Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliği sonrası engelli maaşım e-devlet sitesinde ne zaman görünür?

Konular
20
Reaksiyonlar
15
selam arkadaşlar ben yer değişikliğinden dolayı yeniden maaşa bağlandım ve e devlete baktığımda henüz görünmüyor yardımın güncel durumu sizdede durum aynımı yoksa ben yeniden bağlandığım için sadece bendemi görünmüyor?

Adres değişikliği yaparken neler yaptınız?Hangi aşamalar oldu?Hemen bağladılarmı?Yoksa bekledinizmi?

@Kırmızıı, ilk gittiğimizde istanbuldan dosya istediler dosya geldikten sonrada vakıfa tekrar gidip adres değişikliğinden bahsedip yeniden başvuruda bulunduk. bir kaç gün sonra eve kontrole geldiler. ondan sonraki haftada kabul edildi. şuan e devlette devam ediyor yazıyor ama güncel ödeme günü göstermiyor. yeniden kabul edilmesi yaklaşık bir ay bile sürmedi.

selamlar ben istanbulda yaşıyordum. orduya taşındım ve engelli aylığı için yeniden başvuruda bulundum vasim olan annem ile beraber aradan 1 yada 2 hafta geçtikten sonra başvurum onaylandı ve bizde halk bankasına gidip kartımı aldık. kartı atmye taktığımda ise şube kısmında hala istanbul yazıyor. acaba bu durum maaşın yatmasına engel olur mu. birde ben kart aldıktan bir kaç gün sonra annemede mesaj geldi kartınızı alın diye. acaba şimdi benim kartımamı yatacak maaş yoksa annemindemi kart alması gerekiyor.

2022 maaşı ve evde bakım maaşı ikiside varmıydı yoksa sadece engelli maaşı içinmi bu prosüdürleri yaşadınız

Banka hesabını istanbul da açtığınız için sabit kalmış olabilir mi??Pazartesi ilçe yardım vakfını arayıp soranilirsiniz.Teknik bir sorun çıkar parayı geri isterler sorun olur.

@NewDay, tamamdır maaş kesilmeden önceki ay istanbuldan açılmış hesap evet ben açtırmadımda kendileri açmış. ordudanda kartı alınca hala istanbul yazıyoru. ordudaki vakıfa sorduğumuzda para henüz yeni vakıftan yatmamış ondan öyle görünüyor dediler.

Üst Alt