Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akıl hastanesine yatmak istiyorum..?

chiron

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
zaten psikyatrik tedavi görüyorum ilaçlar kullanıyorum hem rahatlamak için hemde geleceğim hakkında planlar yaparken zaman kazanmak amacıyla akıl hastanesine yatmak istiyorum gerçi ciddi bi durumum yok saldırganlık kendime yada baskalarına zarar verme gibi bir potansiyelim de yok kontrolüm gayet yerinde ama yinede hava değişimi bakımından birde iş konusunda zaman kazanmak için akıl hastenesine yatmak istesem alırlar mı?

Kardeş sen orayı saray mı zannediyosun..oraya allah kimseyi düşürmesin..boş mezar bulsan girecek türdensin..sen orda çıkan olayları biliyomusun..insanın gözünü çıkaran hastalar saldırgan daha bir sürü ruh hastası var..arkadaşım var bakırköy ruh ve sinirde olayları bi anlatsa yatmamak için yalvarırsın...dışardan davulun sesi hoş geliyo sana..mezarcı seni ekmeğin varsa vede sıcak yatağın allaha dua et...

Doktorla konuşun bu konuyu. Ben üç gün zor dayandım çünkü vakit geçmiyor ve can sıkıntısından ölüyorsun. Bir çeşit nezarethaneye benzetiyorum orayı. Ailemin isteğiyle ve doktorla konuşmasıyla çıktım üç gün sonra yoksa haftalarca orada kalabilirdim.

Bi de hafif hastaları alacaklarını sanmıyorum. Ben bipolar duygulanım bozukluğundan yattım. Duygudurum servisinde yer olmadığı için psikoz servisinde yattım. Öyle psikopat insanlar yok fazla. Ama gece bağırarak uyananlar falan var ve insan korkuyor bir yerde. Sesler duyanlar var falan...

Madem durumunuz hafif geleceğiniz hakkında planlar yapmak kafa dinlemek ve hava değişimi için tatil gezi türü ya da kamp türü şeyler planlarsanız daha iyi olacaktır

Kardeş allah kimseyi aklından etmesin sen akıl hastanesini normal hastane gibi mi zannediyorsun çok yanılıyosun oraya gitmek yerine bi suç işle hapse gir hem kafanı dinlersin hemde pilanlarını yaparsın hem senin anlattığın gibiysen senin bu durumda çok iyi normal bir insansın

tehlikeli akıl hastanesinde yatmak ben yatmadım ama hep kötü şeyler duydum

berkemeteatasoy

aynen katılıyorum zamanında benim amcam İstanbul Bakırköy de yatmış bana dediği şuydu orda yatmak hapishanede yatmaktan daha zor....
bende psikolojik tedavi görüyorum ciddi derecede intihar düşüncelerim var doktorlar beni de çok defa yatırmak istedi ama ben kabul etmedim ..

GND

hastalığınız tam olarak nedir ? bir sakıncası yoksa tabi birde amcanız başka neler anlattı ne gibi olaylar görmüş ?

erola

ben dermansız depresyon hastasıyım .... :(
amcamın durumu biraz farklıydı başka çok şey anlattı ama burda yazılacak türden değil batsın bu dünya ... :(

[FONT=&quot]Psikiyatri servisleri sanıldığı gibi sığınılacak yerler değil. Ben daha önce defalarca yattım ama Allah bir daha düşürmesin diyorum. Hapishane gibi ortamlar çok ileri rahatsızlığınız yoksa ayaktan ilaç tedavisi almak daha mantıklı[/FONT]

Bence tatile çıkın...
İlaçlarınız yetiyorsa orası kafa dinleme yeri değil HASTANE...
yani zaman kazanıp kafa dinlemek hastanede olacak iş değil..
Bir başkasının yerini işgal edersiniz...
Psikolojiniz daha çok bozulur ayrıca hastane ortamında siz en iyisi tatile çıkın

kimi epikiriz raporu için yatmak istiryor emekli olmak için sizdede öyle bişeyler sezdim

arkadaşım kendine gel ,sirkelen lütfen .Ne demek,geçici olarak ,geleceğim hakkında planlar yapmak , zaman kazanmak amacıyla akıl hastanesine yatmak istiyorum .Evinde oturup düşemiyor musun geleceğin hakkında planları .
Desen ki ruh sağlığım iyi değil ,doktorumla görüşüp yatmak istiyorum .Eyvallah derim .

aynen ben 4 kere yattım bakırköye
çok kavga ediodum

Dediğim gibi ben 3 gün yattım ve ailemin isteği ve doktorla konuşması ile çıktım oradanç. Dışarısı çok daha güzel. Bir çeşit nezarethane gibi orası bence. Özgürlüğün elinden alınmış durumda... Kötü durumdaysan hiç düşünme ama doktorla konuş ve yat bence.

Geleceğin hakkında yapacağın planlar hastanede ne derece düzgün olabilir?
Akıl hastanesini bırak normal bir hastanede grip için yatsak hatta refakatçi olarak 1 gün geçirsek verem olup çıkıyoruz.
Buna göre düşün ve ne denli doğru olur ona göre karar ver.

