Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akrabalar engelli olduğumu ve aylık aldığımı öğrenmiş!

İstorika

KVKK ile alakalı bir avukata danışın ve kişisel verilerinizin gizliliğinin ihlal edildiği gerekçesiyle dava açın veyahut CİMER'e şikayet edin eğer o memurun ismini biliyorsanız. O uzaktan akraba olan şahıs muhtemelen ya evraklar arasından giriş yaparken sizin isminizi gördü ya da listelerde bir yerlerde denk gelmiş olmalı ama yine de kimsenin bilgisini açığa çıkaramaz, bilginize.

Ama ben bunları yapmak istemiyorum, öyle oturup insanların benim onurumu zedelemesini tercih ederim derseniz de orası sizin bileceğiniz iş. Şahsen benim de psikolojik problemlerim var ancak kimsenin benim kişisel bilgilerimi paylaşarak onurumu zedelemesine izin vermezdim açıkçası.

İstorika

Maalesef öğrenilebilme ihtimali var. Zira, bazen şikayet evraklarında ad geçebiliyor. Örneğin ben 2017-18 yılları arasında 9 ay MEB evrak dağıtımda staj yapmıştım, o zamanlar Cimer'den gelen şikayetler toplandığında, evrak dağıtımda şikayet edenin adı soyadı gözükür şekilde dosyada detaylıca tüm bilgiler yer alıyordu. Tabii şuan 2021 yılındayız ve KVKK konusunda kamuda ilerleme ne şekilde bilemiyorum zira memur değilim.

bu durum seni rahatsız ettiği için ve kafana taktığın için zaten maaş alıyorsun yani çok normal bir şey, kafana takma desem o zaman sağlıklı olmuş oluyorsun taktığın için de hasta oluyorsun alman gerekiyor aha paradoksa bak ya :D

şimdi ruhsal olarak bazı şeyleri dert ettiğin için psikolojik olarak hasta oluyorsun yani şu an bunu normalde kafana takmaman lazım bu durumu fakat bunu kafana taktığın için de hasta oluyorsun yani bu durumda anormal bir şey yok ama bu seni rahatsız ediyor.. etmemesi lazım çünkü engellinin bir hukuksal anayasal bir hakkı ama sen bunu bile bile dert ediyorsun buda seni hasta yapıyor harbiden olaya bak ya :D hahahaha

Maaş almayan engelli olarak bilinmektense maaş alan engelli olarak bilinmek daha iyidir herkes paraya bakıyor şimdi .

İstorika

Bu önemli mi sence? Senin ruhsal sıkıntını sağa sola anlatan birini düşünmek fazla incelik değil mi?

Hepsini geçtim, bu konuda senin akrabanı senden başka kim şikayet edebilir ki zaten?

GaribanÖğretmen
Haklısınız. Ama beni engelleyen bazı durumlar var. O yüzden ne yapacağımı bilemez bir durumdayım..

ALBiNOGER
Şikayet edenin kimliği belli olmasa çok iyi olurdu..

çünkü engellinin bir hukuksal anayasal bir hakkı ama sen bunu bile bile dert ediyorsun buda seni hasta yapıyor harbiden olaya bak ya :D hahahaha

Komik mi?

Aynı şeyi tekrar edecek gibi oluyorum ancak istersen ben şikayet edeyim sorun değil, değil de sonuçta o pek şahsiyetli akraban demeyecek mi kim @İstorika yüzünden beni şikayet ediyor? Yani olay tamamen sende bitecek, nasıl istersen.

Üst Alt