Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır OKB teşhisim var. Askerden muaf olur muyum?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan malumokb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

malumokb

Üye
Hocam tekrar doktora gitim doktor ağır obsesif kompulsif bozukluğun var dedi senin soliaan 400 mg serex100mg lustral 200mg kulaniyorum askerligimde geldi epikiriz raporlarını verip askerlik aubesinde muayene olacaksın dedi . Rapor için sordum başvurabilirsin dedi sence rapor oranım ve askerlik durumum ne olur ?

Ağır okb demişse engel oranın Tedaviye rağmen düzelmeyen %60 olur.

Askerlik konusunu"Askerliğe elverişli değildir"Rapor verilir.

@malumokb,

Tanıdığım yok..heyetten sürekli veya süreli tedaviye rağmen düzelmeyen veya kısmen düzelen %40 ve %60 alan hastalar gördüm.

@malumokb,

Hocam bu benim hakkımda doktorun yazdığı sence ne olur askerlik

Son düzenleme:
Kardeşim yazdım ya yukarıda..16/c erteleme verilmiş.

Erteleme sonrası belki tekrar bir erteleme daha verilebilir.. sonrası muafiyettir.

@malumokb,

Süreci yazmıştım ama tekrar edelim.

Seneye belki bir yıl daha erteme alırsınız veya gerek duyulmayabilir,sonrasın da elverişli değildir raporu alırsınız.

Doktor kontrolünde tedavinize devam edin.

@malumokb,

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri