Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile Bakanlığı'na atananlar buraya?

Merhaba hocam ben de Aralık 2018 de atandım güvenlik soruşturması evraklarını gönderirken tayin içinde dilekçe gönderdim ben o evraklar ile birlikte göndermiştim daha sonra da Antep’teki il müdürlüğüne gidip oradan kurum aracılığı ile dilekçe gönderdim tayinimi aldırmak atamamı bulunduğum ile yapmak için ve çok şükür oldu da. Hocam kimseden bilgi almaya çalışmayın ben şuan aktif olarak zaten aile bakanlığına bağlı sosyal hizmet merkezinde çalışıyorum biz kurum personeli olarak bakanlığa ulaşamıyoruz sizin ulaşmanız bilgi almanız neredeyse imkansız ki ulaşsanız bile size bilgi verebilecek yetkinlikte personel Yok çalışma ve aile bakanlığı birleştiği için bakanlıkta şuan ne bir nizam nede bir düzen var bilgi vermiyorlar telefonlara bakmıyorlar.

Bir düzen karışıklığı olsa bile Sizin atamanız geldiyse belki bizede sıra gelir diliyorum öyle olur... birde hayırlı olsun yolunuz açık olsun.

Sağ olun Teşşekür ediyorum inşallah sizde en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız

Arkadaşlar başlayan yok galiba başka nisan sonu oldu acaba bilgi alabilen var mı?

Burada benden başka bekleyen kalmadı demekki, gözünüz aydın hayırlı olsun sizlerede.

Üst Alt