Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres güncellemesi gerekçesiyle araç muayenede sorun çıkardılar!?

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
Dün araç muayene istasyonuna gittim. Sıra aldık başladık beklemeye. Sıra geldiğinde muayene yapılmayacağını söylediler. Sebebi de vergi dairesinden adresin güncelleştirilmesi gerekliymiş.
Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ?
Durduk yere sorun çıkardı adamlar.

hayır böyle bir saçmalık ilk defa duydum. ben 8.ay muayeneye gittim 2 sene önce evim değişmişti ancak sorun çıkmadı.

Uğraşıyorum, haftaya yetişirse muayeneye gideceğim.
Sorunun ne olduğunu tam bilmiyorum ancak Esenyurt Bika bayiliğinin aracı alırken adresimi yada aracın özel aparatını bir yere işletmemesi yüzünden bu olayı yaşadım. Yarın haber verecekler sorunun çözülüp çözülmediğini.

Bika sorunu üçüncü hafta da halletti. Ancak muayeneye daha gidemedim bakalım sorun çıkacak mı yine.

@OturanBoğa

Abi bugün gidebildim. Bu sefer Esenyurt muayene istasyonuna gittim, öncelikle adres güncellemeye baktırdık. Tamamdır dediler, hiç sıra beklemeden hemen muayene kapısına çektim.

Sorun aracı sıfır alırken bayinin eksik işlem yapması. Engelli olarak işlettirmemişler aracı.

Bu bayi hatası yüzünden babam 2 ben 1 kere boşu boşuna benzin yaktık. Sonrada bayi kendisi halletti ama 2 hafta sürdü.

Bugün ufak bir muayene gecikme farkı ödeyecektim ama 148 TL fark çıktı.

Bu kadar gecikme ücreti olamayacağını söyledik, yetkili bayan sizin aracınız geçen sene muayene olmalıymış dedi dumur oldum.

Meğersem araca takılan engelli aparatının da 2 senede 1 muayenesi oluyormuş, bu fark ondan yüksek çıkmış.

Yani sıfır aracı aldığımız zaman ilk muayenesi 3. sene oluyor.

Ancak aparat 2 senede 1 olması gerekiyormuş.

Bundan sonra ki muayene her 2 senede bir olacağı için hem genel muayene hemde aparat muayenesi aynı anda olacak.

Sıfır araç alıpta aparat taktıran arkadaşlar; 2. sene dolunca aparatı muayene götüreceksiniz haberiniz olsun.

Yada gecikme farkını ödeyeceksiniz.

Üst Alt