Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalye almak istiyorum, beni bilgilendirir misiniz?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba..yine ben:) daha öncede aktif sandalye hakkında fikrinizi sormuştum.ve bi kaç ay sonrada almştım.şimdi bir akülü sandalyeye ihtiyaç duyuyorum.ilk akülüm olacak,nelere dikkat etmeliyim alırken? ben katlanabilsin istiyorum,bide çok kaba olmasın istiyorum içinde kaybolmak istemiyorm:)

Engelliler.Biz Platformu - Akülü Sandalye | Vermeiren Rapido Akülü Tekerlekli Sandalye rengi hariç bu hoşuma gitti aslında ama fiyat bilgisne falan ulaşamadım..

Vermiren Rapido Akülü Tekerlekli Sandalye Fiyatı :8.592,18TL bencede hoş bir model birde Sunrise Quickie çok dhoşuma gitti diyer hoşuma giden katlanabilmesi kolay akülü modellerini öneriyim

Sunrise Quickie Rumba Akülü Tekerlekli Sandalye Fiyat :9.541,84TL
Van Os Modeli Van Os Excel X-Power 10 Akülü Tekerlekli Sandalye Fiyatı:6.804,40 TL
Van Os Van OsExcel X-Power 5 Akülü Tekerlekli Sandalye Fiyat :4.139,32 TL

Evet yaser_89 Quickie Rumba güzelde çok tuzlu :) diğer önerdiklerinide araştırayım bakalım..

bir kaç arkadaşımın kullandığı modeller bunlarda Merits JT-110 Akülü Tekerlekli Sandalye Kdv Dahil Fiyatı:3.570,00 TL

Belmo BL101 Katlanabilir Model Akülü Tekerlekli Sandalye Kdv Dahil Fiyatı:3.255,00 TL

Belmo BL120 Katlanabilir Akülü Sandalye Kdv Dahil Fiyatı:3.210,00 TL

fiyatlarına göre en iyileri bu modeller

HAticecim, akülü sandalyeyi nerede kullanacaksın? Yokuşlu ve zor yollar mı yoksa düz yollar mı? Akülü sandalyenin katlanıp katlanmaması senin için ne kadar önemli? Sık sık katlayıp araca koyacak mısın? (katlanır şasi olunca ürünün kalitesi vs. düşer)

Merhaba Bülent abi:) abicim akülüyü normal sokakta kullancam işte bi yerden biyere kendm gitmek için,aktifle kendim gitme imkanım yok,o evde kalcak artık.yani sık sık katlayıp araca koymucam ama katlanabilse iyi olur, acil bişey olursa falan..bide beni biliyosun ben süsümede düşkünüm biraz:D akülülerde çok kaba oluyo bana şık kullanışlı ve maliyeti cep yakmayan bişey bulursan yine senden almayı düşünüyorum:D

eyer fiyat olarak 6.000 TL üverine çıkabiliyorsan Ottobock A200 Alman Akülü Tekerlekli Sandalye
tavsiyesi ederim bir süre kullanmıştım

hatice belirtiğin fiyat aralığındaki alınabilcek en iyi modeller
Van Os Excel X-Power 10 Akülü Tekerlekli Sandalye Fiyat 5.909,09 TL
İMC-104 Model Akülü Tekerlekli Sandalye Fiyat 2.954,50 TL
İMC-103 Model Akülü Tekerlekli Sandalye Fiyat 3.320,00 TL
Merits JT-110 Akülü Tekerlekli Sandalye Fiyat 3.570,00 TL

Son düzenleme:
evet hatice 2001 den beri akülü kullanıyorum üçüncü akülümü kullanıyorum ikinci kulllandım bantex markasını öneririm katlabiliyor fiyatı şu an 2.500 tl fiyatını fazlasıyla hak ediyor ben bantex i kullandım sürece hiç sorun çıkarmadı tek eksi yönü hızı biraz az eyer katlanabilir akülü kullancaksan 5.000 bin tl yi geçme bence ayrıca ikinci el alma sıfır al ucuz bir marka olsa bile

