Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır engelli olarak memur olabilir miyim?

volki_80 meb'deyim. İzmir'de bir imam hatip ortaokulunda memur olarak çalışıyorum. Atamam niğde'ye çıkmıştı dilekçe verdim izmir'de kaldım. Geçen sene 8 temmuz'da başladım işe.
nfrysmn arkadaş çalışamaz raporum var demiyor ki, ağır engelli raporum var diyor. Benim de raporum ağır engelli şeklindeydi ben girdim çalışıyorum.
volki_80 meslekten girersen hem o meslek ile ilgili nitelikli kadroları hem de nitelik istemeyen gih memur veya yh hizmetli gibi kadroları seçebilirsin. Düzden girersen sadece nitelik istemeyen kadroları tercih edebilirsin. Meslekten girdin diye kimse sana zorla bir şey yaptıramaz merak etme. Gücün neye yetiyorsa o kadar yaparsın.

ankiloz teşekkürler cevap için meslek lisesi diploması daha avantajlı o zaman.meb hariç diğer kurumlarda dilekçe verilip bulunduğum ile alınabilir mi?

volki_80 ben meb dışında o uygulamayı yapan kurum görmedim.. Varsa da bilmiyorum kardeşim..

Üst Alt