Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aktif manuel tekerlekli sandalye nereden bulabilirim?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar neten cok bakdım ama pek bulamadım ya bana arac ıcıne rahat gıre bılcek kulanıslı aktıf spor sandalye lazım 0 veya ıkıncı el ola bılır nerden bula bılırım veya sparısle getıtıre bılırım yardımcı ola bılırmısınız..

aradım sandalye sırt kısmı katlana bılır tekerler çıkartıla bılır vs yanı rahat cıkarıp taka bılcegım arac ıcıne ala bılcegım bır sandalye arıyorum arkadaslar kısaca bu .. tesekuler sımdıden

sevgili arkadaşım ottobock marka aktif sandalyeleri inceledinmi aktif sandalye içinde ölçüye göre sipariş verilip yapılan sandayelerden avangartı tavsiye edebilirim sırt kısmı yatmıyor ama belin güçlüyse sırt kısmı kısa yaptırılabilir 8 kilo agırlıgında istersen daha fazla bilgi verebiliriz .fiyat konusunda en hesaplı motus var

Paradan haber ver sen :)

http://www.engelliler.biz/forum/tek...tekerlekli-sandalyesi-turkiyede-panthera.html

Panthera_X_7.jpg

Ayrıca Panthera U2 Light modeli de var. Fiyat olarak üsttekine göre çok daha uygun:

Özgür Bedenler
Panthera_u2_light_2_large.jpg

slm hocam ya sandalye guzel ıstedım gıbı bırseyde fıyat lıstesı yok nasıl ulasa bılcez fıyat ılstesıne:(

selam arkadaşım telefon numaranı verebilirsen arayalım

ali akay;

bıldın bı adres varsa verırsensevınırım kardes ..

merhaba arkadaşım, eğer Panthera larımızdan beğendiğin bir sandalyemiz varsa deneyebilirsin. panthera x sadece 2,1 kg ve panthera u2 ligth ise 3,8 kg. denemek istediğiniz sandalyemiz varsa lütfen çekinmeden arayın, alıp almamanız sorun değil, deneyin fikriniz olsun.
selamlar

guzelde arkadasım fıyat cokk ya 11 bın tl 7 bın tl gıbı :( hanı onu alcak gucde deyılım kendı butceme gore bırseyler arıyorum 1.5 2 bın gıbı ama bu sartlarda zor sanırım

nowa kardesım ya sneın sandalyeyı dusundum ama cok yıpranmıs kardesım hanı alsam benım ısımı gormez oo:(

arkadaslar tekrardan dıyroum arac ıcıne rahat tek basıma parcalıyıp ala bılcegım bır sandalye alırıyorum hafıf vs ıkıncı el sıfır

o soylediğin fiyat için imc medikale bak en ucuz onlarda var çin malı.. 1000 TL civarı 1100 falan galiba
birde otto bock motus var 1200 EUR gibi bir fiyat olması lazım..

merhaba Quarizma arkadaşım.
haklısın Panthera özel bir ürün ve her özel ürün ve marka gibi fiyatıda yüksek. ve panthera nın fiyatlarını biz belirleyemiyoruz. panthera her ülkede ve her bayiide aynı fiyat politikasını uyguluyor.
eğer siz daha uygun fiyatlı aktif bir sandalye istiyorsanız size şunları önerebilirim: belirttiğim ürünleri gene bizden tedarik edebilirsiniz.

1. delux model aktif görünümlü tekerlekli sandalye, 12 kg : 884 tl zgr Bedenler - Online Sat Maazas, Tekerlekli Sandalyeler, Manuel Tekerlekli Sandalyeler, zellikli Tekerlekli Sandalyeler, Belmo, Deluxe Aktif Grnml Tekerlekli Sandalye

2. bischoff & bischoff alman malı revolution aktif sandalye, 10,8kg ve 5 yıl garanti : 3150 tl zgr Bedenler - Online Sat Maazas, Tekerlekli Sandalyeler, Manuel Tekerlekli Sandalyeler, zellikli Tekerlekli Sandalyeler, Bischoff & Bischoff, Bischoff & Bischoff Aktif Tekerlekli Sandalye

3. sunrise medical, quickie modellerini mart ayından itibaren sitemizden satın alabilirsiniz. ürünler şu an yüklenmekte. fiyatları tahminen ortalama 3000 - 7000 arasında olacağı tahmin ediyoruz.
Quickie Manual Wheelchairs | Active Folding Wheelchairs | Quickie Life
Quickie Helium - Efficient Driving Technology

umarım faydalı olmuşumdur.
özgür bedenler

delux model aktif görünümlü tekerlekli sandalye, 12 kg : 884 tl
satışlarınızda bu fiat üzerinden kaç taksit yapıyorsunuz??

delux model aktif görünümlü tekerlekli sandalye, 12 kg : 884 tl
satışlarınızda bu fiat üzerinden kaç taksit yapıyorsunuz??

ok şimdi gördüm:)

selam nova kardes dedıgınn imc medikale bakdım imc 608 modelı tam bana uygun ama beden sıkıntısı var sanırım 38 beden ve imc 8000 modelı ıstedım gıbı ama sırt kısmı katlanıyormu bılmıyorum ogun baska bır sıteden bakdım ben 608 modelıne yetkılı kısıyı aradım onunda pek bılgısı yokmus medıkalcı arkadasdan bılgı alıp doncegını soyledı ama gıdıs o gıdıs.:) dedıgın gıbı 1.100 tl 608 modelı ama ınsalh bana kucuk deyıldır ...

