Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AKP'nin yaptıkları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..... bune

yadığımımı o ne

ha yada hizbullaçı dersiniz yada dhkpccisimi dersiniz hakkımda hz akp ajanı yadah ibda c hangisiylesuçlarsınız beni?

bende zembelek yokki ben kıvırmasını sizler gibi bilemem demin beni birşeyleri karalamakla iftira atmakla aldatmakla itham ettin hadi açıklasana neydi onlar hz akp ajanı bırak hz akp ajanlığınıda yaptığın müfteriliği yaz burda konuyu çarpıtma

hiçbiride abuk sabuk değil ya sen boş işleri bırak iftira attığım karaladığım şeyleri anlatsana

silmezzsem şikayetmi edersin ergenekoncumu dersin ibda ccemi dersin yada hizbullahçı dersin benim için neyle suçlarsın çok merak ettim

demekki siz hz akp de sözleri geçen insanlarsınız baksana bayağı bir tehdit vari konuşuyorsun ama bizim korkumuz yok

neyse biraz bekle akşam ezan vakti namazı eda edelim konuşuruz olurmu osmanlı düşmanı

bak ama olmadı ben namaz vakti dedim hemen arkamdan yazmışsın tartışmanında biraz saygısı olur osmanlı düşmanı 2 dakka bekliyemedinmi geldim o boş şiir leri falan bırakta deminden beri yazıyorum anlatamıyorum sen beni bir şeyleri karalamakla bir şeylere iftira atmakla suçladın bende ispatla dedim ya niye kıvırıyorsun şu iftiralarımı karalamarımı bir yaz fuzuli adından belli fuzuli gereksiz, gereksiz şeylerle iştigal etmiyelelim bir konu açtın iftira dedin onları anlat
[FONT=arial]Kula bela gelmez[/FONT]Mevla[FONT=arial] yazmazsa. [/FONT]Mevla bela yazmaz kulu azmazsa[FONT=arial]. bu sözlerde sana ait değil tarikat dünyasının sözleridir
[/FONT]

[FONT=Arial]Allah dostu odur ki nefsine tek pay biçmez. Kırk yıl bir ekşi ayran özler de onu içmez.[/FONT]

[FONT=Arial]Akıldan büyük nimet, zekâdan da ağır yük tanımıyorum.[/FONT]

[FONT=Arial]Allah, Izdırabını çektirmediği şeyin, nimetini vermez.[/FONT]

[FONT=Arial]Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.
[/FONT]
[FONT=Arial]Bu gidişle utanmaktan utanan bir nesil gelecek.
bak bunlarda üstad necip fazılın güzel sözleri boş değil öğüt al[/FONT]

bu topraklardan silemediği pkk ile pazarlık yapmasına
topraklarımızı parsel parsel yabancılara satmasına
işçiye 750 tl verip kendi yandaşlarına milyarlarca maaş vermesine
ATATÜRK adını birkez olsun ağzına almamasına
veee daha onlarca hatasına da verecek bir cevap varmı

hiç bir hükumet iktidarında halk cumhuriyete bu kadar çok sahip çıkma bu kadar cumhuriyet mitinği yapma ihtiyacı duymamıştır bunun nedenide cumhuriyeti tehdit unsurlarının oluşmamasıydı ama artık malesef akp sayesinde oluştu
TC kaldıracakmış türklük kaldırılacakmış allah aşkına gözünüzü açın

hollanda yakın geçmişte denizi doldurup binlerce metre kareyi sınırlarına topraklarına katıp tarım arazisi yapıyor ve dünyanın en büyük tarım ülkesi oluyor bir ne yapıyoruz topraklarımızı yabancılara satıp tarımı öldürüyoruz insanlar sadece ama sadece tüketen toplum haline getirildi üreten yok ülkede farkındamısınız ağzınıza çalınan bir parmak baldan başka bişeydeğil yukarıda sayılanlar [SIZE=3]üretmeden tüketen bir toplum olmuşuz bu felaket demektir[/SIZE] ama görebilene

ATATÜRK adını birkez olsun ağzına almamasına
veee daha onlarca hatasına da verecek bir cevap varmı
evet var boodi niki kalenderşah ama tarihteki kişiliği osmanlı düşmanı olan kişi

Konu dağılmış maalesef ....

Bu şiirin amacı hakaret ise yanlış yapıyorsunuz nedir bu şiiri buraya yazmanızdaki amaç açıklarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt