Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AKP'nin yaptıkları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muntada al ansar

Aktif Üye
Konular
51
Reaksiyonlar
19
yalana bak yalana
Engellilerin maaşlarını daha da artıracağız
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, engelli maaşlarına her yıl zam yaptıklarını, daha da artıracaklarını söyledi. 16027.kez Okundu
AYUKLJZXGHFIGHYPIXVX.jpg

[FONT=Arial]Bakan Arınç, Bursa Valiliği tarafından Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle Altınceylan’da düzenlenen yemeğe katıldı. Girişte engeliler mehter takımı tarafından karşılanan Arınç, bir süre engelli mehteranları izledikten sonra aralarına girerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Engellilerle birlikte yemek yiyen Arınç, burada yaptığı konuşmada, 10 sene önce engelli olmanın hayatın kararması anlamına geldiğini ifade etti. Devletin geçmişte vatandaşına karşı imkânları kolaylaştıracak olanak sağlayamadığını hatırlatan Arınç, hükümet olarak engellilere verdikleri desteği vurguladı.
“ENGELLİ MAAŞLARINI ARTIRACAĞIZ”
Türkiye’de her 8 aileden birinde engelli bulunduğuna dikkat çeken Arınç, şöyle konuştu: “Çok seviniyorum. Eskiden anneler babalar bu engelli çocuklarının gözlerine bakar sicim gibi gözyaşı akıtırlardı ve onları bir gün kaybedeceklerini düşünürlerdi. Şimdi anneler babalar, ‘Çocuklarım yaşasın bende onlarla birlikte mutlu olayım’ diye düşünüyorlar. Bu çok güzel bir şey. Bunu başardığımız için hükümetimiz her seçimde sizden desteğini daha güçlü alıyor. Bizim tekrar tekrar iktidara gelmemizde engelli yurttaşlarımızın hayır duasının yer aldığını söylemeliyim. Allah sizden razı olsun. Bizim görevimiz devlete düşen görevdir.”
Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın engellilere 6 katrilyon ödeme yaptığına işaret eden Arınç, şöyle devam etti: “Bakım ücretleri, çocuk esirgeme, değerleri bütün bunları hamd olsun yapıyoruz. Var ki yapıyoruz. Maaşları her yıl artırıyoruz, daha da artıracağız. Hatta bir engelli için verdiğimiz ücret neredeyse bir ailenin aylık bakımını karşılayacak düzeye geldi. Helali hoş olsun. Siz bunların hepsine layıksınız. Yeter ki bu hayatın çilelerinden kurtulun. Bu güzel yavrularımız, yaşlılarımız, annelerimiz, babalarımızla hayatı tekrar sevinçle, geleceğe umutla bakacak noktaya gelelim.”
Bursa Valisi Şahabettin Harput ise Bursa’nın Türkiye’de ilk defa engellilere sağladığı hizmetler nedeniyle 3 defa üst üstte Cumhurbaşkanlığından ödül aldığını dile getirdi. Engelli olup da iş okuluna gidemeyen bir engellinin Bursa’da kalmadığını vurguladı.
[/FONT]

[h=1]Keşke bütün engelliler down sendromlu olsa[/h]
Down sendromlu kişilerin "kimseye zararı olmadığını" söyleyen Erdoğan, “Keşke her engelli down sendromlu olsa” dedi. 2217.kez Okundu
WRWYSDUIGTTKJKPAHSCR.jpg

[FONT=Arial] Emine Erdoğan “Ulaşımda, İletişimde Hayatın İçerisinde Ben de Varım” projesinin “Ailemiz Büyüyor” protokol imza töreninde "Keşke bütün engelliler down sendromlu olsalar. Hiç kimseye zararları yok" demesi engellilerin tepkisine neden oldu.
“Doğduğum günden beri down sendromlu bir süt ağabeyim vardı. Adı Hayrettin. Biz ona ‘Leylim’ derdik. Tüm ailemizin maskotuydu. O kadar severdik ki biz onu. O zamanlar down sendromlular için eğitim kurumları, vakıflar yoktu. Hiçbir eğitim almamıştı Leylim. Bizlerin ve ailesinin sevgisiyle büyüdü, o kadar mutluydu ki hepimizi mutlu ederdi. Annesi vefat ettikten sonra hem ablası hem de benim amcamın eşi olan Hayrettin’in ablası kendisine baktı. Başbakan da çok severdi onu. Birkaç sene önce kaybettik kendisini. Onu çok özlüyorum. Sizler çok şanslı ailelersiniz. Keşke bütün engelliler down sendromlu olsalar. Hiç kimseye zararları yok, faydadan başka. Bildiğime göre Allah onlara direkt cennet nasip etmiş. Hangimiz garanti edebiliriz ki cenneti ama onlar sorgusuz sualsiz cennetle müjdelenmişler. Onları sevdiğimiz için Allah bize de nasip eder inşallah.”
[/FONT]

şurası çok tuhafıma gitti söze bakın h[FONT=Arial]atta bir engelli için verdiğimiz ücret neredeyse bir ailenin aylık bakımını
ama 2022 maaşlarını sudan sebeplerlerle başkaları kesiyor siz engelli maaşlarını arttıyorsunuz birileride 3 harfliler olabilirmi bilmiyorum 2022 maaşlarını kesiyor ne yaman çelişki[/FONT]

buyrun bir kötü haber daha
[h=1]Özürlü kişiye farklı rapor uygulaması bitecek[/h]
Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen özel yazılımla, aynı engelliye değişik hastanelerden farklı özürlülük raporu verilmesinin önüne geçilecek 6229.kez Okundu
POXALCKQICDOVSIJEUJR.jpg
[FONT=Arial]Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen özel yazılımla, aynı engelliye değişik hastanelerden farklı özürlülük raporu verilmesinin önüne geçilecek.Engellinin başvurusu halinde önceki hastanenin verdiği rapor, diğer hastanelerin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından da online görülebilecek.Bu sayede engelliler, özürlülük raporu için farklı hastanelere başvurmayacak. Hekim de bir önceki başvuru sonrası ilgili hastanede verilen özürlülük raporunda hangi unsurların göz önünde bulundurulduğuna bakabilecek.Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aksoy yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların daha hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri amacıyla çeşitli çalışmaların yürütüldüğünü söyledi.Engellilerin, özellikle özürlülüklerine ilişkin rapor alma sürecinde sıkıntı yaşayabildiklerini ifade eden Aksoy, bu vatandaşların özürlü kabul edilebilmeleri için çeşitli kriterleri taşımaları gerektiğini belirtti.Raporların, özürlülük oranlarına göre verildiğini anlatan Aksoy, engellilerin farklı hastanelere rapor için başvurduğunda bir önceki yerde tespit edilen oranın ve rapora ilişkin bilgilerin görülemediğini, vatandaşların farklı hastanelerden farklı özürlülük oranlarında rapor alabildiğini söyledi.Aksoy, yeni yapılacak düzenlemeyle artık alınmış raporun bir sonraki başvuruda görüleceğinin altını çizerek, ''Sağlık Bakanlığı'ndan rapor istendiğinde, aynı platformda verilen bir sağlık kurulu raporu, müteakip hasta ziyaretinde engellinin tekrar rapor talep etmesi halinde bir sonraki hastane tarafından görülebilecek. Böylece daha önce hekimlerin neye bakıp bakmadığı, hangi konuları değerlendirip değerlendirmediği anlaşılacak'' diye konuştu.-Özürlülük raporu 380 hastanede veriliyor-Özürlü raporu verebilen hastane sayısının tüm Türkiye'de yaklaşık 380 olduğunu belirten Aksoy, vatandaşların daha önce başka bir hastaneye rapor için başvurduğunu söylemediğini, kimi özlük haklarını alabilmek için ilgili birimlere rapor sunulduğunda aranılan oran yeterli gelmediğinde farklı hastaneye başvuru yapılabildiğine dikkati çekti.Aksoy, bu durumda bir sonraki hastanede, hastanın yeni şikayetleri de göz önüne alınarak yeni bir özürlülük oranı tespit edilebildiğini ifade ederek, ''Bu da değerlendirici mercilerde sıkıntı yaratıyor. Aynı insan için birden fazla özürlülük oranları ortaya çıkıyor. Yeni yapılacak uygulama ile bu sorun ortadan kalkmış olacak'' ifadesini kullandı.-''Bilgilerin görünmesi kabul edilmiş olacak''-Yeni yazılımla raporların ve engelliye ait sağlık bilgilerinin de görülebileceğini vurgulayan Aksoy, ''Bu yazılımla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve ilgili diğer birimlerin de bunu görmesini sağlayacağız. Vatandaş, herhangi bir hak için başvuru yaptığında, bilgilerinin görünmesini kabul etmiş olacak. Online değerlendirme sağlanacak. Vatandaş, elinde raporuyla kapı kapı gezmeyecek'' açıklamasında bulundu.Bitmek üzere olan yazılımın kısa süre içinde uygulama konacağını belirten Aksoy, ''Birkaç gün deneme yaparız. Pilot uygulama yapılmayacak. Sonrasında tüm özürlü raporu veren hastanelerin tamamına genelgeyle bunu duyuracağız. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile yapılan işbirliği sonucunda, heyet raporları buraya online açılacak. Geçmişe yönelik raporlar sisteme girmeyecek'' diye konuştu.
kötü olan yönü şu pragraf : Geçmişe yönelik raporlar sisteme girmeyecek'' diye konuştu demekki herkesten yeniden rapor istiyecekler bu rapor isteme sırasındada 25 ocak kriterleri uygulanacak rapor alsanda kriterlere uymuyorsan maaş'a güle güle
[/FONT]

sanki felaket tellağı yapıyorum zannedilmesin bunlar olacak şeyler şimdiden herşeye hazır olalım

teyo be sende güzel akp tellalığı yapıyorsun bizim derdimiz ne senin derdin ne şu sayfada ben siyaset hiç yapmadım olanları yazdım yine getirip siyasete bağladınız ya ne kadar akp yalakasısınız

bak ne kadar güzel şeyler oluyor teyo efendi:
[h=1]Engelli kadın sanatçı TRT'ye dava açtı[/h]
Görme engelli ses sanatçısı Sema Önder, “sanatçı kadrosuna” geçirilmediği iddiasıyla TRT aleyhine AİHM’de dava açtı. 1088.kez Okundu
VUWYDDRNAKVEMCQKROOZ.jpg
[FONT=Arial]HT GAZETE - Sibel HÜRTAŞ/ANKARA
TRT’nin tek görme engelli ses sanatçısı olan 50 yaşındaki Sema Önder, “sanatçı kadrosuna” geçirilmediği iddiasıyla TRT aleyhine Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde (AİHM) dava açtı. Önder, TRT’yi ayrımcılıkla suçladı ve 10 yıldır uğradığı kayıplar nedeniyle 100 bin Euro tazminat talep etti.
Dava dilekçesinde, “İdarenin müvekkilimi Türk sanat müziği sanatçılığı kadrosuna geçirmeme yönündeki tutumu, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’nin 14. maddesindeki ayrımcılık yasağının açık bir ihlalidir” denildi.
Sema Önder davasıyla ilgili olarak şunları söyledi: “1997’den bu yana yardımcı yapım elemanı kadrosundan sanatçı kadrosuna geçmek için mücadele veriyorum. 2008’de sanatçı kadrosu kaldırılınca 2009’da dava açtım. Davayı kazanamadım. İç hukuk çözemeyince son durak AİHM’ye başvurdum. AİHM’de kazanamazsam kaldığım yerden devam ederim. İlk defa bir engelli, sanatçı kadrosu için TRT’ye AİHM’de dava açıyor.” TRT yetkilileri ise Önder’in ayrımcılık iddiasını reddetti ve 2008 yılından itibaren “sanatçı” kadrosunun kaldırıldığını, mevcut 350 sanatçının kadrolarının korunduğunu belirtti
[/FONT]

