toki konutları?

Slm tokinin Adanaya 3000 engelli için yapacak oldugu konutlar hakkında bilgisi olan var mı? Yapıldı mı? yapılıyor mu? Yapılmadı mı? Nerdeyse 3 yıl olacak haber yok.

Geçen tokiye msj attım bu konu hakkında bilgi almak için. Adanaya 3000 engelli için yapılacak konutlar hakkında bilgi alabilir miyim dedim. Bana öyle bi çalışma yok dediler. Yani burda biz kandırılıyoruz bana göre ya toki yada dernek tarafından...

Adanalı arkadaşların dikkatına ben bu gün adanada engelliye3000 toki

ben bugün adanada engelliye 3000 toki hakkında hiç aslı yok adana çözderin aldatması

adanada engelliye 3000 daireli toki hiç aslı yok adana çözderin aldatması yani aldatıldık,beni arayın adana çözderin sahtekarlığını anlatayım numaram :05387240465

Haberimiz var kardeş adana da böyle durmular artı normal ve işin garip tarafı diger yapılan tokilerde ne kadar engelli satımı yapıldı belli degil şeffaflık birde adan ada toki fiyatlarnı görmüşsünüzü yüzde 50 indirseler zor akrdeş 140-210 bin arası ...

adanada engelliye 3000 toki yapılacak hep yalan kardeş

adanada engellliye 3000 toki yapılacak haberi hep yalan kardeş adana çözder başkanı Ahmet ataşın sahtekarlığı inanmayın ben bu gün ankarayı yani bu konuyla ilgili telefon no:03125652283 telefonu aradım orada Süleyman bey var ondan sorun öğrenin,böyle bir çalışma yok dedi bu bilgiden sonra adana valiliği dernekler il müdürünü aradım adana çözderi dernekler il müdürüne bu konuyu anlatıp şikayet ettim müdürde bize şikayet dilekçesi yaz savcılığa suç duyurusunda bulunun dedi.Bende öyle yapacağım fakat siz kesinlikle inanmayın bu gibi sahtekarlara selemlar.

arkadaşlar adana engelliye toki haberinin aslını şu numaradan öğrenebilirsiniz;03125652283 Süleyman bey

yeni mi anladınız ben çoktan beri araştırdım tokiye msj da attım. öyle bişey yok dediler yani oyuna geldik. şikayet etmek gerek

Üst Alt