Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akıl hastanesine yatmak istiyorum..?

hiç kimseye tavsiye etmiyorum 28 gün gata da yattım üstelik askerdim hayatımın kabus dolu günleriydi haa orada yazdığım şiirler şu an çok güzel besteler haline geldi orası ayrı mesele. Ama ben gerçekten tavsiye etmiyorum..

Fi tarihinde balıkesir askeri hastanesınde okb den yatmıştım güzeldi, memnundum igne yapar giderdi hemşireler. bir süre sonra gataya sevk edildim. gatada mmpı testınden sonra yatırdılar benı tekrar ama açıkta yattım dışarı çıkmak serbest felan. İğneleri bi yedim anammmm. Adamı felç ediyor. Kitlenip kalıyorsun. Düzgün adamı yamultuyor. Yalvarıyorsun hemşireye akitanaton mu neydı kas gevşetici vurun diye dayanamadım. cıkarttırdım kendımı . Hastanede yatmak cok ileri durumlarda olmalı . Geçmiş olsun .

Kişinin hastanede kaç gün kalacağını kim yada neye göre belirliyorlar acaba, saçma oldu ama meraktan soruyorum

Yatan Hastanın durumu belirliyor. Son söz yine kişinin vede ailenin tabiki...

Hiç Saçma değil kardeşim. Düşünmen-Düşüncen güzel yani.

Ağır derece depresyondayım, intiharı düşünecek kadar... Daha önce Bakırköy de kaldım şartları biliyorum fakat... Durum böyle iken hastahaneye yatmalı mıyım bilmiyorum, ne diyeceğimi bilmiyorum, herşey üstüme geliyor ifade edemiyorum bilmiyorum...

Üst Alt