şirin arkadas dedınız Otto bock modelı dusuncem arasdırcam saolun..

özgürbedenliler 7 arkadasım saolun ılgınız ıcın delux model uygun ama dedım gıbı arac ıcıne rahat ala bılcegımı sanmıyorum o sandalyeyı benım aradım hafıf sırt kısmı katlana bılen bır sandalye arıyroum dıyerlerıne bakarsan ıstedım gıbı ama fıyatı uygun deyıl 3 bın tl le 7 bın tl .:( butcemı sarsar bılgınız ıcın tesekurler ama imc nın su 608 modelıyle 8000 modelını arasdırcam bakalım ınsalh ıstedım aracı bula bılırım :(

ımc medikale bende baktım fakat fiatları belirtmemişler nerden öğrenebiliyoruz??

8000 hakkında bilgi edinirsen, deneme sansı bulursan burada paylaşırsan sevinirim..cunku bende lastik-jant ve ittirme cemberi arıyorum..
bir yerde buldum jant ve ittirme cemberi takım olarak (2 jant + 2 cember) 350 TL + KDV
onun yerine kredi kartıyla taksitle 8000'i alırım yedekde sandalyem olmus olur..

QARİZMA;

arkadaşım teşekkür ederim şimdi baktım ve burda daha uygun fiatı.yalnız bedenimize uyup uymadığını nasıl anlıcaz almadan önce deneme şansımız oluyormu sizce?

Saliha hanım istanbulda mutlaka bulursunuz ve denersiniz bence.. Buyuksehirde olmanın faydaları..

sirdaş arkadas sımdı bılgı edınme ıcın ıletısım bolumunde tel no var arayıp sora bılrıısn ama kı deneme ımkanın sanırsam yok neden diyceksen bayı ankarada sanırım sız ıstanbulda ama tel acıp konusursanız belkın ıstanbul subelerıde vardır hanı sızın ıcın kolay sorun olmaz ırtıbata gcmenız yeter benım ısım zor:( aydındayım ne edcem bılmıyom sansa kalıyro bı bakıma:(

eger alırsam 8000 tecrubeelrımı analtırım nova kardes .. ınslah bakalım ama bu gıdısle ya 8000 alcam yada 608 olanı sımdı sırdas kardeısn dedıgı gıbı bedenımıze uycakmı 608 38 beden acaba kucukmu gelır dıye dusunuyorum bırde resımde cocuk sandalyesı gıbı duruyor tel arayıp sordumda yok oyle bırsye dedıler oturma yerı 40 cm kadar bırsey dedı oyleyse ıyı dıycem bakalım gıne arayıs ıcındeyım hayırlısı hepımız ıcın ...

Panthera X benim bugüne kadar gördüğüm en muhteşem sandalye. Özellikle arbaya bindikten sonra sandalyeyi yanına almak tekerlekli sandalyedeki kişiyi bağımsız yapıyor. HEr seferinde insanlardan yardım istemekten kurtuluyorsunuz. BEnce dünyanın en güzel en hafif en kullanışlı sandalyesi. Mutlaka tavsiye ederim özellikle arabası olan parapleji arkadaşlara..

11.000 liram olsa otobobül alırım:) tamam tek kelimeyle mükemmel fakat beni çooook aşıyor

slm oncelıkle herkese hayırlı sabahlar dıycem ama aksam olmus..:)

ben karar verdım yurt dısından alcam sandalye arkadaslar kuzenle konusdum almanyada kendısı bır sıte verdı burdan bulurus dedı sızınle paylasmak ıstedım sandalyeler ıkıncı el ama sıfır gıbı bakın ıstersenızz

aktiv rollstuhl Angebote - attraktive Preise für Beauty Gesundheit, Business Industrie Artikel bei eBay.de

sırdas haklısın bende o yuzden dert yanıyordum ya 11 mılyar yahu altarafı ıkı demır monte edmısınız ne bu yanı:(

ikinci el olarak pahalı arkadaşım hem hiç görmeden vücuduna uyup uymadığını net bilemeden nasıl almayı düşünüyorsun.bunun rizki daha büyük:)

oylede en azından ne aradını bılıyrosun sonucda az cok kafand auyup uymucagı dusunceler var ona gore bakıyrosun bırde zatı kuzenler var almanyada onalr bakcak ıste ben sadece secem sandalyeyı hanı turkıyede cok pahalı bırde ıkıncı el dıyrosun ya ama cok temız sandalyeler bana oyle geldı sonucda sıfır fıyatını sen benden daha ıyı bılıyorsun dımı sırdas arkadaşş:):)

ve kısa bır not o 2 cı elerın bırde sıfır fıyatına bakmak lazım aradakı fark gorcez cunkı aktıf sandalyeler cok pahalı bıldınız gıbı bence bu daha mantıklı glıyor kı cunkı turkıyede boyle cok 2 cı el aktıf sandalye secenegıde yok ben gunelrdır arıyroum 2 tane bula bıldım burda onlarcası var ve cok bakımlı sandalyeler ..

slm osmanburak kardesm haklıısn ama bende o aracın aynı var zatı ben arac ıcıne tek basıma ala bılcegım hafıf ve pratık brısey arıyorum bakalaım almanyadan getırecem olmasa ..

Üst Alt