Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile ve sosyal politikalar bakanlığı ve ÖSYM ile görüştüm. 6 Ağustos'ta açıklanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ONUR23

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bugün saat 13,30 da her ıkı kurumla yaptıgım görüşme sonucunda sonucların ağustosun 2,haftası yani 6 ağustos tarihinden itibaren acıklancagını sölediler umarım tüm engelli arkadaşlarımızın hakkında hayırlı sonuclar olur

normalde ösym sınavlarının tercih yerleştirme kaç gün de yada haftada belli oluyor..:confused:

Normalde engec 2 hafta içerisinde acıklanır fakat bu süre 3 haftayada cıkabılıyor

Aynen öyle umarım beklediğimize değer ve biraz zorlu bir sürec ilkez yapılan bir sınav muakak eksikler olacaktır bu dakıkadan sonra kım ne puan almış nerelerı yazmıs bunun anlamı kalmıyor bekliyeceğiz ve sonucları görecegiz

yahu bir açıklansada herkes yolunu belirlese çıktımı çıkmadımı herkesin işi var gücü var....

0312 298 50 50 adamlar bunu söylüyor ben aradım düşürdüm tlf aldıgım cvp ağustos 6

Inşallah

son 5 gün var o zaman :) hadi hayırlısı diyelim geç olsun da güç olmasın inşallah hepimiz için hayırlısı olur, iyi çalışma arkadaşları ve vicdanlı yöneticilere denk geliriz inşallah

hayırlısı arkadaslar ama cook kişi ümütsizliye kapılacak :(

bende dahil nice 81 alan kişiler bile acanamayacak

Yine ÖSYM'nin dediğini demişler zaten ösym 1 haftadır 10 Ağustos diyor hatta ben konu bile açtım. 2.hafta 6 ağustostan itibaren gibi yine bir kelime oyunu yapmışlar. Ösym de sürekli 10 ağustosa kadar herhangi bir gün açıklanacak diyor. Yani aynı tas aynı hamam sadece biraz süslemişler o kadar. 6 ağustosta açıklasa nolur açıklamasa nolur yani. Beni ilgilendirmez ama o kadar kişi öss tercihlerini yapacak ve belki kazanacak sonra ömss den de atanınca evde oturup kara kara düşünecek ömss mi öss mi ? bu büyük vebali alanlar bu mübarek ayda umarım ne yaptıklarının farkındadılar.
teşekkürler.

arkadaşlar 6 gün sonra eğer atanırsam sizlerde şahit olun hayır yapacağım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :)

tılafsınlı;
diimi, millet puanla bile umutsuzken biz kuraya katıldık bizimkisi daha vahim.. Hayırlısı ne diyelim..

bari gidip bi apartmanın tepesine çıkıyım açıklayın lan sonuçları atlarım vallaha diye...
ayrıca sonuçlar açıklansa bile ösym nin peşini bırakmamak lazım.yerleştirme sürecinde izlenen prosedürün ayrıntılarını açıklamalarını isteyeceğim dilekçe yazarak.bimere de yazacağım.bizim sonuçlar açıklanınca olay kapanmamalı.seneye de ömss var...

Üniversite tercihlerinizi yapın arkadaşlar. Atanamazsanız üniversiteyi kazanma şansınız var. Olurda atanırsanız eğer üniversiteyi değil işinizi düşünün. 2. üniversite tercihlerinde tercihinizi çalıştığınız yerde ve gece olacak şekilde yaparsınız. Eğer hem iş, hem okul diye düşünüyorsanız tabi..

Ben şahsen sizlerin yerinde olsam işi seçerdim. Üniversite sonradanda okunabilir. Fakat devlet memuru gibi bir fırsat adamın eline bir kere geçer. Herkes için hayırlısı. Fikirlerim böyle. Umarım en doğru kararı verirsiniz.

ne çok ağlıyonuz ya. çağla ne olmuş lys tercihi yapacaksan ? ikiside olursa 2 ay sonra okuluna dönersin. ne kadar uzattınız ya. bizde okuyoruz heralde biz ağlıyomuyuz

Arkadaşlar,
Ağustos'un 2. haftası olan 6 Ağustosla başlayacak hafta içinde açıklancak denmesi bunun 10 Ağustos'u da bulabileceğidir. Bu nedenle bence ayın altısına odaklanmayalım zira hayal kırıklığı da yaşayabiliriz.
Bunu moral bozmak için değil, sadece fazla umutlanıp sonunda üzülmemek için söylüyorum.
Ösym sınavlarında özellikle yerleştirmeleri göz önüne alırsak bildiğim maksimum 2 hafta içinde açıklandığıdır ama bizim ömss sonuçlarımız her nedense 3. haftayı bulacak biz iş başı yapana kadar da bir ay geçer malum bayram tatili de girecek araya... neyse bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Üniversite tercihi yapacak arkadaşlara, özellikle bildiğim Çağla arkadaşımız var, önerim uzaktan öğretim yapan yani bilgisayar destekli öğrenimi olan bölümleri ya da açıköğretimi tercih etmesi yönünde... Veyahut, hiç tercih yapmayıp 2. tercihleri beklemesi ve atandıktan sonra tercihlerini çalışacağı ilde yapmasıdır.
Maalesef ki 3 Ağustos'a kadar açıklanmayacak gibi görünüyor o yüzden iyi düşünüp ona göre karar vermek lazım.
Çalışmak elbette ki önemli ama eğitim de önemli sonuçta diyelim ki ömss ile atanamadı bu kişi, en azından üniversite okur, yani çalışma daha önemli ya da okumak daha önemsiz gibi bir yorum yapmak bence doğru değil çünkü üniversite okumak ne kadar ertelenirse, ileride yaşanacak pişmanlıklar da artıyor keşke okusaydım gibi...
Herkesin hakkında Rabbim neyi hayırlı kıldıysa o olsun inşallah, zaten az kalmış 1 hafta daha bekleyelim bakalım:rolleyes:
Saygılar...

gul2011 yanlıs düşünüyosun. istediği yeri tercih yapsın. memurluk olurda giderse 2 ay sonra okulun olduğu ile dönebiliyor. bu konuda son noktayı koyuyorum artık hem memurluk hem okul olabiliyor !

cevdet.ozcubukcu;

Ben ygs puanımla Çukurova üniversitesinde 2 senelik okulları yazdım,eğer bana mersinde bir yer çıkarsa asalet tasdik olmadan adanaya dönebilirmiyim bu konuda prosedür nasıl işliyor,bilgisi olan varmı?

Bugün trt haber kanalını dinledim öğretmen atamaları ağustosun ikinci haftası açıklanacak sanırım yerleştirme yaplcak dedı arkadaşlar bızımkı buyuk ıhtımaıl ondan sonra olur 10 11 ağustos anca bence:D

CENABI ALLAH Herkesin gönlündekini hayreylesin
hayreylediğinide gönlümüze razı eylesin İNŞALLAHHH.....

mrb arkadaslr bunlar sadece milleti yani tum arkadaslari oyaliyorlar bun lar belkim cogu kişi giremeyecek o kadar arkadaslarimiz bekledi ve hale bekliyoruz bakalim ne kadar daha bekleyecez ama bide soyle bişey var torbille bile giren olacak obur taraftaki arkadasalr fakir fakir yine ayni eski hayatina devam edecek bakin gorun dedigim cikacak

hayırlısı olur inşallan Allah Herkesin gönlüne göre versin..

amin gulay ama cok kişi magdur olacak bunuda bekliyim gurecez

adore;

2 ay mecbur duraksınız memur olduğunuz şehirde 2 ay sonunda dilekçeyle kayıtlı olduğunuz örgün öğretim üniversitenin olduğu şehire gidebilirsiniz.

kalpsizsevgilim;

Lütfen insanların umudunu kıracak yorumlar atmayın siz 81 almışssınız atanamayacaksınız diye 75 alan hiç atanamayacak diye bir kural yok. Tercihler önemli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt