Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliğini bildirmediğim için 2022 maaşım kesildi. Ne yapmalıyım?

benim anlamadığım bir durum söz konusu madem adres değişikliğinden bu kadar çok insan mağduriyet yaşıyor

peki o zaman arkadaşlar neden adresinizi değiştirdiğinizde gidip 2022 maaşı aldıgınızı yere bu durumu bildirmiyorsunuz bunun sebebi ne bu kadar çok sayıda kişinin bu durumu bilmemesi imkansız ayrıca bu maaşları bağlayan kurumlar uyarıyor böyle böyle durumları bize bildirin diye uyarıyorlar

neden adresi değişikliğinizi bildirmiyorsunuz

@kunta adres bildirmedikleri için değil vakıf sınırı dışına taşındıkları için 2022 aylıkları kesiliyor. İkamet adresleriin baglı olduğu vakıf sınırları içinde istedikleri kadar adres değişikliği olsun, bundan dolayı 2022 aylığı kesilmez. ama vakıf sınırları dışına çıktıkları takdirde 2022 aylığı kesilir.

2022 aylığında kimsenin adres değişikliğini bidlirmesine gerek yok. çünkü ADNKS kayıtlarından adres bilgilerine ulaşılabiliyor.

adres bildirmeye gerek yok. adres bidlirmedikleri için aylık kesme, ceza vs diye bir şey de yok.

Kalem ablam sorum felan yok sadece herkese böyle koşulsuz yetişmeye çalışıyorsun ya ALLAH SENDEN RAZI OLSUN iyi ki varsınız

@ylmzcr30 e-devlet şifreniz varsa e-devletten 2022 aylık bilgilerine bakın, sonra da kimlik bilgilerinizi saklayarak orada yazanları buraya kopyalayın lütfen. bilgilerinize bir bakayım sorunun kaynagı neymiş göreyim.

ikamet değişikliği yapmadığınızı ama ikamet adresinde de kalmadıgınızı yazmışsınız. bu kısmı ayrıntılı açıklar mısınız lütfen?

1) ikamet adresiniz nerede? ikamet adresinizde kimler kalıyor? ikamet adresinizde hanede kişi başına düşen aylık gelir 483,63 TL altında mı?
ikamet adresinizde yaşamıyormuşsunuz.
2) peki şu an nerede kalıyorsunuz? yaşadığınız hanede kimler kalıyor) yaşadığınız yerde hanede kişi başına düşen aylık gelir 483,63 TL altında mı?

tüm sorularımı ayrıntılı cevaplayın lütfen, size yardımcı olabilmem açısından.

İkamet adresim hiç değişmedi sadece iki aydır özel nedenlerden dolayı ilamet adresi dışındayım ayni adrese gideceğiz biz kaldığımız ev öğrenci evi sürekli arkadaşlarım değişiyor öğrenci arkadaşlarım hepsi ayrıca yazıyı buraya kopyalayacaktım beceremedim aynısını yazacağım.rededildi/feshedildi(20/4/2017)( vakıf sınırları dışına çıkma nedeni ile) aynen böyle yazıyor ama ben bir yere gitmedimki çok mağdur durumdayım en çok ihtiyacım olduğu bir zamanda basıma bu durum geldi...

ylmzcr30 adres değişikliği ile ilgili detaylı ve doyurucu cevap alamadım sizden. ya da anlatmaya çalıştınız ben anlamadım.

e-devletteki bilgilere göre nisan 2017'de aylığınız feshedilmiş. gerekçe de vakfın sınırları dışına çıkma.
siz 2017 nisan'dan önce hangi adresteydiniz? şimdi hangi adrestesiniz? bu süre içinde hep aynı ilçede mi kaldınız?

bana şu şekilde detaylı cevap verin:
eger istanbul'da ikamet ediyorsanız,
nisan 2017'den önce Kadıköy'deydim, şimdi Esenler'de ikamet ediyorum. ya da Nisan 2017'den önce de şimdi de Esenler'de ikamet ediyorum. sadece bu ilçe içinde olmak üzere, adresimin olduğu evde değil de aynı ilçede başka adreste kaldım.

sizin durumunuz yukarıdaki 2 örnekten birine uyuyorsa, her iki durumda da aylığınız kesilir.
ilçe dışında bir ikamet değişikliği oldugunda kesilir.
ikamet adresinizde yaşamadığınız tespit edildiğinde de aylık kesilir.
bu durumda ikamet adresiniz neredeyse (orada yaşamak kaydıyla) ikametinizin bağlı olduğu vakfa gidip tekrar başvurun.
başvurunuz sonucunda muhtaçlığınız yendien degerlendirilecektir. eger muhtaçlığınızın devam ettiği yönünde bir karar çıkarsa, aylığınız kesildiği tarihten itibaren açılacak ve alamadığınız aylıkları alabileceksiniz.

Üst Alt