Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır uyku apnesi, koah ve kronik hipertansiyon var. Malulen emekli olabilir miyim?

Rapor sürelimi bende heyete girdim uyku apnesi vardı süreli rapor verdiler

NE YAPMAK GEREKİR

Karayel 2 ağustosta heyete giricem.bende ahi 32.9 agir dereceli uyku apnesi sendromu pozisyonel tanısı kondu.cihaz için bir gece daha yatıcam.cihaz ile yatısim heyet gününden sonraya denk geldi.ilk rapor yeterli olurmu.ayrıca göğüs doktoru cihaz verileceği için oran alamazsın dedi bakanlığın kesin talimatı varmış yönetmelik değişti dedi.siz hangi tarihte oran aldınız.bu hastalıktan oran alamazsam emeklilik hayal.bu konudaki fikirlerinizi paylasirmisiniz saygilar

Çok teşekkür ederim.oran alirmiyim peki.doktor alamazsın dedi.ayrıca uykuda periyodik bacak hareketim çok fazla çıktı gece boyunca 500 bacak hareketim olmuş.hipertansiyon ve hipertansif retinopati hastalığından 20 oran ve diz ameliyatımdan 8 oranim var uyku apnesinden 20 oran alırsam emekli olu cam 43 yaşındayım 8000 gün primim var hayırlısı olsun

ruzgar34

ben bir ay oldum uyku apnesi yüzde 35 şeker ve hiper tansiyon yüzde 30 balthazard formülüyleyse yüzde 53 vergi indirimi aldım abi istanbul eğitim ve araştırma hastanesinden istanbulda oturuyorsanız bu hastaneye gidin rahat oran alırsınız biraz uğraşıdırlar ama oranınızı alırsınız

Doktorlar hep alamazsınız diyor zaten rahatsızlığınız varsa alırsınız canınızı sıkarlar moralinizi bozmayın kararlı olun bir iki hafta belki uğraşırsınız ama emin olun raporunuzu alırsınız insallah

Karayel kardeşim çok teşekkür ederim yazdıklarından dolayı moralim arttı.istanbul da oturuyorum.haydarpaşa numune hastanesinde heyete giricem.hayırlı olur Inşallah

Hayırlısı olur inşalla h hakkınizda raporunuzu alıp emekli olursunuz inşalla h

Karayel kardeşim vergi indirimi için basvuru yaptinmi.onaylandımi raporun bende yüzde 46 aldım 10 gün oldu.maliye uyku apnesi için psg raporunu istiyormuş bazı arkadaşlardan istemişler.sende durum ne oldu yazarsan bilgileniriz diye düşündüm

Ağır uyku apnesi ahi 38.2 böbrek taşından ameliyat oldum ama iki böbrek de sağlam kaç oran alırım

Uyku apnesinden 35 alırsın böbrek ile ilgili oran alamazsın diye düşünüyorum.lakin uyku apnesinin bir çok komplikasyonu olur.hipertansiyon diyabet sol ventrikul hiperterofisi bunlara baktir 10 oran daha alirsan 40 ı gecersin

Selamlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bilgi verirseniz sevinirim dun kurula çıktım ama oranlar hakkında kimse birşey söylemedi denge bozukluğu tansiyon obezite astım uyku apnesi ve seker var dediler oran olarak yüzde 60 istiyor SGK sizce ben kaç oran toplarim

Merhaba bende eğitim araştırma hastanesine gittim Osmaniye polikliniğine bana göğüs doktoru yönetmelik değişiti cihazı en az bir yıl kullanmalısın ona göre oran yazılıyor dedi nasıl bir yol izlemem gerekiyor

Merhaba benim ahı değerim 66.4 çıktı bu değerle rapor alabilirmiyim

Üst Alt