Son düzenleme:
Merhaba bi arkadaşımın kullandığı ayağa kalkabilir akülü sandalyesi var normal şartlarda o sandalyenin fiyatı 18 bine kadar çıkıyor ama arkadaş kendine araç aldı ve Manuel sandalye kullanıyor akülüyü satmak istiyor uygun bi fiyata vermek istiyor eyer istersen özelden mesaj at ordan arkadaşın nosunu bırakırım görüşmen için

yok ben de ikinci el düşünmüyorum zaten..istesemde 5 bini geçemem zaten yaser:D güzel olan herşey çok pahalı malesef.

Arkadaşlar sizce akülünün katlanabilir olması şart mı? yoksa olmasada olurmu deneyimlerinize göre bi fikir verirmisnz

aracın katlanabilir olması gerçekten çok iyi olur belmo BL 100 aracım var sırtı geriye kıvrılabilir kolçaklar geriye açılabilir otomobil veya başka bir yere tranferde çok rahat oluyor ve yükseklik ayarlı kumanda kolu portatif köyde yaşıyorum ve ilçeye gitmem gerektiğinde sadece sırtı geriye yatırıp ayak pedallarını çıkardığımda akü kutularını sökmeden toros arabanın bagajında çok rahat taşınabiliyor birçok firmanın benzer ürünleri var katlanabilir araç almanızı tavsiye ederim dikkat etmeniz gereken almayı düşündüğünüz aracın servisi ve yedek parçası olması almayı düşündüğünüzde özellikle belirtin lastikler havalı olsun hen aracınız uzun süre dayanır hemde sizin rahatınız için daha iyidir sarsıntı hissetmezsiniz

hatice bühçen nedir istersen bir mesaj at kolay gelsin sanırım işin oldu çalışacaksın

Hımm bilgilendirdiğin için teşekkür ederim KAYAKÖY. Her akülünün lastikleri havalı olabiliyo mu? Yada isteğime göre havalı takabiliyolar mı?Çünkü ben bu 2 modelden birini almayı düşünüyorum da..

JT-200 Akl Tekerlekli Sandalye

Van Os Excel X-Power 30

Bu arada merhaba gürkan.yok henüz iş kesinleşmedi:) bütcem 4-5 bin cvarnda

RüzgarGülü55;

bence şart...

ama asıl önemli olan akülüyü nerede muhafaza edeceksiniz?
manuelleri ev içinde ya da kapalı mekan içinde, bir parçamız gibi kullandığımız için böyle bir şey düşünmüyoruz ama akülü farklı... elbette geniş bir evi olan, eve girişi uygun olan kişiler akülüyü de manuel gibi bütün gün kullanabilir ama bunlar yoksa yekpare şasili akülü sorun olabilir... mesela eve girişte rampa yok, birkaç basamak varsa normal yapıda biri manueli o basamaklardan kolayca çıkarabilir ama akülüyü, hele de yekpare olan akülüyü çıkarmak için iki güçlü kuvvetli adam gerekir...
katlanabilir-sökülebilir akülülerin gövde kısmı (yani koltuk+motorlar+beyin+joystik+dişli kutusu) 35-40 kilo oluyor, akülerin teki 10 kilo, bazı modellerde akü kutusu iki aküyü birarada tutuyor, onlar en az 20 kilo oluyor...
rampa varsa, akülüyü muhafaza edecek yer varsa sorun yok, ama yoksa büyük sorun var...

yukarıda aktif manuel aldığınızı yazdığınız için onu ev içinde ya da bahçe vesaire gibi kısa mesafelerde, daha uzun mesafeler içinse akülü almayı planladığınızı varsayıyorum... o zaman dediğim gibi akülüyü muhafaza edecek yer konusu öne çıkıyor...

akülünün katlanabilir olması çok farklı koşullarda, yerlerde ve fırsatlarda kullanım olanağı sağlar...

