Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalye almak istiyorum, beni bilgilendirir misiniz?

ben izmirdeyim aracı gördüm dediğin gibi hatice tekerleri çok küçük ama devamlı otomobille gezen ve yanında birileri olan, kapalı ortamlar için gayete iyi aktif kullanım için önermiyorum...

Sonuç İmc - belmo - wollex markalar ve 3,000-4,000 tl aralığı çıkacak eminim : )

Sgk ödeme hakkını kullandınmı? kullanmadıysan 1900 ordan koy yaklaşık 7000 bin civarına kadar bakarsın araç ;)

iyide ben bağkurluyum :) bundan yararlanamam galiba

Pardon ben bişeyi yanlış anladım şuan sanırım:D şunu tam anlatır mısınz?

sgkdan akülü araç almadıysan tam teşekürlü devlet hastanesinden 3 hekim imzalı akülü araç kullanması uygundur diye rapor aldıktan sonra firmayla anlaşırsın ve faturayla birlikte evrakları sgk ya teslim edince yaklaşık bir ay içinde hesabına 1900 tl yatırılıyor :)

3 saatte çıkıyor bu bahsetiğim rapor aklında olsun heyete girilmeden alınıyor reçete gibi düşün ;)

sakın yerli marka akülü alıyım deme hatice İMC-102 Akülü Tekerlekli Sandalye Kdv Dahil Fiyatı:2.930,00 TL İMC-103 Model Akülü Tekerlekli Sandalye Kdv Dahil Fiyatı:3.320,00 TL belirtiğin fiyata alınabilcek en iyi WOLLEX W123 Akülü Tekerlekli Sandalye Kdv Dahil Fiyatı 3.250,00 TL üç model

Selamlar(acil)

Arkadaşlar ben koltuk değnekleri kullanıyordum ancak omuzlarda kas yırtılması sonucu bir müddet yada uzun müddet akülü sandalye kullanmam gerekecek,2007 diden 2009 a kadar alıp kullanmış olduğum akülüm halen apartmanın deposunda duruyor. uzun zamandır kullanmak zorunda kalmadım ama artık kullanmak zorundayım , aküleri ölüydü.akülü sandalyenin beyni ve motor kısmı sağlamdı ama zamanla ölmüş müdür?.yenisini almak gerekir mi?,yoksa tamir için şansım olur mu?,tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum
(olmazsa yeni bir akülü alıcam bütçem 4000 liradır )öneri ve bilginiz varsa iletirseniz sevinirim:)

wollex bıldıgın made ın CHINA bende a 111 modelı var 3ten sonrakı hızlarda araba drıft yapacak sanırsıntekerlekler pata pata ses cıkırryo her vıdasını sıkdım ama gene aynı bıde akusu benımkının max.5km bıyere gıtgel hemen bıtıyo ben onermıoyrum acıkcası wollexı

aküleri büyük ihtimalle ölmüştür... düzgün bir şekilde üzerini koruyucu bir şeyle (branda/muşamba/kalın çöp poşeti/v.b.) örttün veya sandalyeyi demonte edip parçalarını koli benzeri mukavva kutulara koyduysan motor, beyin ve joystik sağlamdır diye düşünüyorum... elbette akülü sandalyenin ve/veya parçalarının durduğu yerde üzerine sıvı dökülmemiş ya da birşeyler düşerek zarar vermediyse...

motordan yağ sızıntısı olmuş mu diye sandalyenin durduğu yerde motorlarının tam altındaki zemini kontrol et...
beyin kutusuna giren fişleri çıkar, hem fişlerin ucunu hem kutudaki fişlerin girdiği soketleri temizlemek iyi olur...

yeni akü alınca önce güvenli bir yerde joystik'in fonksiyonlarını kontrol et... eğer depo rutubetli bir yerse joystik'in iç mekanızma parçaları kısmen ya da tamamen oksitlenmiş olabilir, bunun sonucunda sandalye bazı yönlere dönmeyebilir veya çubuğu itme oranına göre gidiş hızı artmayabilir... eğer joystik sorunluysa bence yenisini al geç, hiç tamir ettirme olayına falan girme...

ya da en kolayı, bastır parayı al yepyeni bir akülüyü :D

KATRANCALI Çok teşekkürler ,Araştırmalarım devam ediyor.bir arkadaştan aldığım bilgiye göre belediye hemen verebilirmiş çünkü depolarında varmış,belediyeden tanıdık birini bulmaya çalışıyorum
(ikinci ihtimal olarakta;,bir tanıdık ben satın alırım sana akülüyü dedi ki, alıcak öyle görünüyor)Eğer gurur yada vicdan yapıp akülüyü tanıdığa satın aldırmaz isem;
bir çift akü satın alıp ,hiç inmek istemediğim o depoya inip,bir hayli uğraşmam gerekebilir.
Sonuçta depodaki akülü sandalye, alınalı 7 yılı geçti .Ama hala çalışıyor mu diye bende merak ediyorum?,Fakat herhalükarda çok uğraştırıcı bir durum,sağlık durumum kötü şu an,uğraşmam zor,pek zor..

Arkadaşlar IMC 109 modelini büyük ihtimalle alma durumum var.Bu model hakkında ne dersiniz?? bilgisi tecrübesi olan var mı??
Aşağıdaki linkde: görsellik ve özellikleri iyi :::.ama benim açımdan arkaya yaslanmasına gerek yok ,sebebiyse oraya koltuk altı değneklerimi koymak zorundayım.

.

Üst Alt