Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile ve sosyal politikalar bakanlığı ve ÖSYM ile görüştüm. 6 Ağustos'ta açıklanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cevdet özçubukçu,
sana göre yanlış düşünüyor olabilirim ben sadece fikrimi söyledim
ama senin dediğinde de şu tutarsızlık var ki, okul farklı bir ile çıktıysa bu kişi kayıt olcak ama mecbur donduracak ve 1 senesi zaten gidecek zira okul devamsızlıkları en fazla 4 haftadır o da belli kredinin üstündeki derslerde... ama şu da var ki ben 1 yıl sonra asalet tasdikinden sonra gidebilir düşüncesiyle öyle yorum yapmıştım bir önceki yazımda... 2 aysa yine iyiymiş ama o da bir risk

gül 2011 elbette sancılı bir sürec görüşmede 6 agustos denildi muakak 2 gunde gecebilir hakkımızda hayırlısı

caqla1907;

Üzülme çağlacım hakkında hayırlısı demekki buymuş öyle düşün

Bizi bekletmeyi çok seviyorlar zaten elimizden gelen bişey yok mecburen bekleyeceğiz.

inşallah hakkımızda en hayırlısı olur.Rabbim yardımcımız olsun.

tamam ozaman siz 2 sene bekleyin okulu olan 2 aya döner sıkıntı yok mevzuatı açıp okumadan havadan sıkıyonuz ne güzel.

Arkadaşlar gördüğümüz üzere ÖMSS sınavı hakkında bir çok soru işareti var..sınava gereken özen gösterilmemektedir..devlet üstleri bizzat bize hitaben sınav 'şöle olacak,sonunda şu şekil alım olacak,şu kadar alım olacak,az alım olsada bu 2 seneye yayılacak vs' türü açıklama yapılmadı.
Hiç kimse;
-bizi kimse dikkate almaz
-onlar kendi bildiğini yapar
-bu hükümetin yapacağı buydu
-bakanlar sürekli çelişki,onların bile birbirinden haberi yok zaten vs
türü muhabbetler edene kadar,günlük nasıl ilaç kullanıyorsak sabah,öğle akşam, aynen o şekil aşağıdaki yerleri ya arayarak yada mail atarak "biz burdayız açıklama bekliyoruz" işaretivermeliyiz..herkes kendi dili döndüğünce bu muallak durumu ya telefonda anlatarak yada mail yoluyla vereceğim yerlere yollasın/sölesin..bıkmadan usanmadan her gün yapalım bunu..düşünün 60 bin kişiden 20 bin kişiye bunu yaptırabilirsek sonucunu siz düşünün..elbette bizi dikkate alıp adam gibi şekillendirirler..LÜTFEN ARKADAŞLARIM ARTIK BİRLİKTE HEREKET EDELİM..SIRF BENLE OLMAZ DEYİP ÇEKLMEYİN..HERKES AYNI ŞEYİ DERSE KİMSE BİRLİK OLMAZ..BAKIN YALVARIYORUM SİZE..DAHA NE OLSUN.
örnek yazı...
Bildiğiniz gibi 29 Nisan 2012 de ÖMSS sınavı oldu. Bu sınav ilk defa olduğu için, sıkıntıların olduğu da malum, bu sıkıntıların en aza indirgenmesi açısından ve Devletimizin engellilerimize verdiği önemi göstermesi açısından sizlerden, bazı konulara açıklık getirmenizi rica ediyorum.
Biz engelliler olarak Devletimizin bize gerekli önemi verdiğini ve bizim için bir şeyler yapmaya çalıştığını biliyoruz ,Ancak gelinen şu son nokta, bizim için çok büyük hayal kırıklığı yaratmıştır.
Unutmayın ki; hiç kimse isteyerek engelli olmuyor ve engellilere pozitif ayrımcılık ilkeniz doğrultusunda en kısa zamanda üst düzeyde bir yetkilinin çıkarak konuyu aydınlatmasını rica ediyoruz.
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI
Telefon :0 312 296 60 00
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı
Tel: (312) 422 55 00
Fax: (312) 422 55 44 pbx
Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği:
Fax: (312) 424 01 79
Fatma Şahin TBMM mail adresi ve telefon numarası (danışmanı olabilir) ;
fatma.sahin@tbmm.gov.tr
(312) 422 55 00
BAKIN BURDA aile ve sosyal politikalar bakanlığı teşkilat numaraları listesi var ;
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığ Resmi İnternet Sitesi
BİMER;
http://bimerapplication.basbakanlik....plication.aspx
CUMHURBAŞKANLIĞI;
T.C. Cumhurbaşkanlığı : Başvuru
Bütün milletvekillerine danışmanları aracılığı telefon yoluyla ulaşabilirsiniz,bu verdiğim linkte bütün vekillerin listesi var..seçip tıkladığınızda hepsinin de numarası mevcut;
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
FOX TV Fatih Portakal ile Çalar Saat programına yazı göndermek ;
Türkiye Ses Ver sitesini kullanın..orda bizzat kendisi konu açıp yorum da alıyor sanırım..
fatihportakal@turkiyesesver.com
buda programın e-mail adresi...
Gazete ve TV kanalları iletişim e-mail'leri;
haber@ntv.com.tr
info@cnnturk.com.tr
anahaber@atv.com.tr
anahaber@kanald.com.tr
editor@kanald.com.tr
info@showtv.net
webmaster@startv.com.tr
starhaber@startv.com.tr
webadmin@stv.com.tr
haber@stv.com.tr
webmaster@trt.net.tr
haber@tgrthaber.com.tr
webmaster@tgrthaber.com.tr
editor@aksam.com.tr
vakit@vakit.com.tr
info@birgun.net
haber@bugun.com.tr
postakutusu@cumhuriyet.com.tr
dunya@dunyagazetesi.com.tr
okur@htgazete.com.tr
bpamir@htgazete.com.tr
arif.simsek@tercuman.com.tr
katkaya@hurriyet.com.tr
ybayer@hurriyet.com.tr
okur@milliyet.com.tr
aguclu@milliyet.com.tr
can.dundar@e-kolay.net
t.akyol@milliyet.com.tr
vatan@oncevatan.com.tr
posta@simge.com.tr
mabirand@e-kolay.net
hcelik@posta.com.tr
myetkin@radikal.com.tr
editor@sabah.com.tr
starextra@stargazete.com
mkaraalioglu@stargazete.com
iletisim@taraf.com.tr
habertaraf@gmail.com
elif.cakir@yahoo.com
okuyucu@ihlas.net.tr
lutfi.koksal@tg.com.tr
mehmet.soysal@tg.com.tr
catakli@gazetevatan.com
halklailiskiler@yenisafak.com.tr
mseker@yenisafak.com.tr
rozdenoren@yenisafak.com.tr
internet@zaman.com.tr
e.duman@zaman.com.tr
s.isiklar@zaman.com.tr
uluch@sabah.com.tr
emre.akoz@sabah.com.tr
BURALARI MÜMKÜN OLDUĞUNCA ÇOK MEŞGUL EDELİM..YAZI YOLLAYIN ARAYIN TELEFONLA..BU İŞ BÖLE OLUR..HADİ DOSTLAR SADECE BU KONUDA BİLE NE KADAR ÇOK KİŞİ OLDUĞUMUZU GÖSTERELİM..yazı yollayan arayanlar;
ben aradım/ben yazı yolladım diye yorum yazsın..TARTIŞMA KESİNLİKLE YAPMAYALIM BU KONUDA..YAPANLARIDA UYARALIM....ve herkesi yönlendirin çevrenizdekileri..

arkadaşlar ben aile vesosyal pol. bak. aradım. telefona çıkan şahıs ösym ye yönlendirdi....ösymde meşgül.....

çağla internetten değil bizzat belgede kendim gördüm. amcam bir devlet hastanesinin müdürü. o kendi gösterdi bana. daha ne diyim ?

O imajı alıp editleyip başbakanın ömss kurasına katılacağını yazdıkları gibi tüm bakanları bizim binada toplayabilirim :) Resmi duyuru olmadan hiç bir konuya inanmayın derim. :eek:

[FONT=lucida grande]14,40 itibariyle ÖSYM ile yaptığım telefon görüşmesi şu şekildedir;[/FONT]
[FONT=lucida grande]Ömss tercihlerinin yayınlanması ile alakalı bir çok sitede ösyme ile görüşme yaptığını beyan ederek 6-10 ağustos arası kesin açıklanacağını söyleyen ve internet üzerinden birçok platforum internet sitesinde paylaşımlarda bulunan arkadaşlar görmekteyim bu tarihlerin doğuruluğu nedir ?[/FONT]
[FONT=lucida grande]Görevli; Kimseye net bir tarih söylenmemiştir bizim bile net bir tarih ile bilgilendirmemiz söz konusu değil bize gelen bilgi 10 ağustosa kadar açıklanacağı ancak açıklanacak günün net bir tarihi olmadığı herhangi bir sistem arızasından bile uzayabileceğini belirtmişlerdir.[/FONT]
[FONT=lucida grande]Saygılarımla....[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt