Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli tıp'a sevk edilip aranızda cezai ehliyet raporu alan var mı? Süreç nasıl ilerler

ahmetak

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
adli tıpta ceza ehliyeti nekadar zaman sürüyor en az ne kadar bilgisi olan buradan ehliyet alan varsa yazsın ne gibi aşamalardan geçiriyorlar ilaç tedavisi var mı ? nasıl bir yer ? herhalde araba ehliyeti gibi değil

bu soruya lütfen biri cevap yazsın çünkü bu durumda bilgi almak zorundayım

@ahmetak adli tıpta yatışlar 1 ,2 ve 3 haftalık şeklindedir . İlaç bilgilerin alınır yatış esnasında fakat ilaç kullanımı yoktur . Sorular sorularak testler yapılır bilgi toplanır rahatsızlığın hakkında . Yatış süresi sonunda cuma günleri heyete çıkılarak rapor düzenlenir . Verilen raporda cezai ehliyet yok sonucu varsa sadece o suçla ilgilidir . Ömür boyu geçerli rapor değildir . Her suça ayrı rapor istenir bir kere aldım artık birşey olmaz durumu yoktur . Mahkemenin sonucuına göre yüksek güvenlikli hastanede yatışta olabilir ya da belli süre adli kontrol ile serbestlikte olabilir . Adli tıpta yatışın varsa yanına harçlık al sigara parası ve kantin için .

muayene için gönderlinir mi ? ben uyuşturucu bağımlısıyken yanlış tedavi uygulandı yani sağlık skandalı bu durumu nereye bildirmeliyim ayrıca

ayrıca askerliğe elverişli olmamam sonucu cezai ehliyeti olumsuz etkiler mi ?

senin cezai ehliyetin tam mı çıktı ? ne gibi sorular var

bu testler nasıl testler ?

Adli tıp yatışında doktor ve psıkolog var oraya bilgi verebilirsin . Askerlikle ilgili sıkıntın olmaz öz geçmiş sorulduğunda belirtirsen daha iyi olur . Giderken yanına ilaç raporuda bulundur sana faydası olur .Sorularda rahatsızlıkla ilgili neler hissettiğinle ve olayla ilgili bilgiler edinilir .

tesekkür ederim ilaç raporuyla hiçbir işim yok 18 senedir hiçbir ilaç kullanmıyorum zaten profesör psikiyatrist benim uyuşturucu kullandığıımdan zarar geldini çok sonra anlayıp tamamen iyleşti raporu verdi

yani uyuşturucu tedavisi görücekkene deli ilaçı verilmiş oldu

bu arada şunuda merak ettim odalar kapalı olrak mı tutuluyor gözlem altındaki her kişi ?

bu arada sigara benim çigerlerim hasta bunu kaldıramam ayrı oda verilir mi ? lütfen cevap yazın sonsuz saygılarımla

Üst Alt