Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aile hekimine dava açmayı düşünüyorum! Nasıl bir yol izlemem lazım?
OğuzHan55 bak kardeşim ben epilepsi hastası birine nasıl davranılır hangi ilaçlar verilir/verilmez söylüyorum sense onun avukatı gibi savunur gibi konuşuyorsun benim tepkim bundandır bilmem anlatabildim mi
SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sizi muatap almıyorum Daha..ben benden büyüksün Ablamsın saygısızlık yapmam.ama sen bana hasiyetsiz diyecek kadar Alçaldın..Doktor deliydi ya Epilepsi hastasına hangi ilacı vereceğini bilmiyordu..Hiç birşey kazanamazsın uğraşırsın doktor kendine birkılıf bulur ben onu diyorum..Lütfen Daha fazla bunaltma beni.. ne yaparsan yap..bana ne yaa
Doktorları şikayet edebiliyorsun Türkiye tabipler birliği puantaj sistemi kurdu. Her doktor a hastası puan verebiliyor. Ayrıca bimer ve cimer e yazın evet burası Türkiye belki ceza almaz ama en azından soruşturma geçirir ve bu bile doktor için utanç verici bir durumdur.