Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akineton bırakma süreci..?

Hemen birden birakamazsin doktor kararı ile yarim daha sonra
Çeyrek içerek birakirsin doktor sana söyler yani

Akineton bırakamıyorum

Bagımlılık yaptığı icin içmeden duramıyorum huzursuzluk yerinde duramama oluyor siz nasıl kullanıyorsunuz

Azaltarak birakmayi deneyebilirsin kardesim,akineton bagimliligi yuksek bir ilac,doktorun soylemedimi bu ilaci belli bir sure icip birakman getekti,surekli icilecek bir ilac degil
metehan01

Bir anda ben bırakamadım sigara gibi bu öyle bir etkisi vardı. İkiye bölüp yarımşar devam ettim akinetonu sonra bıraktım.

Arkadaşlar geçmiş olsun cümlemize bişey sorabilirmiyimm sizlere bndede hep içimde sıkıntı var bi anda parlıyorum içimdeki sıkıntı gitmiyor ilaç alsamda tedavi görsemde sıkıntıdan kurtulamıyorum hep mutsuzum kalabalıkta duramıyorum evin içinde de çok aktifim bazende kolum kalkmıyor bu psikoz mu oluyor yoksa başka bir hastalık mı 😔😔😔

Ansi Kalesi o nedir kardeş senin rahatsızlığın nedir tam olarak geçmiş olsun bnm yaşadığım hangi hastalıkta görülüyor peki bn normalde BİPOLARım

tapasya beyinde duygu dusunce,mutluluk ,odaklanma,depresyon ,davranis ile alakali bir hormon, biraz uzun istersen kendin arastir videolar var youtube yazilar var.eger uygulayabilirsen iyi hissedebilirsin kardesim.bende psikozum,berbat bir hastalik bazen kontrolum altinda bazende hastalik beni kontrol ediyor
tapasya zamanin varsa dopamini arastirsana biraz belki iyi gelebilir sana

Bazı insanlarin hayatinda inanilmaz degisklikler yaratiyor,iyi yonde

Biraz genis bir konu ama,hemen arastirma ile olmaz

Teşekkür ederim kardeş bakıcm hemen çünkü hem BİPOLAR hemde psikoz duygularını yaşıyorum nedenini bilmiyorum 😣😔

Şimdi daha iyiyim ama sadece acaba dedim iki hastalık aynı anda ilerler mi diye merak ettim tekrar teşekkür ederim Ansi Kalesi

tapasya bende cok tesekur ederim,onu bilmiyorum ki, psikytra bi sor istersen, o daha iyi bilir
tapasya gecmis olsun bu arada,umarim herzaman iyi olursun🦄

tapasya ben sizoafektif hastasıyım senin mesajlarını gördüm bipolar ve depresyonu aynı anda yaşıyorsun sanırım ama benim halisulasyonlarim var ve işitsel olarakta yaşıyorum bazen 1 haftayı hatırlamıyorum ne oldu ne bitti sıfırlanmış gibi acaba seninde hali ve işitsel sanrılarım varmi

tapasya Bazen bir ruhsal bozukluğu diğerinden ayırt etmek zordur. Örneğin, şizofreni semptomları olan bazı insanlar, uzun süreli coşku veya depresif ruh hali sergiler ve böyle bir hastanın şizofreni olup olmadığını veya gerçekten manik-depresif (veya bipolar) bir bozukluğa veya majör depresif bozukluğa sahip olup olmadığını belirlemek önemlidir. Semptomları net bir şekilde kategorize edilemeyen kişilere bazen "şizoaffektif bozukluk" tanısı konur.bunu buldum arastirirken
tapasya Ayrıca yaygın olarak kullanılan ilaçlar şizofreniye benzer semptomlara neden olabileceğinden, kişiden alınan kan veya idrar örnekleri bu ilaçların varlığı açısından hastanelerde veya doktor muayenehanelerinde test edilebilir.

Ansi Kalesi çok teşekkür ediyorum kardeş doktora sorcam bunu acrl79 bnm kalabalıkta kendimi bazen film kahramanı gibi hissediyorum bir anda 3 5 saniyelik bu durum bu birde kalabalık ta boğuluyorum resmen hafızam iyi değil çok unutkanım mesela cüzdanımı çantama koyuyorum başka bişey için çıkartıyorum orda kalıyor unutma oluyor öğrenme güçlüğü de başladı herşeyi tekrar ediyorum mesela yada saç tokamı bıraktığım yere bulamıyorum mesela 😔

bırakmak istediğimi belirttiğim mesajdan itibaren 5 ay geçti hala bırakamadım

Üst Alt