ben yukarda chpyide eleştirdim dedimki mahkemeyi açan kişinin yardımcısyla görüştüm ona sordum yönetmeliğin durdurulması için niye mahkeme açmıyorsunuz diye oda dediki yönetnetmeliğin iptali için güya partiler anayasa mahkemesinde mahkeme açamazlarmış bence yalan hani ne oldu tsd mahkeme açıyordu yönetmelik iptali için acaba sus payınamı gittiler mahkemeden ses seda yok birde teyo eskiden 25 ocaktan önce direk olarak ailende 1 sgkl çalışan vardiye maaşın kesilmiyordu toplam eve giren gelir ozamanki muhtaçlık sınırını geçiyorsa bu maaşı alamıyordun ama şimdi öylemi bak yukarıda kare arkadaşımız yazmış abisi sgklı çalışıyor diye maaşını bağlamamışlar abisi sgklı çalışsada kardeşine bakmaya mecburmu 25 ocaktan önce böyle kurallar varmıydı bunları hatırlatmak ne zamandır siyaset oldu

sen bu yakınlarda inşaallah maaş alırsın ama şu yazıyıda oku ben yazmadım sen şimdi maaş aldıktan sonra onlar projelerini hayata geçirdikten sonra maaş elveda dediğin zaman görürüm seni teyo
[FONT=Arial]Online değerlendirme sağlanacak. Vatandaş, elinde raporuyla kapı kapı gezmeyecek'' açıklamasında bulundu.[/FONT][FONT=Arial]Bitmek üzere olan yazılımın kısa süre içinde uygulama konacağını belirten Aksoy, ''Birkaç gün deneme yaparız. Pilot uygulama yapılmayacak. Sonrasında tüm özürlü raporu veren hastanelerin tamamına genelgeyle bunu duyuracağız. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile yapılan işbirliği sonucunda, heyet raporları buraya online açılacak. Geçmişe yönelik raporlar sisteme girmeyecek'' diye konuştu.[/FONT]

ne günlere kaldık yazık
BAKAN'IN CEVABI KANSER HASTASI GENÇ KIZI AĞLATTI - HürriyetTV

Bunları çok önce olacağını yazmıştım ama kimse tınlamadı bile hak edildiğini düşünüyorum...

bio kardeş yinede öyle düşünme yapacak ne varki kimse yanımızda değilki baştakiler muhalefet stklar bir şey yapmadıktan sonra kişiler ne yapabilir

Akp iktidarı döneminde engelliler için çok şey yapıldı ,lütfen tüm yapılanları görmezden gelip sırf chp ye şirin görünmek için AKP'ye saygısızlık yapmayalım .Sayın Bülent ARINÇ'ın dediği gibi 10 yıl önce engelli hakları içler acısı bir durumdaydı ,şimdi çok iyi noktadayız ,umarım hergeçen gün daha da iyiye gidicek ,engelliler için destek veren ,çaba gösteren herkese teşekkürler.Başbakanımızın çabalarıyla umarım terör sorununda yakında sona erecek ,terör sorununun çözümüne destek olmak yerine köstek olan ırkçı kafatasçı zihniyetlere rağmen bu sorunuda çözebilirsek herşey daha güzel olur,eğer olurda birgün okurlarsa buradan Sayın Bülent ARINÇ'a ,Sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum ,muck ,muck:rolleyes:

serafim denen zatı muhterem aklı cinsellik gibi konulara işleyen arkadaşım
1: ben kendi adıma söyliyeyim chpli değilim ve olmadığımıda kaçdefa yazdım
2:chpy şirinlik yapan yok
3: sen akp ye şirinlik yapma
4: amacın ne kavga çıkarmakmı kavga çıkarmaksa burda olmaz ben bazen izmire geliyorum gelmeden önce sana haber veryeyim bir yerde oturup konuşalım amacına göre hareket edelim
5:aklının almadığı işlerede karışma, rica etsem senin açtığın konulardan biri varya cinsellik üzerine sen o tür konulara yoğunlaş o tür konularla uğraş olur mu arkadaşım çünkü anladığım kadarıyla ilgin bilgin o konulara daha fazla meyilli

ve ayrıca yukarda yazılı olanların hiçbirini ben kendi kafamdan uydurup yazmadım alıntı yaptığım sitenin ismini vermek isterimde burda doğru olmaz

birde herhalde sen çok ışık ablayı izliyorsun galiba onu izlemiyi bırak tavsiye ederim

Sayın Walera kötü söz sahibine aittir,bundan sonra sizin yazdıklarınıza yorum yazmayacağım ,lütfen sizde benim yazdıklarıma cevap yazmayınız ,uygarlık ve medniyet bunu gerektirir,size hayatınızın bundan sonraki bölümünde mutluluk diliyorum ,hoşçakalınız...:rolleyes:

serafim ben sana kötü söz veya hakaret etmedim ama sende şunu anlamıyorsun kaç defa yazdım chpli değilim diye hala beni chpli diye lanse ediyorsun bunu yapma yada yazma be arkadaşım

bende sana mutluluklar dilerim

Ne banka bırakacagız, ne fabrika,Ne de işletme. Liman da bırakmayacagız.Hepsini satacağız!"Kemal Unakıtan
"Sümerbank tarihten siliniyor. Elinde birşey kalmadığı için
ismini de kaldırıyoruz."

Kemal Unakıtan
SEKA İÇİN SÖYLEDİĞİ
"Staratejik yer imiş. Ne stratejisi, önemli olan müşteri bulmak.
Müşteri gece gelsin, pijamayla çıkarım karşılarına.
Seviyorum bu işleri arkadaş."

Kemal Unakıtan
ŞEKER FABRİKALARI İÇİN SÖYLEDİĞİ
"Kâr edeni de, zarar edeni de satacağız!"

Kemal Unakıtan
TEKEL İÇİN SÖYLEDİĞİ
"Babalar gibi satarız!"

Kemal Unakıtan
PETKİM İÇİN SÖYLEDİĞİ
''Ülkenin işgal altına girdiğini söylüyorlar. Gelsinler işgal etsinler!"

Kemal Unakıtan
Parayı veren düdüğü Çalar.
TÜPRAŞI Ruslara satar mısın, diyorlar. Satarım arkadaş"

Kemal Unakıtan
TELEKOM İÇİN SÖYLEDİĞİ
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 20 bin Dolar veren herkese,
TELEKOM'a ait bilgileri vereceklerini söyledi.
Burada utanç verici olan, bunu ima etmek için kullandığı cümle:
Binali Yıldırım; "20 bin dolar veren kızımızı görür" diyor.

Binali Yıldırım

LİMANLAR İÇİN SÖYLEDİKLERİ
Ne banka bırakacağız, ne fabrika,
Ne de işletme. Liman da bırakmayacağız. Hepsini satacağız!"

Kemal Unakıtan

VE SON...

İŞTE AK PARTİ'NİN ÜLKEMİZE YAPTIĞI BÜYÜK HİZMETLER...

Oğul Unakıtan'a yeni suçlama
Önce mısır ithalatı, sonra tavuk ve likit yumurta ile ortaya çıkan, babası hakkında TBMM’de üç kez gensoru önergesi verilmesine neden olan, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın oğlunun adı yeni bir olaya daha karıştı.
Türkiye’de sadece Abdullah Unakıtan’ın şirketine gübre hammaddesi fosforik asit için ithalatçı belgesi verildiği ve bu sayede tekel oluşturularak, gübre fiyatlarının yüzde 300 artmasına neden olduğu öne sürüldü.
Ankara’da toplanan ve TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın da katıldığı 7. Ulusal Tarım kongresinde konuşan Pankobirlik Genel Müdürü Mikdat Çakır, son bir yılda gübre fiyatlarında yüzde 300’e varan artışlar olduğuna dikkat çekti ve ‘’Nedeni nedir diye sorarsanız, Türkiye’de gübrenin hammaddesi olan fosforik asidi sadece bir kişi ithal edebiliyor da ondan’’ dedi. Çakır dinleyiciler arasından ‘’Kim o’’ biçiminde laf atılması üzerine isim vermedi ve sözlerine "Gübrede KDV yüzde 18. Barda, pavyonda ise yüzde 8, Makyaj malzemesinde de yüzde 18. Gübre ile makyaj malzemesi aynı" diye devam etti.
BAKANIN OĞLU
Çakır’ın ardından kürsüye gelen Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Yavuz Tezcan da, gübre ve mazot fiyatlarındaki artıştan şikayet etti ve "Gübrenin ham maddesi olan fosforik asit ithalatını, bir bakanın oğlu yönlendiriyor" dedi. Tezcan, sorular üzerine bu kişinin daha önce de mısır ithal ettiğini belirterek Abdullah Unakıtan’ı işaret etti. Oğul Unakıtan’ın fosforik asit işine gireceğini ve bu konuda girişimlerde bulunduğunu ilk kez AKP Balıkesir eski milletvekili Turhan Çömez gündeme getirmişti. Çömez "Balıkesir’de oğul Unakıtan, üç fabrika kurdu. Hem de bu iktidara muhalif bir Belediye Başkanının bölgesinde. Bu nedenle o belediyeye, Maliye Bakanınca 50 milyar yardım yapıldı. Ben o zamanlar mahrumiyet bölgesi Sındırgı Belediyesine Maliye’den para yardımı istedim. Beş kuruş göndermediler" dedi.
FABRİKA BANDIRMA'DA
Edinilen bilgiye göre Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın oğlu Abdullah Unakıtan'a ait olan AB Gıda, 2005 yılında, Bandırma'da 2 milyon 544 bin YTL'lik yatırım için Hazine'den teşvik belgesi aldı. Bu belge ile Abdullah Unakıtan KDV istisnası ve gelir vergisinden muafiyet sağladı. Tesis yılda 60 bin ton fosforik asit işlemeye başladı. Böylelikle gübre piyasasında tekel oldu. Food Grade Fosforik Asit Tesisi Türkiye'de bir ilk oldu. Fosforik asit rafinasyonu ile gıdada kullanılabilir fosforik asit üretimine de geçti. Bu fabrikanın deterjan sanayinde kullanılan Sodyum tripolifosfat da üreteceği bildirildi. Fabrikaya karşı çıkan köylüler bölgede sık sık eylemler de yapıyor.
ÖNCE MISIR
AB Gıda ve Abdullah Unakıtan’ın adı babasının Maliye Bakanı olduğu dönemde, yüzde 20 gümrük vergisiyle 4 bin ton mısır ithal ettiği ve bu ithalatın ardından vergi oranın yüzde 45'e yükseltilmesi ile gündeme gelmişti. Kemal Unakıtan bu mısırların oğlunun tavuk çiftliğindeki tavuklar için ithal ettiğini söylemişti. Daha sonra da likit yumurta olayı ortaya çıktı. 2005 yılının başına kadar yumurtanın KDV'si yüzde 8, likit yumurtanınki ise 18 idi. Abdullah Unakıtan'ın sahibi olduğu AB Gıda, likit yumurta yatırımı yapmaya başlayınca KDV de yüzde 8’e indi. Pastörize yumurta ticareti, mısır ticareti ve fosforik asit yatırımı gibi alanlarda faaliyet gösteren Abdullah Unakıtan AVEK Otomativ adlı yeni şirketi ve 15 milyon dolarlık bir yatırım ile de otomotiv sektörüne girdi. Bir süre önce de Abdullah Unakıtan, kremşanti üretmeye başlamıştı. Abdullah Unakıtan, kremşantiyi 'Lick' (yalamak, yutmak) markası ile çıkardı. Kardeşleri Zeynep Basutçu ve Fatma Unıkatan ile birlikte kendi 'aile şirketler grubunu' oluşturan Abdullah Unakıtan, yumuşak, alkolsüz içeceklerde, asit düzenleyici maya da üretiyor.
HIZLA BÜYÜYEN UNAKITAN AİLESİ
Abdullah Unakıtan'ın adı ilk kez İskerderpaşa cemaati mensuplarının ortağı olduğu Bedir Dış Ticaret adlı şirkette ortaya çıktı. 1981'de kurulan şirketin ortakları arasında Nakşi cemaatinin liderlerinden Eymen Topbaş'ın yanında Kemal Unakıtan da bulunuyordu. Unakıtan ailesi asıl büyümesini 2001 sonrası gerçekleştirdi. Abdullah Unakıtan ve aile fertlerinin sahip olduğu şirketler şöyle:
21 Ocak 2001: AB Gıda, ortakları Abdullah Unakıtan, annesi Aysen Unakıtan, kız kardeşleri Zeynep Basutçu ve Fatma Unakıtan.
8 Temmuz 2004: Avek, ortakları Abdullah Unakıtan, Hülya Paşalı ve İsmail Bostan.
4 Kasım 2004: Serab Gıda, ortakları Abdullah Unakıtan, eşi Hilal Unakıtan, Sedat Namdar ve Avni Üçkerdaşlar. Unakıtanlar bu şirketteki hisselerini geçen yıl devretti.
14 Ocak 2005: Telemobil, ortakları Abdullah Unakıtan, Mehmet Sarıbekiroğlu, Hilal Unakıtan, Sedat Namdar ve Fatih Subaşı. Yönetimi Temmuz 2005'te Unakıtan kardeşlere geçti.
19 Temmuz 2005: Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın kızları Zeynep Unakıtan ile Zeynep Basutçu, AB Gıda'nın Avrupa yakasındaki dağıtımını yapmak üzere FAB Gıda Limited şirketini kurdu.
22 Temmuz 2005: Abdullah Unakıtan Şenol Ayvaz ile birlikte SAB Makine Limited şirketini kurdu.

VATAN

unutmadık unutturmuyacağız

öncelikle herkese slm hiç kimsenin yorumunu okumadan sadece konu başlığına istinaden naçizane fikrimi yazmak istedim aslında pek bulaşmam siyasi konulara yada yorumlara ama konu başlığı ile ilğili olduğunu düşündüğümden yazma gereği duydum lütfen yazımdan sonra kimse polemik yaratmazsa sevinirim benim yorumum tartışmaya kapalı konu başlığı tartışmaya açık olmalı tüm yorumlar gibi bence tabi

terör denen belanın çözümü bu olmamalıydı bu hükümet tarafından yapılanlar bükemediğimiz eli öpmeye benziyor
bazı zamanlarda bu kürt sorunu olarak dile getiriliyor olsada bence alakası yok bu tamamen pkk sorunu kürt sorunu değil hükümet abd yi çok sever keşke birazda abd nin kendi ülkesinde teröre davranışını örnek alsa ama bu ayrı bir tartışma konusu tabiki çünki bizde terörü destekleyen zaten abd

eski bir abd li bakana sorulmuş abd yi bukadar büyük ülke yapan nedir diye
cvp .....bir içimizdeki hainleri hızlı bir şekilde bulur ve yok ederiz
diğer ülkelerdeki hainleride hızla bulur ve onların başına getiririz (bu söyleyiş bana ait değil polemik konusu yapmayalım lütfen)

abd nin kendi ülkesinde ki teröre ne yaptığını
birde bizim ne yaptığımızı şöyle bir göz önüne getiriyorumda biz maaş bile bağlamışız ve daha sayamadığım neler nelerrrrrrr hepinize saygılar

boodi yazdıklarına harfiyen katılıyorum geçen günde bi sitede bir şey yaıynlanmıştı bende onu yazayım rusya teröristlerle anlaşma yapmaz onları yok eder altındada vilademir putin imzası vardı

turan kardeş ben defalarca yazdım inacım gereği hiç bir partiye oy vermem akp ilk önceleri hangi kültürden geldi sonra ne oldu ALLA FAİz'i kebair günha sayarken bu ülkenin başbakanı faiz bu ülkenin gerçeğidir dedi peki el maide süresinin 44. ayetinde ne buyrulur ALLAHIN İNDİRDİKLERİYLE HÜKMETMEYENLER KAFİRLERİN TA KENDİLERDİR ALLAH BU SUREDE böyle buyuruyor zate sıkıntı şurda islami öğretilerden gelipde sonra değişmesi sen zannediyormusun akp sadce o yları tek başına aldı sadetin oylarını aldı mhp nin oylarını aldı ama onlar beni alakadar etmez ben şuna bakarım yaptıkları işler ne kadar islami e bakıyorsun yıllardır islamı savunanlar islam ordularıyla savaşsın diye kurulan şövalyelerin ünvanını kabul edebilyorlar yani ya en basiti YÜCE ALLAHIN KEBAİR GÜNAH DEDİĞİ bunları işlerken ölenin direk cehennemlik olacağını söylediği bütün günahlar bu ülkede serbebst en üzücüsüde zinayı suç olmaktan kim çıkardı

sonra yukarda demişsinki söylediklerinin bazıları doğru yalan olan hangisi turan kardeş şumu gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz, uyduruk bahanelerle maaşların kesilmesimi, daha çok şey sayarımda boş ver

ben delilsiz konuşmam kimsenin hakkınıda yememeye özen gösteririm yaşım 43 bu zamana kadar sağcılar ile solcular arasındaki gördüğüm tek fark ne biliyormusun hükümeti yönetirken sağcılar ALLAH ALLAH diye götürdü solcular yALLAH yALLAH diye götürdü tek fark o

turanterbiyesizlik yapma ben sana kardeş diye hitap ediyorum sen bana oğlum diye önce hitap şeklini düzelt işine gelmiyorsa benim yazdıklarıma yorum yapma başka form aç akp yalakalığını orada yap kafamı bozma edep sınırlarını zorlama

[FONT=Comic Sans MS] AKP, beklemediği önemli bir çoğunlukla iktidara gelince, bu yetkisini kötüye kullanarak, ”Para fonu” ile yaptığı anlaşmalarla ülkeyi, Cumhuriyet tarihinde benzeri görülmemiş bir borç batağına soktu. Ülkemizi başka türlü kuşatamayan ve bir çok konuda söz geçiremeyen yabancılar, borç verip harcatarak ve sonra da kısarak, ülkemizi ve hepimizi adeta “hacir” altına aldılar.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]AKP ve yandaşları, aldıkları borçları yatırımlara harcamak, böylece ülkenin ve dolayısıyla halkın kalkınması için kullanmak yerine “hiç ederek”, adlarındaki “adalet”i de, “kalkınma”yı da, bir kere daha yok ettiler.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Vakıflar Kanunu’ndan tutun da, Petrol Kanunu’na kadar çıkardıkları pek çok kanunla, “Avrupa’ya uyum” adı altında, Türkiye’nin milli çıkarlarını yabancılara peşkeş çektiler.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kürt meselesi” tabirini ilk defa kullanarak, bu konuyu hakikaten “mesele” yaptılar ve Türkiye’nin başına “bela” ettiler. AKP iktidarı devam ettiği takdirde, ülkenin bölünmesi ve halen var olan Kürt devleti’ne topraklarımızın bir bölümünün katılması, önlenemez hale gelecektir. Baksanıza,TBMM deki bölücü Milletvekilleri, Kürdistan’ın Türkiye içindeki sınırlarının çizildiğini bile, artık açıkça söylüyorlar.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] Kürtleri destekleyen ve TBMM’ye kadar uzanan bir siyasi oluşum, bu iktidar dönemindeki kadar bölücü çıkışlar yapmamıştır. Ordunun üst komuta kademesi, sırf bu sebeple TBMM’ ne girmemekle, yerden göre kadar haklıdır
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Hiçbir iktidar döneminde, bu iktidar kadar “ordu”yu ve “ yargı” yı yıpratan bir tavır sergilenmemiştir. Ve, ”yargı bağımsızlığı” bu kadar hırpalanmamıştır.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Anavatan iktidarı dahil, hiçbir iktidar döneminde bu kadar büyük yolsuzluklar yapılmamış ve ülkenin varlıkları bu denli talan edilmemiştir. Buna rağmen onlar, kendilerine “AK Parti’yiz” dese de, halk sadece AKP demiş ve sırf bu sebeple kendilerine yakışmayan“AK”sözcüğünü kullanmak istememiştir.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] Hiçbir iktidar döneminde “özelleştirme” adı altında ülkenin milli varlıkları yandaş yerlilerle yabancılara, bu denli talan edilir gibi peşkeş çekilmemiştir.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]İstedikleri her tavizi kolayca koparan batılı ülkeler, Başbakanı yere göğe sığdıramayınca, o ve yandaşları bunu büyük bir saflıkla, “Türkiye’nin itibarı” olarak yorumlamışlardır. Oysa, bir NATO Genel Sekreteri seçiminde bile, Türkiye’nin tavrı ciddiye alınmamıştır. Ve Türkiye, hiçbir uluslararası platformda sözünü geçirememiş ve büyüklüğünü gösterememiştir.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kamu yönetiminde, hiçbir iktidar döneminde bu iktidar kadar savurgan bir tutum sergilenmemiş, dış geziler düzenlenmemiş ve “Devlet malı deniz, yemeyen domuz.” sözü geçerli olmamıştır. Başta Valiler olmak üzere, iktidardan nemalanan herkes, hiçbir dönemde devletin malını ve parasını hizmet için değil, lüks ve sefahat için bu denli savurmamıştır.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Milli görüş’ten kopup, milliyetçi “merkez sağ” bir parti olduklarını söylemelerinin aksine, AKP tam bir “marjinal” parti olarak kendini göstermiştir. Bu iktidar döneminde yüce dinimiz, had safhada sömürülmüştür. Bu durum, en yüksek yargı organı tarafından, ayrıca tescil edilmiştir.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]l
aik devlet düzeni, hiçbir dönemde bu kadar yara almamış, tarikatlar devlet işlerine bu denli bulaştırılmamıştır. Keza, Milli Eğitimin “millilik vasfı” da, bu ölçüde hırpalanmamıştır.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Hiçbir iktidar döneminde, devlet kadroları bu kadar militanla doldurulmamış ve hiçbir dönemde kamu kesiminde, böyle büyük ölçüde bir kadrolaşma yaşanmamıştır,
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Basın-yayın organları, hiçbir dönemde bu denli taraflı yayın yapmamışlar ve hiçbir dönemde bu denli “yandaş medya” yaratılmamıştır.
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] Ve, hiçbir siyasi iktidar, bir gün hesap vereceğini düşünerek, bu kadar “gözü kara” hareket etmemiştir.

[/FONT]

yani bu kadar yazdığımdan bunu çıkardıysan bravo ben sadece şeri hükümlere YÜCE ALLAHIN İNDİRDİĞİ ANAYASA OLAN KURANI KERİME VE ONUN SÖYLEDİKLERİNEinanırım

daha dün burda bi formda okudum milletinmaddi sıkıntısı okadar çok ki 10 çocuklu bi baba aynen şunu yazdı formda eşimden ayrılsamda engelli kızımın maaşı tekrar bağlansın diye artık düşün ne hale geldi millet bu hale milleti başka parti mi getirdi acaba

baba emekli olmuş 650 tl alıyor askerlik borçlanması yapmış kendi de engelli ama engelli kızınında maaşını kesmişler adaletin neresinde var bir engelliyi anne veya babanın gelirlerine bakarak o engelliyi onların eline bırakmak bak bi başka arkadaşta şöyle yazmıştı ben kaç zamandır babamla konuşmuyorum şimdi babamdan nasıl para isterim adaletmi bu

kardeşim benim konum akp chp mhp değilki tamam onların zamanındada çok şey yapıldı dediğin doğru bankaları bir günde boşalttılar haklısın ama onlar geçmişte kaldı ben geçmişte yaşamıyorumki ben bu günde yaşıyorum beni bu gün yapılan haksızlıklar ilgilendiriyor adam diyorki bu devleti engellilere sömürtmem nasıl sömürüyoruz çok merak ediyorum ben belden ameliyat olmadan önce bir şey indirip kaldırdığım zaman belim ağrırdı şimdi yürüsem bile belim ağrıyor ameliyat olduğum hastane dışında kaç tane hastaneye baş vurdum belindeki platinler gevşeme yapmış dediler git ameliyat olduğun hastane tedavini yapsın diyorlar ameliyat olduğum hastaneye gidiyorum yok öyle bir şey sana yalan söylemişler yapacak bir şeyimiz yok diyorlar gidiyorum diğer hastanelere beni siz tedavi edin olmaz biz o sorumluluğa giremeyiz diyorlar soruyorum ameliyat olduğum hastane yıkıldı ne olacak hastane yıkılsın ozaman gel diyorlar uykusuzluk için gitmediğim kullanmadığım ilaç kalmadı sen bilmessin şimdi barbitürat gurubu kullanıyorum o bile zorla 4 saat uyutuyor bunları sgk ya özürlüler daire başkanlığına şkayet ediyoruz hep boş bak sana bi örnek daha vereyimde ben ist mesl hastalıkları hastanesinden meslek hastalığıdır diye rapor aldım sana şunu sorayım madem rapourunu kabul etmiyeceksiniz o hastane niye var ist mes hastanesi amerikan sağlık bakanlığınamı bağlı onlarda biliyorlar mahkeme açsa çok uzun sürer öylesine uğraştırıyorlar halka hizmet hakka hizmet anlayışından bayağı bi uzaklaşıp akpye hizmet başbakan ve onun ailesine hizmet anlayışına geldiler

ha bu soruyı bana soruyorsan ben gelenlerin hiç birinin ALLAHIN İNDİRDİĞİ HÜKÜMLERLE hüküm ediceklerine inanmadığım için ben oy kullanmıyorum ama sen yapılanlar hoşuna gidiyorsa istediğin yere ver ben sebebini söylediğim nedenden dolayı oy kullanmam rahmetli timurtaş hocanın çok güzel bir sözü vardı geçen günde yazmıştım yeryüzünde değişmeyen hala 2 şey kaldı biri hindistandaki ineklerin dokunulmazlığı diğeri tcdeki m vekillerinin dokunulmazlığı ama ne ge güzel engelliler kanunu değişiyor istedikleri kanunları kendi isteklerine göre değiştiriyorlar

peki ALLAH için yazalım düzel di diyorsun 1: herkesin aile hekimi olacak dendi parasız olacak dendi ama şimdi aile hekimi reçetesi 3 tl ve her artı kutu başın 1 tl ödüyorsun 2:ilaç yazdırıyorsun %20 sini ödüyorsun ama sgk o ilacın falan mitarını ödemiyor o miktarı sen ödüyorsun 3: dr un yazdığı ilaçlar piyasada yok 4 aile hekimliklerine randevu geliyor aile hekimine randevu alacağıma hastaneye randevu alırım 5. ALLAH aşkına yaz hangi hastanede güzel bir muayne dr tarafından güler yüz var sonrada drlar veryansın yapıyor şiddete uğruyoruz 6: kamuhastaneler birliğini bi araştır ileriye yönük acaba halk için iyimi olacak kötümü k hast birliğinin başında yönetici var ya sağlıktan kar elde etmek istiyen bir hükümet var nerde insanlık değeri artık paran kadar sağlık devri olmaya başladı eskiden hiç olmazsa bu kadar sorun yoktu ya ben olaya sağlık açısından bakıyorum çocukken sgk hastanesine gittiğimizde hiç para ödemezdik sadece ilacın %20 sini öderdik çıkardık şimdi sen dersin sıra vardı falan tama sıra vardı ama ozamanlar drlar hastalara daha iyi bakıyorlardı şimdi hastaneye gidiyorsun adam senin yüzüne bakmadan neyin var diyor artık muayne diye bir kültür kalmadı

Duran kardeşim belliki akp sempatizanısın ben chp li felan değilim bunu baştan belirteyim hükümeti eleştirirken insanlar eksiklikleri dile getirirken neden kendinizde bir hükümeti savunma ihtiyacı görüyosunuz anlam veremiyorum waleranın söyledikleri doğrudur. Eskisi yenisi yoktur devlet kaşıkla verir kepçe ile alır birileri memnun edilirken birileri mağdur olur tıpkı engelliler konusunda olduğu gibi dün din istismarı yapılarak siyaset yapılıyordu. bugün duygusal olan milletimiz engellilerin durumlarını ortaya koyarak siyaset yapmaya çalışıyorlar. çünkü artık siyaset tıkanmış kandırılacak mesele durum kalmamıştır.Birileri maaş almaya devam ederken diğer kardeşlerimizin yeni getirilen hesaplama sistemi ile maaşları kesilmiştir bunun neresi doğrudur, Bir sakatlık cetveli çıkarıldı ve bir çok engelli kardeşimiz bir gecede kağıt üzerinde engelsiz duruma getirildi bunun neresi adalettir sence hangi vicdana ve dine sığar sence bireyler olarak bir fayda görünce işimize yarar bir iş olunca rahatız ama diğer hakları yenenleri savununca kendinizden örnek vermek veya cumhuriyet tarihine girmek kıyaslamak saçmalıktan öteye gitmez dünkü yöneticilerinde hala hükümet içerisinde vekil olduğunu unutmayınız birçok milletvekili sayarım ki ogün o düzeni savunup bugün bu düzende mücadele etmekte olan tamamen koltuk tamamen dış güç yalakalığıdır olanı biteni iyi analiz ediniz lütfen bu ben dahil herkes için geçerlidir...

1997 de omurilik ameliyatı oldum ve bir kuruş para ödemeden çıktım şimdi yatıp aynı ameliyatı olsam birçok ek ödeme kalemi olduğu için sıkıntı yaşardım eminim...

turan kardeş inan 2002 den daha fazla acı şeyler yaşıyoruz bu gün hala hastanelerde kart veren dr lar onunda yolunu bulmuşlar şöyle devlet hastanesinde çalışan dr özelde çalışan drun kartını veriyor ona gidildiğnde o devlet hastanesinde çalışan dr da para kazanıyor sanmaki 2002 den şuan çok daha düzgünüz merak etme fazlası var eksiği yok

turan bak bu öyle olmayacak bi konuya ikimizde yorum yaptık diye ikimizde o konudan yasaklandık kardeş be benim açtığım konulara yorum yapma ben sabit fikirli falan değilim kaç defa dedim benim derdim akp mhp chp değil şuanki haksız ugulamalar bak yine uyarı alacaz sen konuyu akp konusu haine dönüştürüyorsun yönetim bundan sıkılıyor seninde akpnin hoşuna giden yönleri varsa şöyle bi başlık açıp akpnin yaptığı iyilikler diye bi form aç ama burada yazıpta konuyu akp konusu gibi gösterme yada rahatsızsan benim yorum larıma değerli yorumlarını yazma sevgili kardeşim

