öncelikle merhaba,
şu an çok üzgünüm.benm yüzde63 engelli raporum var.hastalıımı sormazsaanz sevinirm çünkü sitede tanıyan çıkabilir
sağ elim az tutuyor,sağ ayağımda öyle.tuvalet ihtiyacımı biri k0luma girerse gidip yapıyorum
annem ve babam benle hiç ilgilenmiyor.aynı evde 3 yıldır babamın yüzünü görmüyorum.bi kez olsn bakmaz
annemse babamla olan problemlerinden ötürü bize psikolojik işkence yapıyor
beni kardeşlerime baktırıyor.3 yıldır hastaym bi kez beni yıkamış değil.kardeşim yıkar giydirr,yedirr v.s...
ve annem herkese ben bakıyorm diyor hiç bakmadığı halde.annem hep böyleydi ben yürürkende evin işini bizlere yaptırr ben yapıyorm derdi.babannemde anneme böyle yaparmış.
tüm bunları karalamak için yazmadm nasıl bi ortamda yaşadığımı bilin diye yazdm
gelelm patlama noktama....,
ş
ben fizik tedavi iiçin hastaneye yattm.haftasonu izinliym şu an
annem kalmıyo yanımda.öğlen gelr misafir gibi.kardeşm varyine.ama nereye kadar de mi
en son kavga ettk.annem ben bakamam dedi.eve gelip küçük kardeşimede babamada ben bakamam beceremem bakım evinevercem demiş
elalemden korkmasalar verrcekler.bana kalsa giderm her an onları çekmektense
bu arada maaş açlmıyorm pedern evi maaşı var.annemde maaşlı
sizden maddi hiçbir şey talep etmiyorm nolur yool göstern
şu an çok üzgünüm.benm yüzde63 engelli raporum var.hastalıımı sormazsaanz sevinirm çünkü sitede tanıyan çıkabilir
sağ elim az tutuyor,sağ ayağımda öyle.tuvalet ihtiyacımı biri k0luma girerse gidip yapıyorum
annem ve babam benle hiç ilgilenmiyor.aynı evde 3 yıldır babamın yüzünü görmüyorum.bi kez olsn bakmaz
annemse babamla olan problemlerinden ötürü bize psikolojik işkence yapıyor
beni kardeşlerime baktırıyor.3 yıldır hastaym bi kez beni yıkamış değil.kardeşim yıkar giydirr,yedirr v.s...
ve annem herkese ben bakıyorm diyor hiç bakmadığı halde.annem hep böyleydi ben yürürkende evin işini bizlere yaptırr ben yapıyorm derdi.babannemde anneme böyle yaparmış.
tüm bunları karalamak için yazmadm nasıl bi ortamda yaşadığımı bilin diye yazdm
gelelm patlama noktama....,
ş
ben fizik tedavi iiçin hastaneye yattm.haftasonu izinliym şu an
annem kalmıyo yanımda.öğlen gelr misafir gibi.kardeşm varyine.ama nereye kadar de mi
en son kavga ettk.annem ben bakamam dedi.eve gelip küçük kardeşimede babamada ben bakamam beceremem bakım evinevercem demiş
elalemden korkmasalar verrcekler.bana kalsa giderm her an onları çekmektense
bu arada maaş açlmıyorm pedern evi maaşı var.annemde maaşlı
sizden maddi hiçbir şey talep etmiyorm nolur yool göstern