Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli tıp'a sevk edilip aranızda cezai ehliyet raporu alan var mı? Süreç nasıl ilerler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahmetak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmetak

Üye
adli tıpta ceza ehliyeti nekadar zaman sürüyor en az ne kadar bilgisi olan buradan ehliyet alan varsa yazsın ne gibi aşamalardan geçiriyorlar ilaç tedavisi var mı ? nasıl bir yer ? herhalde araba ehliyeti gibi değil

bu soruya lütfen biri cevap yazsın çünkü bu durumda bilgi almak zorundayım

@ahmetak adli tıpta yatışlar 1 ,2 ve 3 haftalık şeklindedir . İlaç bilgilerin alınır yatış esnasında fakat ilaç kullanımı yoktur . Sorular sorularak testler yapılır bilgi toplanır rahatsızlığın hakkında . Yatış süresi sonunda cuma günleri heyete çıkılarak rapor düzenlenir . Verilen raporda cezai ehliyet yok sonucu varsa sadece o suçla ilgilidir . Ömür boyu geçerli rapor değildir . Her suça ayrı rapor istenir bir kere aldım artık birşey olmaz durumu yoktur . Mahkemenin sonucuına göre yüksek güvenlikli hastanede yatışta olabilir ya da belli süre adli kontrol ile serbestlikte olabilir . Adli tıpta yatışın varsa yanına harçlık al sigara parası ve kantin için .

muayene için gönderlinir mi ? ben uyuşturucu bağımlısıyken yanlış tedavi uygulandı yani sağlık skandalı bu durumu nereye bildirmeliyim ayrıca

ayrıca askerliğe elverişli olmamam sonucu cezai ehliyeti olumsuz etkiler mi ?

senin cezai ehliyetin tam mı çıktı ? ne gibi sorular var

bu testler nasıl testler ?

Adli tıp yatışında doktor ve psıkolog var oraya bilgi verebilirsin . Askerlikle ilgili sıkıntın olmaz öz geçmiş sorulduğunda belirtirsen daha iyi olur . Giderken yanına ilaç raporuda bulundur sana faydası olur .Sorularda rahatsızlıkla ilgili neler hissettiğinle ve olayla ilgili bilgiler edinilir .

tesekkür ederim ilaç raporuyla hiçbir işim yok 18 senedir hiçbir ilaç kullanmıyorum zaten profesör psikiyatrist benim uyuşturucu kullandığıımdan zarar geldini çok sonra anlayıp tamamen iyleşti raporu verdi

yani uyuşturucu tedavisi görücekkene deli ilaçı verilmiş oldu

bu arada şunuda merak ettim odalar kapalı olrak mı tutuluyor gözlem altındaki her kişi ?

bu arada sigara benim çigerlerim hasta bunu kaldıramam ayrı oda verilir mi ? lütfen cevap yazın sonsuz saygılarımla

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri