Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aklımdan düşünceler geçiyor. Vesvese mi değil mi?

Nasıl geçiniyorsunuz; aslında çalışsan bi şeyle uğraşmak seni rahatlatır kafan boşalır

@Pickle,

Yazdıklarını dikkatli okursanız hasta oldugunun farkında veya gerçek dışı yazıyor

buda bir uzmanın görerek gerek duyarsa klinik tedavisi veya kullanılan ilaç varsa dozaj artırımı yada değişimi gibi anlaşılıyor

özellikle vurguluyorum kişinin yazdıklarını dikkatli okuyun ben böyleyim demek ile ben böyle hissediyorum arasında cok fark var

sağlıklı günler

Deccal'in kim oldugunu bilmiyorsunuz ve bu konuda bilgi eksikliginiz var. Deccal guclu bir figurdur, neredeyse tum dunyayi parmaginda oynatir, Tanrilik iddiasinda bulunan bir kisidir. Herkes onumde egilsin, bana tapsin kafasinda biri.

Siz Deccal degilsiniz. Bunu sorgulayan ya da Deccal olmaktan korkan kisi Deccal olamaz. @Ahmet T

@Ahmet T :(

ben şeyi çok merak ediyorum. kesinlikle dalga geçmiyorum ama inançlı insanlarda dini hezeyanlar oluyor işte, kendini tanrı zannetmek, peygamber zannetmek vb. ateistlerde bu hezeyan ortaya çıkmıyor mu? Umarım ateistler kendini Darwin zannetmiyordur.

Bak işte Ahmet kardeş, bu ateist şizofrenlerin kendini Darwin sanması nasıl absürt ise kendini Deccal sanmak da öyle. Mümkün değil.

Benim asıl anlamadığım şey, psikoterapi ile bu gibi durumların üstesinden gelmeyi terapistler aşılayamıyor mu? İlaçla tedaviye cevap alınmıyorsa da gayet zeki insansınız bence, zekanız ile üstesinden gelirsiniz hastalık durumunun. :(

Kısacası, içinizi rahat tutun. Biz de burada saksı değiliz. :) Biz de Deccal değilsin diyoruz, alla alla. :d

kendimi deccal zannetmem hastalık belirtisi ?

kendini deccal sandığın için bunun hastalık oldugunu sorgulamak = ya gerçekten hastasın yada dalga geçiyorsun
kendini deccam zanneden kişi asla ve asla bunu sorgulamaz
her iki durumu dikkate alarak

kişinin yazdıkları bana biraz oyuncu geldi
annee bak ben deccal oldum der gibi deccal olunmaz özetle

bu arada deccal illa bir kişi mi olmak zorunda
deccalin özelliklerine bakınca bu bir kişi değilde teknoloji devriminin sosyolojik etkileri gibi duruyor :)

@ENGELLEKTUEL,
Bende şüphelenmedim değil psikozda olan biri muhakeme yeteneğini kaybeder ben hasta mıyım diye düşünemez hasta olmadığına kesin bir şekilde inanır. Birde buraya yazacak durumda olmaz bu arkadaş ya sık sık kısa ataklar yaşayıp sonra yine iyileşiyor yada bizi kandırıyor.

Üst Alt