Merhaba.. ArkadaşLar Sizce uygunLuğunu biLemem ama Fiyat ve kullanış açısından hiçte fena olmayan bi araç GF 950 | ST MAX Bende siyahı var 2.500 e aldım çokta güzel Kayseride kullanıyorum diyaliz hastasıyım Aküsü gayet iyi mesafede güzel. Mandallı kullanım mandalı itince gidiyor geri düğmesi var basınca geri gidiyor. kullanımı güzel Ben çok memnunum. Tavsiye Ederim..

Bu arada bu yeni modeliymiş bayanlar için daha şık duruyor :) GF 960 | ST MAX

Öncelikle verdiğin bilgiler ve ilgin için teşekkürler katrancalı.. ben akülüyü apartman boşluğunda muhafaza ederim heralde şuan çünkü bizim ev girişten asansörlü değil 6-7 basamak var sonra asansör..katlanabilir güzel bi model bulamıyorumki işte yoksa benmde tercihim o da... Aynen yaser güzel olan herşey çok pahalı,bende hep güzel olana dikiyorum gözümü:))

sizin bütcenize göre filtreli arama yaptırdım ebay den, burdan bakabilirsiniz. Anlamadıgınız bişey varsa (tercüme) yardımcı olmaya çalışırım 2500 euro kadar arattım tl olarak 7500 tl ye kadar arattım.
link
elektrorollstuhl | eBay

ben şu katlanabilir akülü alcak olsam kafama yatan bir kaç model var
Van Os Van Os Excel X-Power 5 Akülü Tekerlekli Sandalye Merits JT-110 Akülü Tekerlekli Sandalye İMC-102 Model Akülü Tekerlekli Sandalye bir arkadaşım İMC kullanıyor yıllardır

hımmmm..bende merits jt-110 u beğendm ama rengini sevmedm ya ne o öyle kırmızımı değlmi benekli gbi:) bide ben bakınırken şey gördüm,manuel sandalyelere motor takıyolar sanırım aktif gibi manuel sandalyeler gördüm,öyle bişeymi alsam ki? önerir misiniz?

Buyur

http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...i-sandalye-w807-106796465#product-information

Wollex W1104 Akülü Tekerlekli Sandalye

akülünün katlanabilir olması çok farklı koşullarda, yerlerde ve fırsatlarda kullanım olanağı sağlar...

Yani öyle her yerde ve sık sık katlaman çok zor. Öyle apartmana girip asansörün önünde katlamayı hayal etme, katlaman için sökmen lazım. Eğer katlanmayan wollex düşünürsen pm attım.

Son düzenleme:
hatice beğendiğin ürünü inceledim kullandığım araçla farkı benimkinde çamurluk ve amortisör yok ve benim aracın lastikleri şişme kullanımı çok rahat rengi siyah almak istersen hangi firmayı tercih ederseniz beğendiğiniz renge boyayabilirler tekrar hatırlatayım ayak pedalları çıkartılıp sırtlık geriye yatınca steyşın tipi araçlarla taşıması çok rahat ayrıca akü kutuları çıkartılıp katlanınca binek araçlarla bile çok rahat taşınıyor katlanabilir araçlar belirli bir ölçüde yapılır kapı ve asansör girişlerinde pek sorun olmaz aklınızdan geçen araçların resimlerini iyice inceleyin

arkadaşım wolex w807en iyi bu bence hafif :)
ah ah ne zor işler değilmi allah yardımcımız olsun alacağın araç hayırlı olsun güzel günlerde kullan :)

Wollex w807 çok kullanşlı ve hafif gerçekten ama arka tekerlekleri çok küçük değlmi,herşeye takılırm gbi geldi bana:) aynen ya işimz zor

Üst Alt