Ve zaten doktor seni durup dururken yatırmaz.
Gerekiyorsa tabi ki yatırır ama boş yere yatıp da yer işgal edemezsiniz.

Tatil vs için belirli bir bütçeniz yoksa
Doktora kendinizi psikolojik olarak kötü hissettiğinizi söylerseniz ki doktor da bunu görürse,
Belirli bir süre için rapor verir zaten
Siz de evinizde yada kendinizi nerede huzurlu buluyorsanız orada gidip kafanızı dinleyin planlarınızı yapın
Hastaneye sağlıklı giren hasta çıkıyor bu fikre nasıl geldiniz anlamadım ben Allah kimseyi düşürmesin normal hastanelere bile.

zaten pskiyatrik tedavi görüyorum dışardan isnanlardan bunaldığım için tatile de çıkmam mümkün olmadığı için tek çaremin akıl hastanesi olduğunu düşündüm elki psikolojik olarak da cididi derecede iyi olabileceğimi düşünüyodum ama yazdıklarınızdan sonra tekrar düşünecem..

Yat bence, doktor önermişse ve sende ihtiyaç duyuyorsan tabii ki gidip yatabilirsiniz.
Ancak Raporunuza gelince zaten durumunuz belli raporda su bu o tarihler arasında yatmıştır diye bir şey yazmaz ya. Siz işbaşurusund söylerseniz o başka...

Normalde herkesin görüşü başka başkadır. Kimisin sıkıcı gelirken kimisine rahatlama amaç güder.

Sonuçta karar sizin; işyeriniz özel ise v iş yoğunluğunda kaçacaksanız iyi düşün... Patron yerine siz olun ve öyle düşünün.

mirhat

ne yaptığınız şuan algılayabiliyormusunuz. sebeb ve sonucu kavga ve sonrasındaki hayatın devamı birde ilaç etkisi varmıdır bunlar düşünceleri etkiliyebiliyor (gerisi normal hayata verdigimiz tepki)

oralarda telefon internet flaan yok kapılar ustunuze teker teker kilitleniyo . Dışardan aileniz saatli ararsa arıyor oda cok ağır hastalarda nasıl işler bilmiyorum. Allah dusurmesin

valla ben her yattımda
günde 100 kere doktora ne zaman taburcu olcam diye soruodum

allah düşürmesin ben adana ruh saglıgında yattım bazı hastaları fırçayla yıkıyolardı hasta bakıcılar sanki araba yıkıyor şerefsiz hasta bakıcının canı sıkıldıkca gelip bi tokat patlatıyodu bazı hastalara ruh hastaneleri nazi kampı her serviste 50 hasta yatıyordu toplu olarak banyoya sokuyolardı

hastane kabus

3 kere manisa ruh sağlında yatarak tedavi gördüm inan hayatında göreceğin en kötü yer sigaradan başka hiç bir şeyin yok ağır hastalar senden sigara ister tehdit eder bende büyük bir umutla yatmıştım manisa ruh sağlığı hastanesine bana kalırsa aklından bile geçirme bu arada konuyu 3 yıl önce açmışsın hastanede yatmışsan mutlaka dediklerimi anlamışsındır.

Doktorlar eğer dediğiniz gibi kendinizi kontrol ve çevreye kendinize zarar verme potansiyeliniz yoksa yatırmazlar. Bir kez yattım hastanede ve kafa dinlenecek ortam değil. Hastalıkları yüzünden saldırganlaşan insanlar olabiliyor ve çok can sıkıcı bir ortam. Ama benim için güzel bir anı kaldı orası ayrı.

Ben 10 gun yattim. Akil hastanesinde telefon yasak, internet yasak, gunduz saatlerinde yatmak yasak, ziyaretcin olmadan bahceye cikmak yasak. Hapishaneden beter.

28 gün yattım daha doğrusu zorla yatırdılar . 4 5 kişi biri kolumdan bacağımdan tutarak yatağa yatırdılar sonra bağladılar ellerimi ayaklarımı birde çok sıkı sonra iğne vurdular bi uyandım saat 9 du 3 olmuş sonra bağırıyorum çözün lann beni diye yarım saat bekledim sonra çözdüler sonra dayadılar ilacı. Ölü gibi oluyor insan allah kimseyi düşürmesin. Tabi benim durumum biraz ağırdı 😃

Bilader ben 2 yıl yattım Manisa akıl hastanesi nde ve Bakırköy dede 1 yıl...yani orası cehennem lakin sen yatarım dersen kendin bilirsin çünkü senden daha daha kötü durumda olanlar var bence yüce Allah a sığın ve sadece sessizce dua et kardeşim

Mustafa nasıl yani 2+1 yıl ne demek tek seferde mi yattın bunları yoksa parça parça mı? Suç fln mı işledin neden bu kadar uzun kaldın merak ettim doğrusu.

Üst Alt