Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır psikoz ve depresyon hastalarının ötenazi hakkı olmalı mı?

ayDÜNYAvazo

Timsah mı :) hani timsahlarla tehlikeli hareketler yapıyolar eğitmenler ağzına kafasını falan sokuyolar, öyle bi meslek edin mi diyorsun. Gerek yok sakat falan kalırım daha kötü olmayalım :)

limoooon ötanazi gelse en son kişi yaptıran sen olursun

Evet şuan öyle bi planım yok çürüdüğümü görmek istiyorum :) ben neler yaşadım . ben neleri kabul ettim. Şuan deseler ki üç harfliler var veya yok 100 sene yanıcaksın kurtulucaksın kabul eder misin. ederdim. oyüzden koymuyo bana bu dünya.. Arada bir dans bile ediyorum...

(Gölge)

kanka avukat ile görüşmüştüm, uluslararası yardım gerektiren konularda konsolosluklardan yardım alıyoruz demişti, avukat halleder, ama ben şu an için beklemeye aldım.

true blue

Bırakın yaaa bırakın nasıl bir konu bu 😁😁😁
Kim açtı bilmiyorum. 💯💯💯💯
Aaaa senmi açtın Limon kardeş.

avukat para, ötenazi kliniği para. yolculuk para.

ÖTENAZİ öbür tarafa Gidenazi
Bi daha Gelmeyenazi
Dünyadan sıkıldınızmı beya
Ama toprakta ateş basar sizi
Öldüğünüze öleceğinize 1000 piŞman olursunuz
Diyim size. 😁😁😁😁😁

"ÖLÜMÜN KOLAYI OLMAZ" bu sözü ilk defa size söylüyorum ben.

Bide parayla yapiyorlarmiş bu işi parayi ayarlamak lazim ilk önce

Hımmm parayı sonradan veriyormuşsun yani öldükten sonra.

Ölün de dirinde para istiyor. Merak etmeyin bu dünyada kimse size NASIL ve NERDE ÖLMEK İSTİYORSUNUZ diye sormaz VESSELAM.

@Limooon
Yakışıklı ve Takım Elbiseli TİMSAH seni almaya gelecek.
Bu konuyu sen açtığın için ilk o timsah senin misafirin olacak. Ona iyi davran sakın. Yanında fazla kıpırdama. Önüne birkaç et parçası ve tavuk at. Belki seni yemekten vazgeçer. Eeee ölümün kolayı olmazmış. Sende koskoca timsahın midesine misafir olacaksın. 😁😁😁😁😁✋

İlk bilen sen olacan. Neyimi timsah ın midesinin kaç odalı olduğunu. Hah ha ha ha

Valla siz komedisiniz diyorum başka kelime bulamıyorum size demeye.

ayDÜNYAvazo kardeşim bu satırları yazdığım zamanların üzerinden çok sular aktı, Allaha şükür sağlığım yerinde, artık yüksek lisans arefesindeyim.

ayDÜNYAvazo

aydünyavazo kardeşim insanı kaldıramayacağı sıkıntılar o hale getiriyor Allah şifamı verdi inşallah, yaklaşık 3 aydır iyiyim, artık eğitime devam yüksek lisans doktora diye gider , zaten kamu kurumları yüksek lisans yapanlara derslere girmesine de izin veriyor sorun yok iyiyim

zaten kamu kurumları yüksek lisans yapanlara derslere girmesine de izin veriyor sorun yok iyiyim

İyi sevindim senin adına. Bende 20 yıl sonra önlisans mezunu oldum "birkaç gün önce". Diplomayı alırım yakında.(2002 yılında 1.sınıfı bitirdikten sonra okulu bırakıp istanbul a gitmiştim ve 2018 yılında çıkan AF la birlikte okul a geri döndüm)

SENDE BENİM ADIMA SEVİN.
😁😁😁😁😁

Son düzenleme:
Bencede bu hakkı olmalı hatta ağır olmayan psikoz hastalarının bile
Bursa uludağda serumla intahar eden doktorun mektubunu okuyun derim şöyle diyor ;
"Her insan devlet kontrolünde ölme hakkına sahip olmalı" kanser hastası olmak acı çekmekte var bu dünyada ya da bizim gibi şizofreni hastası olupta bakacak kimsesi kalmayanlar bu türden bir hakka sahip olmalı

Üst Alt