Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile hekimine dava açmayı düşünüyorum! Nasıl bir yol izlemem lazım?

OğuzHan55 bak kardeşim ben epilepsi hastası birine nasıl davranılır hangi ilaçlar verilir/verilmez söylüyorum sense onun avukatı gibi savunur gibi konuşuyorsun benim tepkim bundandır bilmem anlatabildim mi

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben sizi muatap almıyorum Daha..ben benden büyüksün Ablamsın saygısızlık yapmam.ama sen bana hasiyetsiz diyecek kadar Alçaldın..Doktor deliydi ya Epilepsi hastasına hangi ilacı vereceğini bilmiyordu..Hiç birşey kazanamazsın uğraşırsın doktor kendine birkılıf bulur ben onu diyorum..Lütfen Daha fazla bunaltma beni.. ne yaparsan yap..bana ne yaa

Lütfen iyi oku haysiyetsiz diye kime demişim OğuzHan55

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle geçmiş olsun .Bu dava idari yargıda açılması gerekir. Yukarıda yer alan bilgiler yanlış.

Gülo34

Doktorları şikayet edebiliyorsun Türkiye tabipler birliği puantaj sistemi kurdu. Her doktor a hastası puan verebiliyor. Ayrıca bimer ve cimer e yazın evet burası Türkiye belki ceza almaz ama en azından soruşturma geçirir ve bu bile doktor için utanç verici bir durumdur.

kızınızda epilepsi oldugunu ve alerjı ılacları yazılamayacagını soyluyorsunuz bunu daha onceden bılıyormuydunuz yoksa bu surec sonrası mı ogrendınız?

ugir ben kızımı ilk olarak hastanenin acil bölümüne götürdüm ve oradaki nöbetçi doktor söyledi epilepsi hastalarına alerji ilacı verilmez diye

boyle bır durum soz konusu ıse davanızda son derece haklısınız.

Üst Alt