Erken seçim referandumu yapılırsa görürüm o zaman o engelli istihdam vaatlerini, cart vaatlerini curt vaatlerini. Kimin desteği fazlaysa o tarafa yaltaklanılacak kimin desteği azsa o tarafa biraz daha vaatler savrulacak bekleyelim görelim .
Yok evde bakım maaşını akp çıkarmış yok 2022 maaşları şu kadar yıl önce ne kadarmış şimdi ne kadarmış. Bunlar Devlet'in yapması gereken asli görevler bunu partileştirmeyelim, ben devletim diyorsa devleti yönetiyorsa yönettiği halkının ihtiyaçlarını karşılamak bakımlarını yapmak zorunda buna mecbur. Cebinden ödemiyor o ödenen maaşları ücretleri, açıklayamadıkları mal varlıklarından ödemiyorlar, bizlerden alıp bizlere veriyorlar yok öyle kimse babasının malını dağıtmıyo bütün ödenekler bütçeden karşılanıyo.
Tamam diyelimki bu hükümet yaptı bütün bunları.
Peki ; Özür oranlarını kim düşürdü ?
Bunca boş engelli kadrosunun olduğunun bir kaç aydırmı farkına varıldı ?
Yıllardır İktidarda olan parti, hükümet bunun bilincinde değilmiydi ?
Kişiselleştirmeden partileştirmeden yapalım yorumlarımızı kimse övmesin ayranını yoğurdunu . . Kimin ne olduğunu herkes biliyor.
Başbakanın şu söyleminden sonra: "Türkiyedeki Bütün Azınlıkların Sorunları Problemleri var fakat Kürtlerin Sesi Çok Çıktığı İçin Onlar Ön Planda"
bunu duyduktan sonra bu başlığı açan arkadaşa katılıyorum, birlik olup sesini çıkarmazsan üstüne binip senden nemalanan seni görmezden gelen çok olur. Birleşip sesimizi çıkartmamız gerek . .