Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akineton bırakma süreci..?

Sprites

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben akinetonu 2 ay içtim sonra mg düşürerek bırakmak istedim şuanda içmiyorum ama vücudum geriliyor ve yanma hissi yapıyor ve kasılıyorum şuanda kullandığım ilaç 3 aydır kullanıyorum Xeplion , bu akinetonun etkisi vücuttan tamamen ne zaman atılır teşekürler.

akineton ilacın yan etkisi için veriliyor diye biliyorum bahsettiğiniz kasılmalar gibi etkiler için verilir kullanmmaya devam edin bence

spirites akinaton ve ativan aynı ilac grubuna girer pskotrop yanı yeşil receteli ilac grubu akinatonu kullanmadım ama ativanı kullandım 6 ay imkansız bırakamam diyodum cünkü 8 saat gibi bi etkisi var etkisi gectikten sonra sapıtıyon ama şundan emin ol ddoktor konturolüyle bırakırsan bi halt olmuyo dene inanamayacaksın ben icmezsem imkansız uyuyamam şu olur bu olur diyodum hiç biri olmadı

dalgıç2 arkadaşın yazdığı gibi akinetonu, kullanılan diğer ilaçların yan etkisini azaltmak için veriyor doktorlar

ben 1 sene önce bıraktım akinetonu onun yerine sormodren adlı ilacı kullanıyorum,

akineton gibi fakat beyaz reçeteli ilaç grubunda doktorunuza sormodren'i sorabilirsiniz belki

kullanmanızı tavsiye eder akinetonun yerine

akinetonun beyaz ilaç grubunda olduğunu bilmiyordum teşekkürler bilgi için araştıracam

tb2nhf

hayır akineton yeşil reçeteli

ben sormodren ilacı beyaz reçeteli demiştim

anladım bende yanlış bilği yazmış olabilirim diye üzülmüştüm sagol yeşil reçeteli olduğuna emin gibiydim ama insan unutup şaşırabilir sagol

Arkadaşlar dayanamadım akineton dan içtim kasılma sinir çok vardı sabah akşam yarım içiyorum ama korkuyorum bağımlı olacağım diye

sürekli doktor kontrolünde olursan bi şey olmayacagına garanti verebilirim

Ben eczanede çalısıyorum yeşil reçeteli ilaç akıneton sürekli kullan bence bağımlık yapmaz bıraksan bile hastalık geri gelir sıkıntı yasarsın canın sıkılır bence kullan kafana takma bağımlık yapmaz

Şu bağımlılık mevzusunu hiç anlamiyorum. Doktor hem ömür boyu içeceksin, ölene kadar kullanacaksın diyor sonra da bağımlılık yapar diyor yok ya. Akineton turkiyede 2mg 100 tabletli kutularda var. Yunanistanda 2mg olani ve de 4mg olan hapı da vardı. Antipsikotik kullanan herkes akineton kullanmalı çünkü yüksek doz antipsikotik yan etkilerini başka birşey azaltamaz.

Doktor dediğin iyileştirmek için herşeyi yapar. Ne halin varsa gör, banane demez.

Bi keresinde doktoruma randevu bulamadım ilacım bitmişti başka doktora randevu aldım gittim; oturmuş bana sorular soruyor. Ilacim bitti dedim raporum burda dedim inanmiyor, bana git eczaneden kullandigin ilaclari cikar gel dedi, ben de gittim eczaneye kullandigim ilaclarin kagidini aldim goturdum, hala inanmiyor. Bana hap extascy mi iciodun, esrar mi iciyodun falan sorular sormaya başladi, ne sorsa hayir dedim. Sonunda da 1 kutu yazdi. Bidaha kine kendi doktoruna gidersin dedi. Bende dedim randevu bulsam gelmezdm zaten. Ciktim ordan

Akıneton sadece ilacın yan etkilerini azaltır
Ama bunu içip rahatlayanların neyin kafasını yaşadığını anlyamıyorum plesebo etki mi yaratıyor acaba ..
Kasılmalar olduğunda falan rahatlatıyor onun dışında bi faktörünü görmedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

valla bana doktor en az 3 ay kullancan dedi

ne işe yaradığını bilmediğim birsürü hap içmiş oldum ..akineton da bunlardan biri benim üzerimde şahsen hiçbir etki yapmadı.
yani çoğu ilaç böyle bitek clopixol depot ta bi garip hissetmiştim aldığım ilk gün sonrası aynı..
bağzen düşünüyorum ,bana flakka verseler ben gene normal insan davranışları sergilerim belki ama allah muhafaza o kadar söylenti var.

inşallah bi daha ekt de hiç almam hayatım boyunca

yalnız ekliyim akinetonun veya beraberindekilerin etkileri en az 6 ay sürer ...yani sallanmalar titremeler felan xeplion da yapıyor olabilir bunu

Bende 8 ay oldu kullanıyorum bir sıkıntı olurmu acaba her sabah içiyorum

Bende 8 ay oldu kullanıyorum bir sıkıntı olurmu acaba her sabah içiyorum

ilaçlarınızı doktorunuzun dediği şekilde kullanın . doktorunuz reçete etmediyse KULLANMAYIN ,yazdıysa aynen dediği gibi kullanın ,tehlikeli olabilir.

Bende xeplion kullanıyordu onun yan etkisini akineton bile yetmedi 4 ay kullandım sonra doktor kesti yerine risperdal consta yazdı

Sprites

xeplion bazı hastalarda (örn ben gibilerde :) ) titreme ve yerinde duramama yapar ,hatta xeplion değil bunu invega 3 mg yapıyor. onun yerine bende abilify iğne kullanıyorum

Doktora söylediğim zaman bazı bünyeler hassas olur dedi devam et dedi bende devam ediyorum

doktorunuz devam et dediyse sorun yok ..öyle yapın ..bide o yazmadıkça ekstra ilaç talep etmeyin bence

Çok saolun cevap verdiğin için teşekkür ler

Ben xeplion kullanip biraktim, ama geri dönmek zorunda kaldım. Doktor hanımla konuşacağım, dozajı artirir mi sizce?

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akineton ilk alindiginda 5-6 saat etki eder sonra içmeden onceki haline gelirsin
Yillardir kullanan biri icin max 3 saat etkisi olur
Yani diyeceğim kisa surede vucuttan atilir. Antipsikotiklerin yan etkilerini azaltmak için kullanilir

xeplion 3 yıldır kullandım bir faydasını alamadım

İçimde huzursuzluk oluyor

Organik olmayan psikoz teşhisi var , aylık 75 mg xeplion ve akineton kullanıyorum gün içinde içimde huzursuzluk , sıkıntı , kalkma istegi oluyor lütfen yardımcı olur musunuz

Ben akineton kullandım 1 yıl kadar.Dilim tersine dönüyordu boğulacakmış gibi oluyordum.Şu an sadece Clonex kullanıyorum.Mutluyum ses görüntü koku yok.Doktorunuza Clonex si sorun

Üst Alt