Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile Bakanlığı'na atananlar buraya?

aktass27

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar mrb ben Bursa aile bakanlığına atandım evrak teslimi ne zaman acaba ben aradım ama bilgimiz yok dediler nereden takip edebilirim yada bilgi alabilirim acaba ?
Bide atandığım yere gitmeden kadromu bulunduğum ile aldırmak için ne yapmam gerekiyor

@aktass27

Bende AİLE BAKANLIĞI na BURDUR a ATANDIM.
Bende evrakları hazırlıyorum. 11 i son sanırım.
Postayla göndereceğim evrakları ANKARA'ya

Başka atanan var mı AİLE BAKANLIĞINA.

@aktass27

Tayinimizi istediğimiz ile aldırabilirmiyiz?
Böyle bir imkan varmı acaba?

AİLE, ÇALIŞMA ve SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI
BAŞKA ATANAN ARKADAŞ VARMI ACABA?
BİRDE BU KURUMA ATANANLARIN HEPSİ "hizmetli" Mİ DİR?

Bu kuruma atananların hepsi hizmetlimidir?

Güvenlik soruşturması 3 - 4 ay sürer mi ki?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
Güvenlik soruşturması 3 ila 4 AY SÜRERMİ?

Daha önce bu bakanlıktan atanan varmı?

Ben Sosyal Çalışmacı olarak atandım. Güvenlik soruşturması ne kadar bilmiyorum tahminim 45 50 gün sürer bence seçimden önce açıklanabilir

Yok bana herhangi bir bilgi veren olmadı zaten bakanlıkta bir halt bilen bir personelde yok telefonları bile açmıyorlar açtıkları zamanda yardımcı olamıyorlar ekpssden atanan personelin istediği yere tayin istemek gibi bir durumu var yönetmelikte bile geçiyor ama adamlar bilmiyorlar mesela üstüne üstlük yanlış yönlendiriyorlar

Daha bi haber yok. Evrakları teslim edeli.

Ptt ile kağıt gelmiş ama
Evde kimse olmayınca
Ptt şubesine bırakmış postayı.
NE OLDUĞUNU BİLMİYORUMDA.
ARTIK YARIN ALACAĞIM NEYSE.
BENİ HİÇ KİMSE TELEFONDAN ARAMADIDA.

Üstünde HABER KAĞIDI yazıyor.
Ptt nin kağıdı.

Rapor yenileme için kağıt gelmiş.

Bir nevi hastaneye sevk sayılır.

Çalışmaya başlayan varmı acaba?

Merabalar Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı adı altında watsapp grubu yok mu? Diğer sorumsa henüz başkayan yok sanırım bende Ankara’ya ulaşmaya çalışıyorum ama telefona bakan kimse yok en son 3 hafta önce ulaştım o zaman söylenen 2 ay daha bekleyin şeklindeydi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen 🙏🏻

Bu numarayı arayın siz
0 312 296 64 32
Durumunuzla ilgili bilgi alabilirsiniz sanırım.

Burası Ankara’da Kurumun İlk Atama Şube kısmı evet biliyorum ve günlerdir defalarca aradım ama ne yazık ki ulaşabildiğim biri yok. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim umarım birileri ulaşır ve bizi bilgilendirir.

Sanırım bende ulaşamadım.
NE YAPMALI BİLMİYORUM.
BENDE 2 gündür aradım ama ulaşamadım.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN...

Yarın tekrar arayalım o zaman.
Bende arayacağım, sizde arayın.
Ulaşabilen arkadaşlar buraya yazsın.
Nedersiniz arkadaşlar...

Ben ulaştım ama tam anlayamadım.
Şu numaradan ulaştım. Bugün Sabah 10 gibi ulaştım.
0 312 296 74 57

Bende bugün 16.15te ulaştım. Ankara’daki kurumda ilk atama şubesine ulaştım numarasıda bu “0 (312) 296 64 32”. Ama sadece işlemler devam ediyor deniyor bunun dışında hiçbir bilgi verilmiyor güvenlik soruşturmanın ne zaman başladığına dair yada ne kadar sürebileceğini dair sorular yönelttim ne yazık ki tek söylenen şey “işlemler devam ediyor başka bilgi veremiyoruz”.

Göreve başlayan varmı acaba
Aile bakanlığı için

Burada aktif olan arkadaşlarımızdan başlayan yok belli ki... Bu kuruma atanan çok var ama böyle bi forumun olduğundan haberleri yok o yüzden bilgi paylaşımı yok keşke onlarlada haberleşebilseydik. Burada olupta başlayan bilgi alan varsa lütfen bizimlede paylaşsın🙏🏻

Herkes bi andamı başlatılacakki göreve.

Aile bakanlığına atanan kaç kişi varki?
Bu kadar azmıyız biz

Bizim tayfada bir gelişme yok sanırım.

Ne yazık ki cevap yok...MEB’ten başlamayan kalmadı nerdeyse birde emniyet genel müdürlüğünden bugün başlayan var ve yine diğerleri aranmaya başlamış bu hafta olacak şeklinde beklentideler. Bizim kurumdan niye hiç haber yok , neden hiç atanan kişiler irtibatta değil anlamıyorum!

Demekki aile bakanlığına atananların sayısı az.

Daha bir sonuç yok bu bakanlıkta.

Herkes bekliyor valla bir an önce işe başlayalım diye.

Arkadaşlar atandığınız kurum tarafından aranan varmı aile bakanlığında.

Seçimden önce sonuçlar yani atamalar açıklanırmıki arkadaşlar?

Aile bakanlığı
BURDUR

Umarım arkadaşım.

İllaki telefonlamı aranacağız?

Ben de İzmir MEB e atandım İstanbul da yaşıyorum inşallah seçimden önce açıklanır ,siz nereye atanmıştınız

Meraba arkadaşlar ne yazıkki seçimden sonraya kaldı gibi gözüküyor kim bilir ne kadar sonraya kalıcak onuda bilemiyoruz... Benimde İzmir— Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, umarım önümüzdeki hafta bekleyen herkes işine başlar.

Arkadaşlar OHAL durumu kalktıktan sonra güvenlik soruşturma en fazla 60 iş günü sürmek zorunda diye bi yasa çıkmıştı sanırım buna göre sürecin haftaya cuma bitmiş olması gerekiyor değil mi?

Bizim tayfadada bir gelişme yok sanırım.

Acaba durumumuz bu hafta netleşirmi.

Arkadaşlar mrb ben aile bakanlığına bursa il müdürlüğüne sosyal çalışmacı olarak atanmıştım ancak tayinimin gaziantebe yapılması için dilekçe vermiştim bugün beni aradılar ve tayinimin antebe yapıldığını haber verdiler 30 gün içinde istediğin zaman gel başla dediler. Darısı sizin başınıza inşallah en kısa zamanda sizde güzel haberler alırsınız.

Meraba sizde Aralık 2018de mi atanmıştınız eğer öyleyse güvenlik soruşturma sonuçlanmadan işe başlamadan tayin isteyebiliyormuymuşuz, ayrıca bize kimse bilgi vermiyor sadece devam ediyor diyorlar siz hiç detaylı bilgi alabildiniz mi şimdiye kadar bizlerede yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Birde benim duyduğum bizden önce Eylül ayında atanlar işe başlamamış o zaman bize daha çok var diye düşünüyordum

Üst Alt