Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aktif manuel tekerlekli sandalye nereden bulabilirim?

saliha hanım merhaba Pyro Light modeli var özgür bedenlerde 850 tl siz en küçük 36 beden pyro light modelini kullana bilirsnz zayıf olduğunuz için.bende pyro light modelini aldım ve gayet çok memnunum sizede tavsiye ederim

Hakkı bey sitede bulamadım bana linkini vermeniz mümkünmü??

merhaba, sırdaş, ürünü buradan görebilirsiniz. zgr Bedenler - Online Sat Maazas, Tekerlekli Sandalyeler, Manuel Tekerlekli Sandalyeler, zellikli Tekerlekli Sandalyeler, Bischoff & Bischoff, Alman Manuel Tekerlekli Sandalye

özgür bedenler sitesindeki yenileme çalışmalarından dolayı henüz ana sitemizde göremiyorsunuz ancak online satış sitemizde ve zgr Bedenler - Akl Tekerlekli Sandalyeler - Engelli rnleri adresinde tekerlekli sandalyelerimizi inceleyebilirsiniz.
özgür bedenler

Hakkı bey tavsiye ettiğiniz sandalyeyi daha önce görmüştüm o tip sandalye bana göre hiç uygun değil.
sitede uygun bulduğum , Deluxe Aktif Görünümlü Tekerlekli Sandalye var. o çok daha uygun yalnız denemek gerekiyor almadan önce.

serday bey verdi sağolsun saliha hanım en küçük bedeni sizin için çok uygun olur 36 bedeni toplam genişlik 55 cm olur araba ufak tefek bişe olmuş olur

anladım saliha hanım inş en uygununu bulursunz

anladım saliha hanım inş en uygununu bulursunz

saliha hn, deluxe modelini görüp showroomumuzda deneyebilirsiniz.
selamlar
özgür bedenler
serdar

Serdar bey showromunuz da ümraniye aynı adresmi??

evet aynı adres, imes san.sit.de. gelmeden önce telefon edip ararsanız hem burda olmaya çalışırım ve adresi tarif ederim.
selamlar.
serdar

serday bey pyro light modeli aldım medlis medikalden 41 beden olunca arabanın lastik çemberlerinden genişliği toplam 60 cm olur 41 beden 41 beden +19 cm 60 cm yapar.bana gelen modelde 41 beden geldi toplam genişlik 64 cm toplam genişlik nasıl hesaplanır

teşekkür ederim gelmeden önce mutlaka arıcam sizi Serdar bey

hakkı bey merhaba,
medlis ile görüştüm, sanırım melis hn ürününüzü değiştirecek.
umarım faydalı olmuşumdur.
selamlar.

Serday bey

SERDAR BEY TEŞEKKÜR ederim ilginize MELİS HANIM beni aradı görüştük değişim yapacak sağolsun.SERDAR bey ben bu tekerlekli sandelye beden ölçüsünü yeni MELİS hanımdan öğredindim 41 beden diyince sanıyordumki iç oturumun çamurluktan çamurluğun iç oturum genişliği sanıyordum öyle değilmiş minder yerinin genişliğiymiş 41 ÇOK TŞK EDERİM SERDAR BEY adanaya geldiğinizde pazartesi sizi aradım ama ulaşamadım inş birdaki sefere görüşürüz gelirseniz adanaya.PYRO LİGHT MODELİNİ ÇOK BEYENDİM ÇOK GÜZEL BİR SANDELYE ÖN TEKERLERİNİN KÜÇÜK OLMASI SÜRÜŞ KEYFİDE ÇOK GÜZEL YUMUŞAK DOLGU LASTİKLERE SAHİP OLUŞU PYRO LİGHT NİN TİTREŞİMİDE OLMUYOR RAHATSIZDA ETMİYOR.YÜRÜME ENGELLİLERE TAVSİYE EDERİM

merhaba Hakkı bey,
yardımcı olabildikse ne mutlu. her zaman için arayabilirsiniz.

adanada karşılaşamadığımıza üzüldüm ancak tekrar geleceğim, umarım o zaman fırsat bulup görüşebiliriz. adanada bir bayilik çalışması yapıyoruz. artık size daha yakın olacağız.
selamlar
serdar

MERHABA SERDAY BEY çok byük yardımınız oldu teşekkr ederim.Hayırlı olsun ,inş herzaman başarılı olursunuz SERDAY BEY muhakkak bu gelişinizde görüşürüz hayırlısıyla SAYGI SEVGİLERİMLE

Serdar bey mesajdan telinizi alabilirmiyim gelmeden sizi aramak isterim.

Üst Alt