bio gerçekleri dile getirmiş :1997 de omurilik ameliyatı oldum ve bir kuruş para ödemeden çıktım şimdi yatıp aynı ameliyatı olsam birçok ek ödeme kalemi olduğu için sıkıntı yaşardım eminim..
harfiyen katılıyorum bio arkadaşım

buyrun şu haberi bi izleyin ha bide bu günkü manşetler muhterem aptullah öcalan hocaefendi beyanat vermiş chp destek vermezse süreç biter
Bursa Valiliği'nde şok T.C gelişmesi - Bursa Hakimiyet - Bursa - Bursa Haber - Son dakika - haber de

hani tc ibareleri kaldırılmıyordu ne oldu

TC olayından haberim yok
TC’nin kaldırılması olayından hiç haberim yok. Bursa’da valilik dediğimiz zaman Rusya-İngiliz valiliği mi akla gelecek? İngiltere’de falan bu yerlerde sadece numara yazar. Ama bu karar alındıysa, arkasında durulmalıydı. Bu arada sosyal medyayı en az onlar kadar iyi kullanalım. haberi yokmuş acaba valiler kendi kafalarına göremi devletle iligili bi olayı çözerler birde bu karar alındıysa arkasında durulmalıymış

sayın başbakanın söylediği bu karar alındıysa arkasında durulmalıydı sözüne karşılık bursa valiliği kararın arkasında durmadığı için ozaman suç işlemiş oluyorlar

[FONT=sans-serif]eskiden devletini sevenler ve devletini sevmeyenler vardı, şimdi devletin sevdikleri ve devletin sevmedikleri var."[/FONT]

ben bilmem devletim bilir pardon eşim bilir;) turan yılmaz

onu orayada ben getirmedim siz getirdiniz ben oy falan kullanmam

yani okadar akp yi seviyorsunki yukarıdaki tc haberine niye yorum yapmıyorsun akp sevgisi okadar gözlerinizi kapatmışki gerçekleri bile konuşamıyorsun turan yılmaz sana şunu sorayım valilkler nedemek nereden anlıycaz valiliğin nereye hangi ülkeye bağlı olduğunu turan yılmaz

aptullah öcalan hzretlerinin istediklerini yapıyorlar birazda engellilerin isteklerini yerine getirsinler birileri tvlerde erken emeklilik diye bir konu açmıştı maliye bakanımız hz mehmet şimşek son noktayı koydu gündemimizde böyle birşey yok olursa çok fena açık veririz dedi

turan be herkes anlıyabildğiini beynin algılaya bildiği kadarını anlar sen benim yazılarımı anlamak için fazla uğraşma derim çünkü neden şimdi senin beyninde sana göre doğru olan şeyler vardır ama o doğrular yanlış çıkar sağ lob ile sol lob arasında uyuşmazlık çıkarki bu fena ALLAH korusun beyinsel bir hastalık geçirmene sebep olur

ELHAMDÜLİLLAHKİ kominist değilim bu istinadı neye göre yapıyorsun anlamadım diyorum sağlob sol lob çatışması yaşabilirsin baksana bukadar yazımdan beni komünist ilan etmişsin LAİLEHE İLLALLAH MUHAMMEDUN RESULULLAH

[FONT=sans-serif]eskiden devletini sevenler ve devletini sevmeyenler vardı, şimdi devletin sevdikleri ve devletin sevmedikleri var."
çok güzel bir söz ve ne kadar doğru[/FONT]

ya bak tespit lerimde ne kadar haklıyım akap sevgisinden ne yapacağını bilmiyorsun bana demişsinki muhalefetin yanında kal belki emek bulursun yoo ben ne muhalefetin ne iktidarın yanındayım ben sıratı müstaikym üzere olmaya uğraşıyorum ama sen hz akp nin yanında kal seni ya cennete koyarlar yada ekmek verirler bir zamanlar akpliler değilmiydi peygamber gibi adam diye sayın başbakan hzreti tayyip erdoğana demekki sen bayağı bi nemalanıyorsun ama bu yaptıkların yetmez onlarca gazete onlarca derdige akpyi kötülüyen yazılar var hz akpnin gözüne gireceksen daha fazla çabalamalısın bunlar az

hz akpyi burdan savunmakla bir şey olmaz miilyet gaztesinin ulusal kanalın halk tvnin önüne dikil onlara hesap sorki hz akp sana ya ekmek versin asgari ücretini arttırsın yada cennete göndersin burdan yazmakla olmaz be güzel kardeşim

oy moy bunlar benim ne derdim ne konum beni alakadar etmez beni alakadr eden yaşadığım zamanda yapılan yanlışlıklar bakmuhtaçlık sınırı234 tlymi çıkıyor formunda bi haber paylaştım hz akpnin hükümet olduğu şu zamanalarda zihinsel engelli çocuğun üstünü vicdansız öğretmen nasıl çayı dökmüş valiklikte soruşturma başlatmış , mış miş hz akp sence bu konuyu kaç sende çözer o kunuyu bi oku

yada o forma kadar gitme şimdi yorulursun aynı konuyu burayada yazayım
Engelli öğrenciye öğretmen zulmü
http://www.ihlassondakika.com/haber/Engelli-ogrenciye-ogretmen-zulmu_543229.html#

[FONT=Verdana]Gülay G., [/FONT]“Engellilere sahip çıkıyoruz diyorlar. Böyle mi korunuyor engelliler? Alanında 10 yıllık uzman bir eğitimci benim çocuğumun üzerine çay dökerek mi eğitim veriyor? Devletimiz bu öğretmenleri böyle mi eğitiyor? O gün okula gitmemiştim. Çocuğum engelinden dolayı öz bakım becerilerini yapamıyor. Milli Eğitime ve savcılığa dilekçe verdim. Süreç ne kadar devam eder bilmiyorum ama kendini ifade edemeyen öğrencilerin üzerine çay döken bir öğretmen hala o okulda eğitim veriyor”[FONT=Verdana] dedi.[/FONT]
[FONT=Verdana]Öte yandan Valiliğin olayla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi

[/FONT]

burada vaililik kelimeside önemli acaba t.c vaililiğimi yoksa sadece valilikmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt